Goede communicatie

Aardige monteurs Die geheel naar wensen alles gemonteerd hebben

Goede begeleiding

Goede communicatie met vertegenwoordiger en monteurs

Goede begeleiding

Goede communicatie met vertegenwoordiger en monteurs

Goede vertegenwoordiging en montage

Duidelijke uitleg door monteurs. En zij luisterden ook goed hoe wij de bekabeling wilde.

Snel, veilig, marktconforme prijzen en professioneel

Van begin tot eind gewoon goed georganiseerd en fijne communicatie! Na de installatie ging bij aanzetten elektrisch fornuis in de avond de aardlek eruit. De volgende ochtend (in het weekend) stond de elektricien weer op de stoep en het bleek knullige installatie van de vorige huiseigenaren te zijn gecombineerd met een veiligere meterkast. Al met al, goed geregeld en opgelost.

Positieve ervaring

Offerte aangevraagd en daarna een medewerker thuis gehad. Duidelijke uitleg en tijd om alles te bespreken. Plaatsing werd professioneel aangepakt, iedereen had een duidelijke taak. Vriendelijk personeel en alles netjes achtergelaten.

eerlijk bedrijf wat exact doet wat het beloofd

wij hebben gekozen voor Solar2led door een ervaring van vrienden van ons. zij waren zeer positief over dit bedrijf en daarom hebben ook wij de keuze gemaakt voor Solar2led. en daar hebben we moment spijt moet hoeven hebben. ze doen exact wat ze beloven te doen. keurig op tijd en precies zoals afgesproken. complimenten aan dit bedrijf en hun medewerkers. gewoon een zeer tevreden klant.

Snel en voordelig geholpen

Solar2Led kon snel schakelen toen ik vroeg of er panelen bijgeplaatst konden worden. De offerte was ook nog een scherp geprijsd en over de (after)sales service en het meedenken niets dan lof. Ik beveel niet snel partijen aan met een 10, maar bij Solar2Led is dat niet meer dan verdiend.

Snel en voordelig geholpen

Dit bedrijf werkt heel netjes

Wij hadden al zeer goede ervaring met dit bedrijf,zij hebben twee jaar geleden bij ons panelen gelegd.Vanwege deze positieve ervaring zijn zij nu bij onze kinderen aan de slag gegaan en ook dit was weer perfect.Netjes strak gelegd,alle rommel meegenomen en in huis de boel super netjes achtergelaten.Dit is echt een 10+ waard.

Zeer professioneel en goed afgewerkt

Zeker aanrader! Afwerking perfect, keurig op tijd, en prettige service. Wel even schakelen naar Duits/Engels, maar aangezien alles zo voorspoedig liep en goed voorbereid was dat amper nodig.

Installeren zoals installeren moet zijn

Wat werken die mannen hard!, bikkels in wind en kou, prima communicatie, overleg omdat sommige dingen (stedin bijvoorbeeld pfff met 3-fasen aansluiting niet op tijd) niet goed verlopen waren. Maar geen punt voor de elektricien, klein nieuw kastje voor aardlekschakelaaars? Extra bochtje? Dit is mooier of beter om naar buiten te gaan? Tis anders op deze woonboot in Gorinchem ..? Geen punt! We doen t. Dus is er maar 1 conclusie: vette maximum punten. "Douze points" klinkt t bij t zongfestival. 2 dagen geleden aangelegd, gistermiddag alle apps werkend vandaag zonnig..... lekker kijken op t scherm hoor! Solar2led bedankt.

Prima levering

Snelle montage prima levering. Btw teruggave ook in orde.

Goed geholpen. Duidelijke uitleg. Snelle planning en uitvoering.

Goed geholpen. Duidelijke uitleg. Snelle planning en uitvoering.

Hogelandseweg 40

6545AC Nijmegen

Over Solar2Led

Solar2Led is de specialist in zonnepanelen met een jarenlange ervaring. Wij installeren door geheel Nederland en hebben een uitgebreid assortiment zonnepanelen en omvormers van topkwaliteit. Solar2Led is ook specialist in het plaatsen van systemen met optimizers waarbij u de opbrengst van elk paneel kunt bekijken. Solar2Led heeft ruim 20.000 systemen geplaatst, en heeft door haar omvang en ervaring een inkoopkracht waar u van profiteert. Solar2Led heeft eigen installatieteams waardoor een constante kwaliteit gegarandeerd is. Solar2Led bepaalt van tevoren met u een prijs en er zijn dus geen financiële verassingen achteraf. Onze gecertificeerde elektricien komt uw installatie aansluiten en we hebben een eigen servicedienst. Verder is er geen aanbetaling vereist maar wordt 100% betaald na oplevering. Solar2Led is lid van de Stichting Garantiefonds Zonne Energie en onze adviseurs staan klaar om alle mogelijkheden met u te bespreken.