Vlot en goede kwaliteit

Daklicht Zonwering heeft uiterste best gedaan om snel op maat te leveren. Helaas liet post.nl ons paar dagen langer wachten. Zonwering zat er binnen paar minuten op, clipjes zaten er snel op en zit goed vast. We merken meteen het verschil in warmte. Top!

Goede informatie voorzien

Goede info, goed product

Doet wat het moet doen

Een zonwering gekocht voor op de lichtkoepel. Uitleg om de lichtkoepel op te meten zou wat duidelijker kunnen, maar we kwamen er uit. Materiaal van het doek is prima. Echter de bijgleverde fixatieclips lijken nergens op. Heel klein en niet open te krijgen. Doek met stevige wasknijpers op de lichtkoepel bevestigd en zo tevreden met de zonwering

Goede informatie en snelle levering

Zeer eenvoudige en goede beschrijving bij het product. Zeer goede zonwering en toch goed licht doorlatend. Ze hebben extra klemmen bijgeleverd om het vast te zetten.

Super goede service. Klant tevredenheid hoog in het vaandel.

De Zon/koude wering voor de pyramide-koepel 180x180 is snel geleverd. Doordat de maatvoering niet goed uitgevoerd is, hadden we een probleem en dat heeft Pieter super goed opgelost. Ik heb zelf de wering op maat gemaakt. Pieter heeft geen kosten in rekening gebracht. De klant moet tevreden zijn is het motto van Daklicht. Wij hadden het doek tegen de kou besteld maar nu het 30° graden is ligt het doek ook op de koepel en het scheelt een paar graden. Dank voor de service en het niet berekenen van het doek.

Top bedrijf, kan ik iedereen aanbevelen!

Erg prettig en toegankelijk!

Had ik vroeger moeten vinden - super concept

we zijn blij met de zonwering vooral nu de zon flink schijnt

Het aanbrengen van de klemmetjes was voor mij als 80+ er erg moeilijk. Ik was niet sterk genoeg. Gelukkig hebben we een aardige buurman die het voor ons oploste.

Top Artikel mit sofortigem Effekt

Der Artikel ist schnell angekommen,ich hab ihn noch am selben Tag angebracht und sofort am nächsten Tag war zu merken das es wirklich angenehmer im Zimmer war.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top service

Zeer snelle levering, topkwaliteit en bij vragen of problemen heb je zeer snel antwoordt

Heel tevreden!

Bestelling door online instructie was makkelijk. Snel geleverd. Dachten dat de knijpertjes niet meegeleverd waren, maar na een telefoontje bleken ze gewoon (aan de andere kant) in de doos te zitten. En het helpt echt!

Geweldig.

De bestelling was snel binnen. Het bevestigen ging moeiteloos. Het scheelde echt in temperatuur. Nog een groot voordeel het is niet donker Blij dat we dit product hebben gekocht.

Wat een verschil!

De zonwering van Daklicht is echt fantastisch. Waar het vorig jaar zomer niet uit te houden was in mijn uitbouw, was het er dit jaar heerlijk vertoeven. En dat zonder reductie van het licht (eigenlijk alleen maar prettiger doordat het licht minder fel is). Het doek is super gemakkelijk aan te brengen. Ik zou dit product aan iedereen aanraden!

De warmte komt er nog door

Als zonwering is het matig. Ik moet er nog eene betere zonwering boven maken.

Subliem

Product was precies wat vermeld stond. ook is de werking precies zoals vermeld stond. Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. We zijn erg tevreden en het heeft ons de zomer goed doorgeholpen.

Prima bescherming

De knijpertjes gingen wat troef maar het zit goed

Werkt zoals het hoort

Is goed.

Wij zijn snel en netjes geholpen.

Er zijn nieuwe strips geplaatst in onze lichtkoepels.

Goed product

Snelle levering

Goed materiaal, snelle levering

Overzichtelijke site, goed materiaal, snelle levering

Waardeloos

Ik heb spijtig genoeg niet gezien op de site dat ik het zeil kon terugsturen.

Geweldige uitvinding

Vandaag hebben we de zonwering weer van onze lichtkoepels gehaald, dat was een fluitje om te doen, net als het bevestigen trouwens. Dit materiaal heeft ons huis nu al voor het tweede jaar, en zeker in deze hete zomer, van binnen weer behoorlijk koel weten te houden. Het is niet echt goedkoop, maar de investering zeker waard. Vanaf nu hebben we de zon weer hard nodig om bij te warmen...

zeer goed product

Lang gezocht voor een zonwerend product voor koepel het verschil met andere warme zomers was fenomenaal .

Prima spul en werkt goed

De folie zit nu langer dan een jaar op ons daklicht en filtert zon en warmte goed weg, zonder dat we heel veel licht missen.

Goed materiaal

Materiaal werkt prima tegen warmte en laat toch voldoende licht door. Zeer gemakkelijk aan te brengen

Heuvel 38 E

5664 HL Geldrop