De communicatie verloopt erg duidelijk en snel. Uitleg over producten en wat er gaat gebeuren is duidelijk. Staat open voor overleg.
Werkt volgens afspraak, en zeer netjes en gedegen.
Bedankt voor deze mooie recensie!
Gezien wij Belgen zijn en het werk nog niet in "het echt" hebben gezien in ons buitenverblijf, kunnen wij nog geen definitief oordeel geven. Maar Roy heeft ons via foto's elke dag keurig geïnformeerd en gaandeweg suggesties gedaan zodat we samen de beste beslissingen konden nemen. We hebben vertrouwen dat alles piekfijn zal zijn. En de service was fantastisch. Vanaf het eerste bezoek om een prijsofferte te maken (in het week-end) tem de afrekening was er perfect respect van de timings en budget. We bevelen RW zeker aan!
Dank voor uw mooie revieuw. Mvg
Wij hebben door Roy de trappen laten schilderen. Hij adviseerde anti-slipverf en dat was een goed advies. Je voelt het verschil met gewone verf maar de 'look' is nog steeds even mooi. Na de trap heeft hij ook de gang en alle deuren geschilderd. We hadden samen doorgenomen wat het beste was om te doen en tot op de dag van vandaag nog geen spijt gehad. Roy is een zeer kundig schilder die nakomt wat hij belooft.
Doet rustig zijn werk. Doet zijn werk netjes en goed.
Bedankt voor de mooie recensie en tot weerziens!
Uitstekend werk geleverd. Alle afspraken zijn nagekomen. Zowel kwaliteit /kwantiteit alsmede het representatieve karakter van dit bedrijf. Beslist een aanrader voor een ieder die een schilder nodig heeft
Goed vakman, je kunt van hemopaan.
Hartelijk dank voor deze mooie recensie. En tot snel;)!
De kozijnen van onze woning laten schilder voor een vakman. Naast het feit dat hij netjes werkt ook snel en goed. Op verzoek ook stuk gevelstuc geschilderd en wat krimpvoegen op dakterras opnieuw gekit.
Al het houtwerk buiten inclusief de binnenzijde van de buitendeuren heel netjes afgewerkt, door omstandigheden waren we tijdens de schilderwerken niet thuis maar hebben de sleutel bij schilder achter gelaten... bij terugkomst waren wij meer dan tevreden met het geleverde schilderwerk...
Duidelijke offerte, komt afspraken na, komt netjes op tijd, werkt netjes, denkt mee en vooruit en geeft tips en advies op maat. Is heel vriendelijk en vakkundig, kortom een topper!
Super gemotiveerd levert werk keurig af en doet wat hij afspreekt.
Super klant vriendelijk en goede service
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder