Erg vriendelijke vochtbestrijders, goed geholpen!

Het gehele traject van A tot Z, daar ben ik erg tevreden over. Van de eerste vochtmeting tot de laatste nameting. Én natuurlijk ook het plaatsen van de elementen in onze muur, dat verliep zonder problemen. Het valt ons op dat de muren een stuk droger beginnen te worden en de luchtvochtigheid in huis is een stuk lager.

Geen vocht problemen meer in huis

In onze nieuwbouw woning hadden we last van schimmel- en vochtplekken op de muur. We vonden het heel raar, zeker in een nieuw huis. Maar een vertegenwoordiger van SmartDry is langsgekomen en heeft uitgelegd hoe dit kon gebeuren. Schijnbaar een constructiefout of wat puin dat tussen de binnen en buitenmuur terecht is gekomen. Maar dankzij de DryBricks in de buitenmuur hebben we binnen geen last meer van schimmel op de muur.

De muurelementen waren in no-time geplaatst

Al jarenlang hebben we last van vochtproblemen in huis. Plekken op de muur, een muffe geur etc. Niet fijn dus! Maar met de DryBricks in onze buitenmuur valt het ons op dat deze symptomen steeds minder beginnen te worden. Dus de oplossing werkt en was tevens erg snel geplaatst. We dachten dat het een hele verbouwing zou worden, maar dat was zeker niet het geval. We hoefden verder ook helemaal niets te doen. SmartDry heeft alles geregeld!

Geen last meer van teveel vocht in huis

Dankzij de drybricks in onze muur is de luchtvochtigheid in huis verlaagd. We hebben nu geen last meer van een grote hoeveelheid vocht in huis. Volgens de vertegenwoordiger is de drybrick een permanente oplossing zonder onderhoud.

Vochtprobleem is opgelost, nu de muur onder handen nemen.

Doordat we midden in de polder wonen hebben we regelmatig last van wind en vochtdoorslag in de muur. We hebben zelf niet veel verstand van vochtproblemen, daarom hebben we een vochtmeting aangevraagd bij SmartDry. De vochtbestrijder gaf aan dat de muren continu te vochtig waren en dat kon opgelost worden met hun product, de DryBricks. Uiteindelijk gekozen voor deze oplossing, een paar weken geleden is er een nameting gedaan en dat zag er goed uit. Nu gaan we de buitenmuur eens goed herstellen.

Aardige vertegenwoordiger met goede adviezen

We gaan nog niet gelijk voor de DryBricks, maar we kijken eerst even hoe het gaat met de aanbevelingen die we hebben gekregen van de vertegenwoordiger. Als het extra ventileren niet genoeg is, dan kiezen we waarschijnlijk voor de muurelementen van SmartDry. Maar tot nu toe zijn we keurig en vriendelijk geholpen.

Een uitstekende methode om vocht te bestrijden

We wonen in een oud huis, dus helaas zonder vochtkering. Dus we hebben vaak last van optrekkend vocht in onze woning en de ventilatie is ook niet ideaal. Maar met de vochtbestrijdingsmethode van SmartDry krijg ik het idee dat het vochtprobleem daadwerkelijk is opgelost. De elementen waren zo in de muur geplaatst en na enige tijd waren de muren helemaal droog.

Het probleem met schimmel is nu verholpen

In onze oude huis hadden we last van schimmel in de hoeken van de kamer. We hebben dit erg vaak schoongemaakt maar het kwam elke keer weer terug. Eigenlijk gewoon smerig! Uiteindelijk ervoor gekozen om een specialist in te schakelen. Vanaf het moment dat de muurelementen in de muur zitten, worden de vochtplekken alleen maar kleiner. Het lijkt erop dat deze oplossing goed werkt.

Geen vochtplekken meer dankzij SmartDry

De vochtplekken op de muur zijn nu voorgoed verdwenen. Meestal na een warme periode (tijdens de zomer) gingen de vochtplekken een beetje weg. Maar in de herfst en dan vooral als het veel had geregend werden de plekken alleen maar groter. Nu met de DryBricks in onze buitenmuur is het probleem permanent opgelost.

