Geen vochtplekken meer op de buitenmuur

Dankzij de muurelementen van Schrijver Systeem zijn er geen vochtplekken meer zichtbaar op de buitenmuur. De elementen zijn erg vakkundig geplaatst, de kleur van de elementen sluit goed aan bij de stenen en het vochtprobleem is permanent opgelost. Mijn man en ik zijn heel erg tevreden!

Geen zwarte spikkels meer op de binnenmuur

In mijn woning had ik last van schimmels en zwarte spikkels op de muur. Schijnbaar had ik dus last van een vochtprobleem. Nu met de muurelementen moet ik zeggen dat de zwarte plekken op de muur zijn verdwenen en ze komen niet meer terug. Dus deze methode van vochtbestrijding is een blijvende oplossing.

Jarenlang last van schimmel gehad, nu niet meer

Al heel wat jaren last gehad van schimmel op de muur, elke keer als we het schoonmaakten kwam het binnen enige tijd weer terug. Dankzij de oplossing van Schrijver Systeem hebben we nu (sinds jaren) geen schimmel meer op de muur.

Een stuk prettiger wonen zonder schimmels op de muur

In ons huis was de luchtvochtigheid veel te hoog, hierdoor groeiden er schimmels op de muur. Niet echt prettig, maar dankzij de muurelementen van Schrijver Systeem hebben we nu geen last meer van schimmel in huis. Het laten plaatsen van de muurelementen is een goede investering geweest.

Het behang op de muur blijft eindelijk zitten

Door vocht en schimmel op de muur liet het behang elke keer los. Ook als we de muur hadden schoongemaakt en opnieuw gingen behangen, kregen we keer op keer last van hetzelfde probleem. Nu niet meer, dankzij de hulp van Schrijver Systeem.

De natte muren zijn nu opgedroogd

We hebben een lange tijd last gehad van natte muren, vooral als het een paar dagen had geregend waren er flinke natte plekken zichtbaar. Dankzij de oplossing van Schrijver Systeem zien we die plekken niet meer. Ook niet na een flinke regenbui.

De luchtvochtigheid in huis is een stuk lager

De luchtvochtigheid in huis is nu niet meer zo hoog als eerst. Dankzij de terugkoppeling en de tips van Schrijver Systeem is het leefklimaat in huis verbeterd.

De muffe lucht in huis is helemaal verdwenen

We hadden erg veel last van teveel vocht in huis, het was zo erg dat er een muffe lucht ontstond. Deze ging overal in zitten, in de gordijnen en de vloerbedekking. Maar soms ook in onze kleding. We hebben een luchtvochtigheidstest uit laten voeren door Schrijver Systeem, deze was veel te hoog. Na veel uitleg hebben we gekozen voor de muurelementen van Schrijver Systeem. Na 8 maanden is de muffe lucht verdwenen (gelukkig!) en de luchtvochtigheid in huis is vele malen beter. Dus complimenten voor Schrijver Systeem!

Een wat dure oplossing, maar het werkt wel

Sinds kort hebben we de muurelementen in onze buitenmuur laten installeren. De luchtvochtigheid in huis was echt veel te hoog, soms boven de 70%. De combinatie van de muurelementen en de ventilatie heeft ervoor gezorgd dat de luchtvochtigheid in huis een stuk lager is geworden.

Eindelijk is het vochtprobleem verholpen

We zijn goed geholpen door het bedrijf Schrijver Systeem, we hebben geen vochtproblemen meer.

Aardige en erg vakkundige mensen

Inmiddels is het even geleden dat de muurelementen zijn geplaatst, maar ik wil vooral even kwijt dat de medewerkers van Schrijver Systeem erg vakkundig en vriendelijk zijn. We zijn goed geïnformeerd en geadviseerd, totaal niet opdringerig o.i.d. We zijn erg blij met deze oplossing.

Geen natte plekken meer op de muur

Dankzij de oplossing van Schrijver Systeem zijn er geen natte plekken meer zichtbaar op de muur. We hadden al jaren last van plekken op de muur, maar nu met de geïnstalleerde muurelementen lijkt het erop dat het volledig is opgelost. Verder is er keurig gewerkt tijdens de installatie, geen klachten, alleen complimenten.

Goede investering, geen vochtproblemen meer

Er zijn tal van methoden om vochtproblemen op te lossen. Maar mijn man en ik hebben gekozen voor de methode van Schrijver. Het lijkt een flinke verbouwing, maar dat valt uiteindelijk reuze mee. Binnen een dag waren de muurelementen in de muur geplaatst en sinds dat moment hebben we veel minder last van vocht in huis.

Het vochtprobleem in de woonkamer is opgelost

We hadden al een lange tijd vochtproblemen in de woonkamer, dat was vooral zichtbaar in de hoeken van de woonkamer. Na wat onderzoek kwamen we erachter dat dit erg slecht kon zijn voor de gezondheid. Dankzij de oplossing van Schrijver Systeem zijn de vochtplekken in de hoeken van de woonkamer weg. Eindelijk!

Geen schimmel meer in de woonkamer

Er heeft een lange tijd schimmel op de muur gezeten in onze woonkamer. Elke keer toen we dit schoonmaakten kwam later de schimmel weer terug. Nu met de vochtbestrijding methode van Schrijver Systeem is de schimmel permanent weg.

Een goede oplossing tegen vochtproblemen

We zitten al tijden te rommelen met vochtproblemen in ons huis. Steeds maar gekozen voor de goedkope oplossing, alleen dit was keer op keer slechts een tijdelijke oplossing. Nu met de muurelementen van Schrijver Systeem merken we echt dat het vochtprobleem is opgelost. Geen plekken meer op de muur en de luchtvochtigheid in ons huis is een stuk lager. De elementen waren ook verkrijgbaar in de kleur van de stenen van het huis, dus het is voor ons zeker niet storend.

