Fijn contact ervaren personeel

Hebben liever menno

Ivm zwangerschap was Menno er niet, wij hebben toch het liefste Menno. Niks ten nadelen van degene die geholpen heeft. Bij Menno hebben we na het bezoek het gevoel dat het geholpen heeft en dat is nu niet het geval

Super!

Na jaren ziekenhuis in en uit voor rugklachten heeft Menno het in een paar behandelingen opgelost. Ik rijd nu vanuit tiel naar de Bosch als het weer een keer nodig is. Van s morgens opstaan en bijna niet kunnen lopen, ren ik de praktijk bijna uit. Top service ook nog eens.

Een uitstekende chiropractor

Na jarenlang bij een zeer goede Belgische chiropractor onder behandeling te zijn geweest, ben ik als gevolg van een verhuizing vorig jaar bij Menno terechtgekomen. Het voelde direct goed aan. Deskundig, vriendelijk en betrokken zijn woorden die passen bij de behandeling zoals Menno die geeft.

Fijn dat bij een bezoek mijn klachten minder of verdwenen zijn!

Goed en deskundige praktijk Kom er gelukkig niet vaak maar een goud adresje als je klachten hebt Raad het iedereen aan!

Effectieve behandeling voor je klachten!

Effectieve behandeling voor allerlei soorten klachten, bijv. rug/nek/schouderklachten. Wat voelt het fijn als je gewrichten weer 'los en soepel' voelen! Aanrader voor al je klachten!

goede betrouwbare behandeling

goede betrouwbare behandeling

Heeft me goed geholpen

Was daags na de behandeling een stuk mobieler Dus daar was in erg tevreden over !

Al ruim 7 jaar tevreden

Al ruim 7 jaar kom ik met regelmaat bij Chiropractie Den Bosch naar gelang mijn klachten kom ik regelmatig of met tussenpozen minder bij Monique. Ze werkt doelgericht, met persoonlijke zorg en aandacht voor jou als patiënt. Ik kan chiropractie Den Bosch van harte aanbevelen voor vermindering van rug- nek- schouderklachten. Daarnaast ook voor mijn 'muis'arm tintelingen.

Chiropractie past prima bij mij

Sinds 2007 ben ik regelmatig behandeld en altijd ga ik tevreden naar huis. De laatste jaren ga ik meestal voor onderhoud en in de beginjaren ging ik vaak alleen bij klachten. Ik vind het wel jammer dat veel mensen nog niet weten dat een Chiropractor heel kundig is en je vaak snel van je klachten kan helpen. Vind het daarom ook goed dat nu op Facebook vaak goeie PR te zien is van Rugzorg Chiropractie Den Bosch.

Zeer goede, professionele praktijk

Ik kom al jaren bij deze praktijk en ben hier zeer tevreden over. Er is echt aandacht voor jou als persoon en er word echt de tijd voor je genomen. De Chiropractoren zijn zeer vriendelijk en deskundig. Zeker een aanrader om naartoe te gaan met je (rug) klachten.

Uitstekend!

Ik kom al jaren in deze praktijk en ben altijd zeer tevreden. De ontvangst is vriendelijk en netjes, de afspraak wordt per mail bevestigd inclusief herinnering een paar dagen vooraf en de behandeling geeft altijd direct verlichting. Zeer aan te bevelen!

accurate behandeling, verrassende oplossingen

De behandeling sluit precies aan op wat je lichaam nodig heeft. De chiropractor weet verrassend snel de kern te vinden van het probleem, soms waar je het niet had verwacht. Zo had ik bijvoorbeeld schouderklachten tijdens het in bed liggen, maar het bleek te komen door teveel bureauwerk met voorovergebogen schouders. Binnen 3 behandelingen helemaal weg en nooit meer teruggekomen. Ik ga nog eens per twee maanden voor 'onderhoud' en ben klachten voor.

Prima behandeling, aandacht en advies

De behandeling slaat aan, heup klachten worden duidelijk minder.

altijn correctebehandeling

al vele jaren een goed reseltaat na behandelingen

Heel goed

Wordt altijd goed behandeld

top

Kundige behandeling en altijd luisterend

Kom er al 27 jaar. Dat zegt genoeg

Door al 27 jaar de behandeling door dezelfde chiropractor te krijgen is het vertrouwen erg groot. Ook soms een extra behandeling is op korte termijn mogelijk.

Top, vriendelijk ontvangst, prettige behandelaar met kennis van zaken, meedenkend.

....

Altijd weer een opluchting als ik gekraakt en behandeld ben

Top!

Menno is een zeer deskundige chiropractor en weet altijd de kern van het probleem aan te pakken. Waar fysiotherpateuten aangaven dat ik op mijn jonge leeftijd maar met mijn klachten moest leren leven heeft Menno mij weer klachten vrij gemaakt. Ontzettend blij om nog steeds onder behandeling te zijn bij Menno.

Topklasse

Prachtige praktijk met zeer ervaren en bekwame behandelaars die je echt alle aandacht geven en naar je luisteren en meedenken. Al jaren regelmatig onder behandeling met zeer goede resultaten.

Prima praktijk

Al jaren vaste klant naar volle tevredenheid.

Letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel door Chiropractie

Jaren geleden ben ik, met fikse rugklachten en weinig succesvolle therapieën, door mijn behandelend neuroloog verwezen naar deze praktijk. Chiropractie bleek en blijkt nog steeds een schot in de roos!! De enorme deskundigheid in observatie, beoordeling en behandelingen door Monique hebben mijn leven veel aangenamer gemaakt. Grote dank daarvoor!!

Chiropractie houd mij aan het werk in de zorg

Door de behandeling van chiropractor Linda ben ik in staat om als verpleegkundige aan het werk te blijven. Ze luistert hoed naar de klacht van dat moment en past de behandeling aan op wat haalbaar is voor mij. Zonder chiropractie zou ik fysiek niet meer in staat zijn om te werken.

Pettelaarseweg 188 G

5216BW 's-Hertogenbosch