Topzorg op maat

Na een tropenjaar in de corona zorg met het ontberen van onderhoudsbehandelingen viel ik uit door forse rugklachten. Linda wist met behandeling op maat in twee maanden een flinke verbetering te bewerkstelligen. Daardoor kan ik weer voorzichtig therapeutisch aan het werk. Linda is sterk in het analyseren van de klacht en weet de behandeling op maat in te zetten. Een en al lof voor Linda. Door haar ben ik in staat om ondanks chronische rugklachten in de zorg te blijven werken.

.!

Top behandeling. Snel en effektief!

Zeer tevreden!

Linda heeft mijn zoontje fantastisch geholpen, waardoor hij helemaal van zijn voorkeurshouding af is. Nette praktijk en erg vriendelijk en vakkundig personeel!

Netjes en goed!

Super Apk voor mijn lichaam...

Na iedere behandeling voel ik dat het weer wat beter gaat met mijn blessure.

Zeer tevreden.

Prettig in de omgang, oprecht belangstellend en zeer kundig.

Al een aantal jaren kom ik voor een soort APK in de praktijk aan de Maaspoort, de laatste jaren bij Monique v.d. Marck. Ik vind het steeds wonderbaarlijk hoe zij snel en vakkundig de pijnpuntjes weet te vinden en daar direct een behandeling op kan toepassen. Met tips voor oefeningen blijf ik redelijk klachtenvrij.

Persoonlijke aandacht omgezet in een professionele behandeling

Héloïse Debaene is mijn behandelaar en weet telkens weer de juiste behandeling toe te passen. Door goed naar me te luisteren weet ze de juiste vragen te stellen die uiteindelijk leiden naar de naar mij gezochte verlichting. Echte aanrader.

Chiropractie aan iedereen aan te bevelen

Met chronische rug- en pijnklachten en het af en toe niet meer zien zitten, weet de chiropractor mij te behandelen wat veel verlichting geeft en waardoor ik me weer stuk beter voel.

Wat voor klachten ik ook heb, bij elke behandeling heb ik baat.

Na aanvankelijk regelmatig behandeld te zijn waren mijn problemen over nu kom ik eens per 2 maanden voor onderhoud.

Goede behandeling met positief resultaat.

Je wordt gehoord en gezien.

Heb al veel geprobeerd. Hier word je pijn gehoord en gezien En kijken ze waar het vandaan komt. De begeleiding is professioneel en met veel keniis. En met respect.

goede behandeling

deed wel veel pijn. maar hoort erbij

Redelijk snel van mijn pijnklachten af geholpen

Fysio voor mijn rugklachten hielp niet. Wederom naar de chiropractie. Na zes behandelingen zijn de klachten al bijna verdwenen.

Nergens anders zo goed geholpen voor mijn rugklachten!

Ik heb last van zware chronische pijn in de onderrug, die alleen door de behandeling van de chiropractor verholpen kan worden. Fysiotherapie is niet afdoende. Sinds mijn behandelingen bij Rugzorg zijn de pijnklachten velen male minder geworden.

Mijn reparatie bij Gyropracter is prima. Nu ben ik bezig met rechte knie.De vreselijk pijn is weg . Ik denk dat ik nodig nog drie keer komen.

Erg tevreden

Zeer goede behandeling

Behandelaar kwam zeer deskundig en vriendelijk over.

Ontvangst: TOP, behandeling: TOP, vriendelijkheid: TOP

1e keer op de Pettelaar. Ontvangst was vriendelijk. Korte wachttijd, de behandeling van Menno was als vanouds en ik hoefde niet terug bleek na twee dagen. Dus dat was zeer effectief. Lof, schorseneren en prei voor het team.

Na drie behandelingen alles weer los en kan ik weer zonder pijn verder.

Bedankt voor de prettige ontvangst en goede behandeling

Kon zeer snel terecht en zeer kundig geholpen!

Ik had acute rugpijn en via een vriend de tip gekregen om naar Menno van Rurgzorg Chiropractie Den Bosch te gaan. Kon dezelfde dag terecht en zeer kundig en vriendelijk geholpen.

vriendelijk,plezierig,

plezierig en vriendelijk ontvangen.behandeling voelt goed en professioneel

Prima ervaring

Prima behandeling

Deskundig en persoonlijk

de behandelingen worden met een grote deskundigheid uitgevoerd, waarbij je je gehoord voelt en er breed wordt gekeken naar de klachten. Daarnaast is het contact prettig waardoor je je snel op je gemak voelt.

Hele aardige en deskundige mensen

geweest i.v.m. rugklachten en na eerste behandeling een hele verlichting qua pijn !!! een echte aanrader voor mensen met ernstige rugklachten.

Kan dit iedereen aanbevelen die met klachten rondloopt!

Pettelaarseweg 188 G

5216BW 's-Hertogenbosch