Vakmensen, van gesprek t/m installatie super gedaan

Duidelijk eerlijk advies, vakmensen die het snappen.

Perfect geregeld

Afgelopen donderdag (16 juni) hebben ze bij ons 10 zonnepanelen geplaatst. In april hebben een afspraak gemaakt voor gesprek en hebben we alles doorgelopen. Ook is in en om het huis alles bekeken om te zien wat er mogelijk is. Uiteindelijk hebben we akkoord op de offerte gegeven en 7 weken later lagen ze op het dak. Tijdens het plaatsen hebben ze ook alles doorgenomen en overlegd indien nodig. Ze hebben alles geregeld binnen de offerte. Plaatsen van de panelen, en bekabeling en aansluiting t/m de meterkast. Geen kosten achteraf of verrassingen. Ook hebben ze geassisteerd met alle administratieve zaken zoals aanmelden en belasting teruggave. Kortom duidelijke en volledige offerte zonder verrassingen of extra kosten. Duidelijk en transparant. Ik zou ze zeker aanraden.

Accuraat en plezierige medewerkers bij installatie.

Deskundige meneer bij werkzaamheden bij aansluiting van omvormer en in de meterkast. Vriendelijk met een duidelijke uitleg en aanwijzingen.

Super!

Nette gasten, snelle levering en heldere communicatie!

Solar2Led is een top bedrijf

Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering en installatie. Goede uitleg van het systeem door de monteurs

netjes en goede informatie

zeer goed geholpen ook bij instellen van de app echt een aanrader

Alles top geregeld!

Goede communicatie en ontzorging in het gehele traject!

goed, met een paar kanttekeningen

De informatie v.w.b. de montage en aansluiting van de kabels en de omvormer, die door de heer Stoffens is gegeven, was niet adequaat. Dit bleek al snel toen de monteurs er waren. Toen de zeer vriendelijke en behulpzame elektricien even later ter plaatse kwam, hebben we samen uiteraard e.e.a. op weten te lossen. Ik heb het als erg jammer ervaren, dat de monteurs alle drie geen Nederlands spraken. Een gesprek was alleen mogelijk in het Engels. Vragen van mijn kant werden beantwoord, maar het ging hier en daar erg moeizaam. De elektricien heeft veel goed gemaakt. Graag ontvang ik foto's van de zonnepanelen, zoals zij nu op het dak gemonteerd zijn. Een van de monteurs heeft foto's gemaakt, maar kon ze niet doorsturen, zo vertelde hij (error op zijn telefoon).

Prima service en nette afwerking!!

Goed geholpen en geadviseerd door Paul. Hij reageerde altijd en netjes. Het aanleggen ging ook keurig, nette mensen en zo gedaan. Al met al een keurig bedrijf en een aanrader.

zonnepanelen geplaatst

goed bedrijf met goed advies, snelle werkers, goed personeel, meedenkend en netjes.

Voortreffelijke service en afhandeling zowel voor - als na plaatsing

Alles werd keurig op tijd en volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Ook de correspondentie via e-mail en telefoon liep gesmeerd. Complimenten

Uitstekend verlopen aanleg van de panelen

Op de aangegeven tijd waren de monteurs met drie man aanwezig. Onderling waren ze goed op elkaar ingespeeld, want iedereen deed zijn werk zonder overleg. Drie uur later was de klus geklaard. Prima werk.

zeer tevreden

Solar2Led kon binnen 6weken de zonnepanelen leveren en installeren, nadat ik deze via Hans had besteld. Offerte was scherp en alles was op voorraad. Contact met Hans ging soepel en de installateurs waren vriendelijk en deskundig. Binnen 2 uur was de klus geklaard en ging mijn (niet slimme) meter terugtellen.

Topper heel snel geregeld

Topper heel snel geregeld

Perfect geregeld!

Prettige intake met veel informatie. Plaatsing verliep ook vlekkeloos en zonder dak schade.

Gewoon doen wat er is afgesproken

Deze mensen weten waar ze over praten. Keurig toelichting gekregen op alle onduidelijkheden.

Super!

Binnen 3 uur hebben ze bij mij 14 panelen en de omvormer geplaatst, aangesloten én getest. Het plaatsen is gebeurt zonder ook maar één dakpan te beschadigen. De mensen gingen na aankomst direct aan de slag. Harde werkers!

