Professioneel en persoonlijk

Ik ben al een tijdje klant en het feit dat, dat zo is, is te wijten aan de goede behandelingen die ik ontvang. Daarnaast is het persoonlijk contact zo goed, dat het gewoon leuk is om te gaan.

Een zorgvuldig en goede behandeling

Een prettige sfeer

Verrassend

Speciale behandeling wat na verloop van tijd toch een positieve uitwerking heeft!

Een zeer goede ervaring

Kom al meer dan 20 jaar in de praktijk, ben er zeer tevreden over. Nette behandelingen, goede resultaten, kan deze praktijk zeker aanbevelen, lieve mensen ga zo door, een zeer tevreden patiënten.

Erg tevreden

Serieus genomen en vakkundig

Goede behandeling en ik kan weer bewegen.

Ik ga 1x per maand voor een behandeling zodat ik weer goed kan bewegen en redelijk pijnvrij de maand doorkom.

Geweldig geholpen, stuk minder last

Als ik een behandeling heb gehad, voelt mijn rug en nek een stuk beter, en kan ik weer beter bewegen.

Goede uitleg van de behandeling.

Prettige en kundige medewerkers

Je wordt hier op een fijne manier ontvangen. De behandeling van Heloise is bijzonder effectief gebleken. Na 1 behandeling waren mijn rug klachten de volgende dag al een stuk verminderd.

Goede behandeling

Luisterend oor en snelle behandeling met vervolgafspraak. Tips voor tussen de afspraken door worden ook gegeven.

Heb altijd veel aan een behandeling

Altijd goed geholpen

Ben uitermate tevreden over alles

Zolang als ik op locatie Maaspoort kom wordt ik vriendelijk ontvangen en daarna zeer kundig behandeld. Ik heb er zeer veel baat bij.

Grondige intake en adequate behandeling

Je wordt gehoord, onbalansen in je lichaam opgespoord en kundig behandeld. Geeft veel vertrouwen wat prettig is als het qua lijf wat minder gaat.

verlichting

Nadat de behandeling helaas al 2x was verplaatst eindelijk geweest deze week. Wat een verademing weer. Menno weet precies de pijnpunten te pakken en zo te behandelen dat het meteen verlichting geeft.

Erg fijn en veilig.

Een goed gevoel over de situaties hoe er wordt gehandeld met Corona.

Prima vakkundige mensen die mijn lichaam prima in conditie houden.

Ik kom al jaren bij Chiropractie Den Bosch. Ik heb toendertijd een tip van een oude buurman gehad omdat hij erg tevreden was. Ik kom er om de 3 maanden en heel soms een keer tussendoor. Door de zeer vakkundige mensen kan ik leven zonder pijn.

Prettige en deskundige behandeling/begeleiding!

Ik word serieus genomen en de deskundige behandeling is zeer effectief! Daarbij een prettige, aangename sfeer.

Het blijkt mogelijk om niet altijd pijn te hebben!!

Met behulp van behandelingen door Linda gaan we de pijn te lijf. We gaan winnen. Maar dan komt de lockdown en gaan we weer terug naar af. Wat ben ik blij dat ik afgelopen woensdag weer mocht komen. Ben weer vol goede moed.

Vriendelijk, belangstellend en zeer vakkundig.

Aan een kop staart botsing eind 2017 had ik nekklachten overgehouden. Het laatste restje ongemak in beweeglijkheid en pijn wilde maar niet weg na de vele behandelingen door de fysio, manueel therapeut en osteopaat. Vorig jaar maart voor het eerst behandeld door Menno Meteen na de eerste behandeling voelde ik dat dit voor mij de oplossing was. De beweeglijkheid in mijn nek was terug en niet onbelangrijk ook pijnvrij. Na een aantal behandelingen in overleg met Menno overgegaan tot periodiek onderhoud, in mijn geval eens in de drie à vier maanden. Ik kan nu weer van alles doen zonder dat ik voortdurend aan mijn nek behoef te denken. Ik kan daarom de praktijk dan ook van harte aanbevelen.

Uitstekend resultaat

Na langdurig met pijn naar een oplossing zoeken waarbij ik niet verder kwam uiteindelijk hier een poging gewaagd. Met succes na 4 behandelingen pijn draagbaar en duidelijke verbeteringen.

Aandacht en kennis is erg goed

Er wordt goed gekeken en geluisterd naar het complete klachten beeld en vandaar uit in overleg gehandeld.

Betrokken en professioneel

De behandelaar neemt echt de tijd om mijn huidige situatie en klachten in kaart te brengen. Heel professioneel en met verstand van het lichaam. Tijdens de vervolg afspraken werd altijd even gevraagd naar iets persoonlijks wat ik de keer daarvoor had gedeeld. En niet onbelangrijk: mijn bekkenklachten zijn altijd minder na een behandeling!

Ik kom al jaren bij chiropratie en het bevalt mij heel goed. Nu inmiddels al weer 3 overnames meegemaakt. Mijn ervaring is dat ze het telkens zeer goed overgeven en een chiropracter toewijzen die mij zeer goed kan behandelen

Juiste behandeling

De sfeer is heel persoonlijk en je wordt snel en goed gehopten Er is echt tijd om de juiste behandeling te bepalen.

Pettelaarseweg 188 G

5216BW 's-Hertogenbosch