I found Partiar to be excellent especially all heirs being in another country..

I am very grateful for the professional and speedy way u handled the settling of the estate of my late Aunt Sybil Carolus I will definitely recommend Partiar to anyone as u were very patient with all the heirs.

• Would you recommend us? Yes

Discreet ,stijlvol en goed overkoment bedrijf.

Men weet waardig met de privacy om te gaan. Vragen, zowel tele- fonisch als via E-mail, geen punt, altijd even correct. 1 punt, voor wat betreft aanmerkingen, heb ik wel. Van de mij ont- vangen goederen uit de nalatenschap waren zowel de gebruikers- handboekjes als de electrische aansluitingen mankerend. Ook bij navraag kon men mij hier niet meer aan helpen, helaas.

Veel te lang veel te duur

De hele afwikkeling was Langdurig en vreselijk duur proces ik vraag me werkelijk af of dit niet anders had gekund

Matig

Lang moeten wachten op responce. Had meer communicatie verwacht onderling. Heeft al met al bijna 2 jaar geduurd met hooguit 3 tot 4 keer onderling contact.

Uitstekend en professioneel

Duidelijk en overzichtelijke rapportage. Bij telefonische vragen gelijk antwoord en uitleg.

Opgelucht dat alles geregeld is wanneer ik het niet meer zelf kan

Weer een wens in vervulling gegaan. Ik hoef mij geen zorgen meer te maken bij ziekte of bij het overlijden om mijn financiële zaken en begrafenis. Alles wordt geregeld. Het huis ontruimd, belastingen en financiën afgerond, erfenis verdeeld, en bij ernstige ziekte ook al mijn belangen behartigt. Dit geeft minder of geen stress voor mezelf en mijn vrienden en kan ik nu meer van het leven genieten door te weten dat later alles netjes en goed wordt afgerond.

Prima zeker aan te bevelen voor afwikkeling nalatenschap

Netjes en vakkundig afgewerkt. Alles werd ons uit handen genomen.

Alles zeer zorgvuldig afgehandeld en goed gecommuniceerd..

Zou u zeker aanbevelen indien dit nodig moet zijn.

Prima afhandeling.

Paritair heeft de afwikkeling van onze erfenis prima geregeld. Zij hebben alles kundig en professioneel afgehandeld.

Verantwoording gegeven

Heel netjes afgehandeld

Het duurde lang, maar kwam uiteindelijk goed

Er had achteraf een simpeler proces gevolgd kunnen worden, maar mijn familie was niet de initiatiefnemer van het contact met Partiar, maar de zus van de partner van mijn overleden zus. Er werden wel updates gegeven tussentijds, maar de initiatieven moest de familie regelmatig zelf nemen om hier achter te komen. Uiteindelijk is het toch nog na een jaar goed gekomen, waarbij de rol van de pandemie niet onderschat moet worden.

Keurige en duidelijke afhandeling van zaken.

Ik kende Partiar niet maar deze heeft alles keurig afgehandeld. Zal zeker mensen aanraden om met Partiar in zee te gaan.

Madame Curiestraat 24 B

2171TW Sassenheim

0252 - 231 685

Over Partiar

Partiar is er voor erfgenamen die hulp nodig hebben bij de afwikkeling van een nalatenschap, maar ook voor iedereen die alles vóór overlijden goed geregeld wil hebben. Levens worden steeds complexer en de behoefte om zaken zeker te stellen wordt steeds groter. We treden op als executeur, vereffenaar of als gemachtigde van de erfgenamen bij het afwikkelen van een nalatenschap. Naast het te gelde maken van bezittingen en afwikkeling van schulden, regelen we ook allerlei praktische zaken rondom de afwikkeling van de erfenis. Denk hierbij aan het verzorgen van de notariële stukken, maar ook de ontruiming en verkoop van de woning en de verdeling van de inboedel. Ook zijn alle belasting-, bank- en verzekeringszaken bij Partiar in goede handen. Alles uiteraard altijd in samenspraak met de erfgenamen. Het is immers altijd maatwerk. Erfgenamen beslissen zelf bij belangrijke keuzemomenten en kunnen, desgewenst, nauw betrokken worden bij de afwikkeling van de nalatenschap. Madame Curiestraat 24b | 2171 TW Sassenheim | 0252 - 231 685 | [email protected]