Na al die jaren is het vochtprobleem verholpeN

Al jaren hebben we last van vochtproblemen in onze woning. Schijnbaar ventileerden we niet zo goed, maar los daarvan hadden we ook last van doorslaand vocht. Er waren vochtplekken te zien in het midden van de muur. Nu is het probleem eindelijk opgelost dankzij SmartDry.

De hoeveelheid vocht in de muur is fors afgenomen

Onze muren waren te vochtig, maar nu is de hoeveelheid vocht in de muur flink afgenomen. De plekken op de muur zijn niet meer zichtbaar na enkele maanden. Wij zijn erg tevreden over deze methode van vochtbestrijding.

Werkelijke specialisten op het gebied van vochtbestrijding

We zijn keurig geadviseerd door een van de vochtbestrijding specialisten van SmartDry. Hun oplossing is om muurelementen in de buitenmuur te laten plaatsen, maar we kunnen het vochtprobleem ook al verminderen met de tips die zij ons hebben gegeven. Nog even kijken hoe het gaat, wellicht kiezen we uiteindelijk toch nog voor de muurelementen. Tot nu toe zijn we heel erg goed geholpen.

Vriendelijke mensen met een erg vakkundige werkwijze

We hadden al een tijdje last van teveel vocht in ons huis. Maar met de DryBricks is dat gelukkig verleden tijd. We hebben wel even getwijfeld, er waren goedkopere oplossingen, maar uiteindelijk is dit wel een permanente oplossing. Uiteindelijk willen we ook dat de luchtvochtigheid in huis gewoon goed is.

Het probleem met optrekkend vocht is opgelost

In onze vrijstaande (oude) woning hadden we veel last van optrekkend vocht. Dit zorgde voor vocht- en schimmelplekken in de hoeken van de kamer. Dankzij SmartDry is dit probleem nu opgelost. Nu blijft het behang in elk geval op z’n plek zitten en laat het niet meer los.

Geen schimmelplekken meer in de woonkamer

Een tijd geleden zaten er schimmelplekken op de muur in de woonkamer. Erg vervelend en bovenal erg ongezond. Met de DryBricks van SmartDry zijn de muren droog en kan er geen schimmel meet op groeien (gelukkig).

DryBricks zorgen ervoor dat de muren weer droog zijn

Na jaren last gehad te hebben van een vochtige gevel, is het probleem eindelijk opgelost dankzij de DryBricks van SmartDry. De muren zijn weer helemaal droog, zowel binnen als buiten. Geen vochtplekken meer te zien en het behang laat niet meer los. SmartDry is zeker een goede specialist als het om vochtbestrijding gaat.

Geen vochtprobleem meer in de woonkamer

Dankzij de DryBricks van SmartDry is het vochtprobleem in de woonkamer opgelost. We zijn erg blij dat we de muren niet meer opnieuw hoeven te schilderen. Dankzij deze muurelementen blijven de muren permanent droog. Het is een kleine investering in het huis, maar om nu te leven in een huis met vochtproblemen, dat is geen doen. SmartDry is een vakspecialist op het gebied van vochtbestrijding, zeker een aanrader!

Vakkundige en klantvriendelijke medewerkers

Recentelijk is iemand van SmartDry bij ons over de vloer geweest om te kijken naar het vochtprobleem. Heldere uitleg over de oorzaak van de vochtplekken op de muur. Er werd geadviseerd om te kiezen voor de DryBricks, hiermee kun je namelijk het probleem permanent oplossen. We zijn erg benieuwd, ze worden binnenkort geplaatst. Maar tot nu toe heel erg positief!

Hele aardige vertegenwoordiger met goede tips

In onze woning was het helaas niet mogelijk om de DryBricks te installeren. We wonen in een rijtjeshuis en de vochtplekken zaten op een binnenmuur, dus daar kun je geen muurelementen plaatsen. De vertegenwoordiger van SmartDry heeft ons wel uitgebreid uitgelegd wat we kunnen doen om deze vochtplekken zoveel mogelijk te voorkomen. Erg aardig dat de vertegenwoordiger nog even de tijd heeft genomen om ons dit uit te leggen. Vandaar dat we deze beoordeling schrijven.

