Super blij met mijn nieuwe bril.
Een tweede bril aangeschaft bij You & Eye, omdat ik niet in Breda woon is de bril opgestuurd. Super snelle en nette service. Ik ben erg tevreden.
Werd zeer goed en vriendelijk geholpen. We waren een paar dagen in Breda en liepen bij toeval langs Edwin's winkel. Nieuwsgierig liep ik naar binnen en was verkocht. Mooie brillen en een gezellige babbel dat doet een hoop met je. Ik zei nog, voor dat we verder gaan, ik woon aan het andere eind van het land. Geen probleem dat lossen we op, zei Edwin. Dat heeft hij uitstekend gedaan. Er is een goed Vietnamees restaurant in de Hals straat. Het was de moeite waard om vanuit Hoogkarspel nog een weekend Breda te doen.
3 jaar geleden een toffe bril gekocht. Heb deze helaas laten vallen waardoor er een stukje afgebroken was. Bij het brengen van mn bril, ter reparatie, maar direct een extra bril aangeschaft, teveel leuke monturen! Beide brillen kon ik al na 2 dagen ophalen. Superblij mee!
Een vakman met een mooie aparte keuze van brillen en staat voor zijn produkt super
Uitleg is duidelijk, afspraken correct, en levertijd heel acceptabel. Een belangrijk punt is voor mij dat ik kon kiezen uit heel goede HOYA lenzen. Kleine opmerking: de gekozen kleur op de kleurkaart voor t montuur stemt in de praktijk niet helemaal overeen , maar is voor mij geen enkel probleem. Ben bijzonder tevreden.
Met aandacht en deskundigheid heeft Edwin mij een nieuwe bril aangemeten. Hij had goede kijk en ruime technische deskundigheid op zowel de benodigde sterkte als 'the look' die bij mij paste. In alle stadia zorgde hij voor toelichting en verantwoording en dat voelde heel prettig.
goed geholpen
Mijn nieuwe bril van You & Eye draag ik nu 2 weken, en tot nu toe krijg ik er dagelijks complimenten over. Yes! Zelf ben ik er ook superblij mee. Niet alleen wat betreft de looks maar ook de kwaliteit van de bril, glazen en kijkervaring. Edwin is een vakman, heeft me super geholpen en geadviseerd en dat allemaal in een mooie winkel met nog veel meer gave brillen. Ik ben bang dat ik terugkom ;)
Deskundige en persoonlijke hulp. Edwin is enthousiast en helpt je geweldig. Top
Hallo Pieter, Bedankt voor de lovende review en de feedback. Een bril van YOU & EYE is iets bijzonders, iets waardevols. Dat mag op een bijzondere manier worden afgeleverd. Omdat veel van mijn klanten twee of zelfs meer brillen van me hebben, heeft de doos ruimte voor nog een tweede bril. Mocht je de doos niet willen gebruiken, mag je deze gerust terug geven als je eens in de buurt ben. Dan kan ik er een volgende klant bij mee maken en heb ik eventueel een kleinere voor je. Ik zie je graag, Edwin
Gelukkig heb ik de juiste opticien gevonden! Ik geniet elke dag van de nieuwe brillen, dankzij het goede advies van Edwin, de eigenaar van de winkel. Allemaal mooie brillen met de hoge kwaliteit!
Goede oogmeting en service en goede kijk op welke bril bij je past
Je voelt je altijd op het gemakie bij Edwin. Hij geeft goede adviezen en een goede oogmeting.
Wederom goed geholpen. Edwin neemt alle tijd en legt de verschillen tussen de glazen ook goed uit. Ik kom zeker nog terug.
Ed maakt van het aanmeten en kopen van een nieuwe bril een feestje. Hij is gepassioneerd in zijn vak, neemt uitgebreid de tijd om de oogmeting te doen en de uitgekozen bril geheel naar de persoonlijke wensen en het beoogde gebruik op te bouwen. Het eindprodukt was in mijn geval geheel naar wens en ik kan vertrouwen op een goede aftersale service zoals het nog even afstellen wanneer de brik toch nog niet helemaal perfect zit.
Fijne zaak, Edwin neemt tijd voor je, is niet opdringerig en geeft goed advies. Monturen zijn uniek en je hebt genoeg keus. Je krijgt alle aandacht als klant!!
Zeer prettige ervaring, fijn om de goede deskundigheid te ervaren. Vond het erg bijzonder dat ik als het ware " gescand " werd bij binnenkomst en de 3e bril die mij aangereikt werd, "mijn bril" werd! Zeker een aanrader!
Bereid om iets extra’s te doen om me te helpen.
Edwin gaf hint voor een mooie zonnebril op sterkte die bij mij zou passen. En dat had hij goed gezien. Superblij mee en al veel positieve reacties op gekregen.
Als je je ogen écht goed wilt laten meten, moet je hier zijn, Edwin is een vakbekwame opticien en neemt rustig de tijd voor je. Hij is pas tevreden als jij dat ook bent. Erg leuke en unieke brillen, ook veel keuze voor mensen met een smal gezicht. Heb eindelijk eens een kick ass bril die perfect past! Goede service en heel gezellig, een aanrader!
Deskundig, goed advies, gezellig
Uitstekende professionele oogmeting en duidelijk en eerlijk advies ontvangen. Mooie bril gekocht. Veel positieve reacties ontvangen.
Prachtige unieke brillen al zijn ze prijzig. Meer aandacht voor de klant hier dan waar dan ook, erg fijn.
Edwin neemt alle tijd, legt goed uit, geeft verschillende mogelijkheden en duidelijke adviezen. Leuke collectie brillen. goede service
Super tevreden!