Menno weet precies hoe hij moet behandel en hierdoor ben ik snel van mijn klachten af.

Ik kom al jaren bij Menno. Hierdoor heb ik een vertrouwensband met hem opgebouwd. Hij weet altijd precies wat hij moet doen, om er voor te zorgen dat mijn klachten snel verdwijnen.

Zeer positieve ervaring

Vanwege een plotseling opspelende hernia met uitstraling naar mijn been heb ik besloten om naar rugzorg chiropractie den Bosch te gaan. Ik ben door Jim Zeelen behandeld. Jim heeft mij 2 maanden behandeld waardoor mijn hernia en uitstraling naar mijn been helemaal zijn verdwenen. Tevens heb ik oefeningen mee naar huis gekregen om te voorkomen dat de hernia weer terug zou komen. Deskundig en goed advies gekregen Kortom een goede en fijne ervaringen.

Professioneel en gemoedelijk!

De eerste keer dat ik voor een behandeling kwam voelde ik me eigenlijk meteen op mijn gemak toen ik plaatsnam in het wachtgedeelte. Toen Jim me allerlei vragen stelde voor de intake ging dat er heel relaxed aan toe, voor mijn gevoel; ik voelde me op mijn gemak. Na de eerste behandeling kon ik al meteen beter bij mijn schoenen en makkelijker over mijn schouder kijken tijdens het auto rijden. Elke behandeling keek Jim welke techniek nodig was. Hij heeft er verschillende in huis en zo nodig maakt hij daar een combi van zodat het beste resultaat verkregen wordt.

Heel tevreden!

Erg veel gehad aan de behandelingen en ook aan de oefeningen. Nu al enige tijd gelukkig klachtenvrij!

Altijd weer verbaasd, al na één behandeling.

Al meer dan 40 jaar heb ik baat bij behandelingen door een chiropractor. Na mijn laatste verhuizing naar ‘s-Hertogenbosch in 2007 kwam ik op aanbeveling terecht bij Chiropractie Den Bosch, Monique van der Marck. Erfelijk belast met scoliose en inmiddels ook artrose heb ik steeds weer heel veel baat bij de behandelingen. Gemiddeld 2 á 3 maal per jaar laten mijn gewrichten en spieren weten dat het tijd wordt voor de chiropractor.... Meestal is dat niet in één behandeling verholpen maar het lukt Monique altijd weer dat ik al na de eerste behandeling heel veel baat heb en in de regel is na nog een behandeling een week later, de pijn weer geheel verdwenen. Na elk bezoek denk ik steeds: Mijn chiropractor is een heel fijn iemand die ook aandacht geeft aan jou als mens. Veel, vaak wekenlange pijn, ziekteverzuim etc. zouden bij patiënten kunnen worden voorkomen. Wanneer Chiropractie in Nederland, net als in veel andere landen in Europa zou worden erkend als een medisch beroep met de daarbijbehorende vergoedingen voor de eerstelijnszorg door de ziektekostenverzekeringen zou dat in alle opzichten geweldig zijn. Lid: Belangen Vereniging Patiënten Chiropractie

wordt goed geholpen en kan er 3 maanden tegenaan

ben al jaren client bij deze praktijk, en wordt altijd goed geholpen, heb al verschillende behandelaars gehad en met allemaal een goede band op gebouwd, Ik zou niet zo gauw naar een andere praktijk gaan ook al zou die dichter bij mij in de buurt zijn.

top

super tevreden

Kundige chiropractoren

Meestal snelle afspraak mogelijk, ook in avonduren. Goede adviezen en behandelingen.

Tevreden

Deskundige informatie en behandelingen.

Al meer dan 20 jaar prettig behandeld met uitstekend resultaat!

Steeds als mijn klachten opvlammen zorgen de chiropractors ervoor dat ik in no-time weer nagenoeg klachtvrij ben! Ik kan meestal snel terecht en wordt vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan door de telefoniste. De behandelingen worden in een prettig contact zorgvuldig uitgevoerd, nadat eerst goed naar me geluisterd is c.q. onderzocht is 'waar het vast zit'. Ook krijg ik vaak nog tips mee, waarmee ik kan voorkomen dat de klachten weer snel terug komen. Zo kan ik gelukkig een goed bestaan hebben!

