Goed, prettig en betrouwbaar

Een bouwbedrijf dat zich positief onderscheid bij de voorbereiding en prijsvorming in transparantie. Goede werkvoorbereiding, duidelijke planning, goed personeel en betrouwbare onderaannemers. Duidelijk ook oog voor de lokale / regionale bedrijven (samenwerking). Een eigen werkplaats is een pré. Ook heel geschikt voor woningaanpassingen - en uitbreidingen voor ouderen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Badkamer, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Zeer prettige aannemer, goed prijs/kwaliteitverhouding

In 2020 hebben we een vrijstaand huis laten bouwen in samenwerking met van Dinther Bouw. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van het hele bouwproces. De bouw is volledig volgens planning verlopen. Ze zijn erg flexibel, ook met de inbreng van eigen onderaannemers. De prijs/kwaliteitverhouding is goed. Natuurlijk gaan er binnen ieder bouwproces wel eens wat dingen fout, maar die worden snel en vakkundig weer opgelost. Al met al zouden wij van Dinther Bouw zeker aanbevelen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Super tevreden over dit bedrijf.

Van Dinther Bouw heeft bij ons gebouwd en verbouwd met zeer mooie resultaten. Ze hebben vakkundig en vriendelijk personeel. Wij kunnen Van Dinther Bouw bij iedereen aanraden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Keuken, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Top aannemer

Voor ons was het een onbekende aannemer toen we starten met plan Moennikhof. We hebben op een zeer prettige manier samengewerkt en men heeft zicht netjes en correct aan de afspraken gehouden. De prijs kwaliteitsverhouding was goed te noemen. Het personeel was vakbekwaam, netjes, accuraat en adviesrijk. Door deze samenwerking hebben we binnen 10 maanden 9 mooie, energie positieve levensloopbestendige woningen samen gerealiseerd.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Binnenveld 22

5763BT Milheeze