De DryBricks zorgen voor een droge binnenmuur

Sinds kort zijn de DryBricks in onze buitenmuur bevestigd, de luchtvochtigheid in huis is lager en de muren zijn droger. Ze doen wat ze beloven en deze oplossing tegen vochtige muren werkt goed.

Clever product, great company

Overall, I have been very impressed with SmartDry. They responded quickly to the initial enquiry, gave good advice and arranged for the installation of the SmartDry bricks. The installation itself was well done and the guys worked well with no mess. From the first interaction until the job was completed, I have found SmartDry to be very good to deal with, very professional and would recommend them warmly.

Geen schimmel meer in de garage

Bij ons in de garage waren de muren erg vochtig en er ontstond zelfs schimmel op de muur. Niet bepaald fijn! Maar via een kennis kreeg ik te horen dat SmartDry erg goed was in het oplossen van vochtproblemen. Daarom heb ik hen een keer gebeld, toen kwam er iemand langs en heeft een vochtmeting gedaan in de garage. De luchtvochtigheid was erg hoog en de schimmelplekken op de muur werden veroorzaakt door doorslaand vocht. Erg vervelend allemaal en we hebben ook gekeken naar een goede betaalbare oplossing. Uiteindelijk toch gekozen voor de DryBricks, dat zijn muurelementen die ervoor zorgen dat de muren sneller uitdrogen. Enkele weken later zijn deze elementen in de muur geplaatst, gelukkig hadden we weinig last van het plaatsen. Nadien was alle rommel opgeruimd en toen natuurlijk wachten totdat de muren opdroogden. Tot nu toe ben ik heel erg tevreden, de muren zijn zo goed als droog en de luchtvochtigheid in de garage is behoorlijk verlaagd. We zijn erg blij dat het probleem nu permanent is opgelost. Het is een kleine investering, maar dat is het zeker waard!

Geen last meer van een vochtige woning

We zijn goed geholpen door SmartDry, een vriendelijke vertegenwoordiger is langsgekomen, heeft een vochtmeting gedaan en uitgelegd waar het probleem precies zat. Met behulp van de drybricks is de luchtvochtigheid in huis nu een stuk minder geworden.

Geen muffe lucht meer in huis

Doordat we een vochtprobleem hadden in huis ontstond er een muffe geur in onze woning. Erg naar en schijnbaar zat er ook veel schimmel onder het behang. Maar met de oplossing van SmartDry ruikt het huis nu niet meer muf. Verder is alles keurig netjes uitgevoerd, van de eerste vochtmeting tot de laatste nameting. Erg vriendelijke mensen en service staat hoog in het vaandel.

Geen schimmel meer in de woonkamer

Enige tijd geleden hadden wij last van schimmelplekken in de woonkamer. Maar met de DryBricks van SmartDry (die bevestigd zijn in onze buitenmuur) is het schimmelprobleem opgelost. Het is wel een kleine investering, maar een gezond leefklimaat in huis is erg aangenaam.

De Veiling 10B

6671 MG Zetten

Over Smartdry

In tegenstelling tot ingrijpende traditionele behandelingen tegen vochtproblemen, maakt het SmartDry-systeem gebruik van natuurlijke luchtstroming om vocht uit de muren te trekken. Het SmartDry systeem haalt het vocht uit de muur zonder schadelijke chemicaliën, kitten of herbepleisteren. Onze monteurs installeren de SmartDry-elementen op alle buitenmuren om te zorgen dat het goed werkt en het hele pand kan ademen om zo uiteindelijk vochtproblemen te voorkomen. De SmartDry elementen bieden een natuurlijke, effectieve en duurzame oplossing, ongeacht wat voor soort vochtprobleem het is; dit is hoe we een levenslange garantie kunnen bieden.