Zorgvuldig en deskundig

Menno luistert heel goed naar mijn verhaal en richt daar zijn behandeling op, bovendien geeft hij goede tips en oefeningen voor versterking van bepaalde spieren.Het heeft mij goed geholpen om van mijn klachten af te komen.

Fijne chiropractor en praktijk

Per toeval terecht gekomen bij Linda door mijn fysio. Hierop bij de praktijk gekomen en hele goede ervaringen. Na jaar met ernstige pijn en moeilijk lopen, zitten en liggen door mijn hernia. In 4 behandelingen al vooruitgang en dat blijft ook zo.

Uitstekende Chiropractie

Heb hele goede ervaring. Wordt goed naar je geluisterd en daarna goed behandeld. Ook zijn ze goed bereikbaar en leuk personeel aan de balie. Een echte aanrader en mensen met klachten zullen zeker verlichting vinden in hun klachten. Top Chiropractor

Al jaren de oplossing voor rugklachten

16 jaar elke 3 maanden een preventieve behandeling is de sleutel voor goed functioneren

ieder die het wil horen deze mensen zijn fantastisch.

ik ben gekomen met nekatrose die in mijn ogen behoorlijk enrstig was in twee maanden tijd of acht behandeliingen hebben ze mijn klachten grotendeels opgelost.een klein wonder.ik kom nog bij de chiropractie om een onderhoudsbeurt zo noem ik dat maar als ik mij aan de regels houd en niet met zware tegels ga sjouwen ben ik klachten vrij. mijn dank hiervoor. voordat ik bij de chiropracter in den bosch kwam ben ik een jaar klant geweest bij een fysiotherapie die mij een jaar behandeld zonder enig resultaat een klein verschil. veel dank aan antoine en monique .

Altijd prima en snel geholpen

Als de nood aan de man is dan kun je op ze rekenen

mijn klachten zijn beduidend verminderd

Een aantal jaar geleden ben ik behandeld voor mijn onderrug en linkerschouder. Tot op heden geen last meer. In het najaar van 2020 behandeld voor spanningshoofdpijn en tot op heden is het acceptabel.

Soepel kunnen bewegen!

Daar waar ik begonnen bij Kaye en Antoine, ben ik nu verder onder behandeling bij Menno. Super fijn, duidelijk, rustig, vriendelijk, luistert goed naar de klachten. Geeft tips hoe klachten te voorkomen. In geval van nood wordt er altijd gekeken hoe ze je kunnen helpen, desnoods door een collega. Kortom fijne praktijk met vriendelijke mensen, ook aan de receptie!

In de 20 jaar dat ik bij monique v/d mark kom.

De vriendelijkheid, deskundigheid en perfectie waarin de behandeling wordt gedaan

Goed en snel van je rugprobleem afkomen

Ik heb de afgelopen jaren meerdere malen last gehad van "verschoven rugwervels" en ben hier steeds snel en vakkundig door behandeld bij Seegers Chiropractie.

Zeer Goed

Ik ben door een collega attent gemaakt op Chiropractie Den Bosch. Zij was daar onder behandeling na een Whiplash. Ik zelf liep al jaren met pijn in de nek die weer zware hoofdpijn veroorzaakte. Dit was ontstaan door langdurig werken op een koude werkplek! Ik ben er bijzonder goed geholpen door inmiddels 3 verschillende chiropractors, die mijns inziens toch allemaal hun eigen manier van werken hebben. Het eindresultaat is echter hetzelfde! De pijn blijft nu veel langer weg en is als het de kop weer opsteekt veel dragelijker. Ik ga nu eens in de 10 - 12 weken voor een behandeling en kom op die manier goed het jaar door. Daar ben ik echt blij mee en wil mijn ervaringen met iedereen delen.

Na een paar afspraken klachten verholpen

Na een lange tijd rond gelopen te hebben met rugpijn ben ik langs geweest en na een paar afspraken pijnvrij!

Al jaren tevreden, vriendelijke mensen en wordt altijd snel geholpen

Kom hier al een aantal jaren. Fijne mensen en altijd snel plek voor een behandeling.

Pettelaarseweg 188 G

5216BW 's-Hertogenbosch