De vochtplekken op de muur zijn weg

Een tijd geleden hadden wij last van vochtplekken op de muur, erg vervelend en we kregen het probleem niet opgelost. Vooral bij regenachtige periodes hadden we hier vaak last van. Nu hebben we de muurelementen van Schrijver laten installeren, nu is duidelijk te zien dat de vochtplekken op de muur weg zijn. Zelfs als het een paar dagen flink heeft geregend zien we geen vochtplekken meer.

De muren zijn weer helemaal droog

Dankzij de muurelementen van het Schrijver Systeem zijn onze muren in huis weer helemaal droog. De medewerkers zijn erg vriendelijk, zorgvuldig en hebben erg netjes gewerkt.

De oplossing die vocht in huis verhelpt

Jarenlang hebben we last gehad van vochtplekken en schimmel op de muur in onze woonkamer. Elke keer maakten we het maar weer schoon en herstelden we de muur wat. Maar nu hebben we eindelijk gekozen voor een oplossing die echt werkt en waardoor het vocht in huis niet meer terugkomt. De muurelementen in onze buitenmuur doen hun werk goed, we hebben geen last meer van schimmel en vocht in huis.

Duidelijk verhaal en de muurelementen zijn erg netjes geïnstalleerd

Eerst hadden we onze twijfels over het plaatsen van de muurelementen in de muur, maar gelukkig zijn de muurelementen beschikbaar in verschillende kleuren. Het belangrijkste is in elk geval dat onze muren na zoveel maanden helemaal opgedroogd zijn. De muffe geur in huis is verdwenen en er zijn geen vochtplekken meer te zien op de muur. Het is fijn om in een huis te wonen waar de luchtvochtigheid optimaal is en waar geen schimmel op de muur groeit.

Eindelijk is dat vochtprobleem opgelost

We wonen in een wat oudere woning, namelijk een woning uit de jaren 30. Erg vervelend dat we steeds last hebben van vochtplekken op de muur, vooral als het een week flink heeft geregend, dan lijkt het alsof het alsmaar erger wordt. Gelukkig hebben we een jaar geleden gekozen voor de muurelementen van Schrijver Systeem, dit werkt erg goed. Geen last meer van vocht in ons huis.

Goede service en gedegen advies

Een van de vertegenwoordigers van Schrijver Systeem is langs geweest voor een inspectie en vochtmeting. Ik ben heel erg tevreden en hij heeft niet zomaar iets aangesmeerd. Hij heeft goed uitgelegd waarom dat de muurelementen nodig zijn. Er zijn natuurlijk goedkopere alternatieve oplossingen, maar we hebben uiteindelijk toch gekozen voor de permanente oplossing tegen vochtproblemen. We zijn heel benieuwd en tot nu toe hebben ze erg professioneel gewerkt.

De muurelementen van Schrijver Systeem zorgen voor een droge muur

Een tijdje geleden zijn de muurelementen van het Schrijver Systeem in onze muur bevestigd. Hierdoor is nu de luchtvochtigheid in huis een stuk lager en de muren zijn zo goed als opgedroogd. Alle afspraken zijn ze netjes nagekomen en deze oplossing werkt erg naar wens!

Goede tip van de buurman: Schrijver Systeem

In mijn woning was er sprake van een vochtprobleem, de overbuurman heeft dit ook eens gehad en hij adviseerde de muurelementen van Schrijver Systeem. Uiteindelijk heb ik hen gebeld, er is iemand langsgeweest voor een vochtmeting en hij heeft goed uitgelegd hoe de vochtplekken op de muur ontstonden. Omdat ik het toch niet zo fijn vind dat er vochtplekken op de muur zitten, heb ik ervoor gekozen om de muurelementen in de buitenmuur te laten installeren. Ze hadden zelfs verschillende kleuren beschikbaar, dus ik kon gewoon de kleur uitkiezen die het beste past bij mijn huis. Enige tijd later heeft een monteur de elementen in de muur bevestigd, alles zag er goed uit en er was geen rommel blijven liggen. Ik ben zelf vrij sceptisch, maar ik moet zeggen dat de muurelementen bijzonder goed werken. De muurelementen in combinatie met de tips van de vertegenwoordiger hebben ervoor gezorgd dat ik geen vochtige muren meer heb in huis. Erg fijn dat dit probleem is opgelost en ik kan Schrijver Systeem zeer zeker aanbevelen. Het is even geleden dat de muurelementen geïnstalleerd zijn, maar de muren zijn nog steeds helemaal droog.

Goede oplossing, we zijn goed geholpen.

Vriendelijke mensen en we hebben geen problemen meer met vocht in de muur. Fijn dat we er nu vanaf zijn.

Homoetsestraat 10

6661LA Elst

Over Schrijver Vochtbestrijding

Schrijver Systeem is opgericht in 1983 en sindsdien een echt familiebedrijf. Henk Schrijver, uitvinder en directeur, zocht een gezonde en duurzame oplossing voor vochtproblemen in woningen en kantoorgebouwen. Geïnspireerd door de natuur, ontwikkelde hij één van de eerste duurzame vochtbestrijding systemen. Dit idee leverde Henk Schrijver de eerste prijs voor de beste uitvinding van het jaar. Het systeem is TNO-getest en gepatenteerd. Inmiddels is het Schrijver Systeem geïnstalleerd in meer dan 47.000 woningen en kantoorgebouwen in binnen- en buitenland.