Snelle en heldere communicatie en vakkundige monteurs.

Offerte traject liep zeer vlot en soepel. De panelen konden al binnen 5 weken worden geïnstalleerd. De monteurs waren er op de afgesproken tijd, zeer vriendelijk en hebben de installatie van de panelen en de elektrische installatie vakkundig uitgevoerd. Contact met de binnendienst mbt de hele administratieve afhandeling (btw teruggave, aanmelding, etc) liep perfect. Alle nodige info helder en snel ontvangen. Al met al zeer tevreden! Een aanrader!

Vertrouwd bedrijf, die kwaliteit leveren in uitvoering en nazorg

Bedrijf gaat niet voor half werk. Werken volgens voorschriften en zijn niet uit op alleen het verkopen van zonnepanelen. Afspraken en uitvoering gingen super.

Zeer tevreden met alle fases met het plaatsen van zonnepanelen

Heb geen enkele aanmerking tijdens het hele proces van informatie tot het plaatsen van de zonnepanelen. Goede informatie, duidelijke documentatie, goede afspraken en perfecte plaatsing van de zonnepanelen Meer dan tevreden.

Geweldig.

Vakkundig en vriendelijk personeel uitstekend werk geleverd zeker een aanrander"

super service, goede monteurs, snel gedaan. Tevreden

Zeer tevreden over Solar2Led. Nu vele zonuren

100% tevreden!

Vanaf het allereerste contact is het hele proces uitstekend verlopen. Heel snel een gedetailleerde, duidelijke en scherpe offerte. Zeer prettig onderhoud met de deskundige die kwam kijken of mijn dak geschikt was voor zonnepanelen. Vervolgens zijn de omvormer en panelen op de afgesproken datum en tijd uiterst vakkundig geïnstalleerd door een enthousiast team van vriendelijke, kundige vakmensen. Ook de nazorg (begeleiding in terugvragen BTW, etc.) is perfect geregeld. Kortom: ik ben 100% tevreden over Solar2Led.

Prima aanspreekpunt binnen organisatie

12 ZP laten installeren met week delay binnen perken gehouden doordat ons aanspreekpunt Thomas binnen deze organisatie alles voor ons regelde. Komt afspraken na en is bereikbaar zelfs tijdens vakantie voor ons. Bij eerste contact met Thomas viel de heldere communicatie op, geen flauwe verkooppraatjes, geen beloftes die niet waar kunnen worden gemaakt. Alles uiteindelijk netjes geinstalleerd door electricien Mehmet, die ook nog meedacht ter plekke om alles zo netjes mogelijk weg te werken en er, ondanks de zaterdag, geen haastklus van maakte. Enig minpuntje secretariaat die bij herhaling niet op de hoogte bleek van week uitgestelde installatie systeem. ZP liggen netjes en werken, zijn er blij mee. Wij kunnen Solar2Led dan ook oprecht aanbevelen.

Aanbrengen perfect communicatie achteraf slecht

Mannen vergeten een pan terug te schuiven en na een flinke regenbui een lekkage met als gevolg schade aan plafondplaat. Na een melding werd ik een week later terug gebeld door een monteur of ze konden helpen. Verder helemaal tevreden met de werkzaamheden en geleverde zonnepanelen.

Hogelandseweg 40

6545AC Nijmegen

Over Solar2Led

Solar2Led is de specialist in zonnepanelen met een jarenlange ervaring. Wij installeren door geheel Nederland en hebben een uitgebreid assortiment zonnepanelen en omvormers van topkwaliteit. Solar2Led is ook specialist in het plaatsen van systemen met optimizers waarbij u de opbrengst van elk paneel kunt bekijken. Solar2Led heeft ruim 20.000 systemen geplaatst, en heeft door haar omvang en ervaring een inkoopkracht waar u van profiteert. Solar2Led heeft eigen installatieteams waardoor een constante kwaliteit gegarandeerd is. Solar2Led bepaalt van tevoren met u een prijs en er zijn dus geen financiële verassingen achteraf. Onze gecertificeerde elektricien komt uw installatie aansluiten en we hebben een eigen servicedienst. Verder is er geen aanbetaling vereist maar wordt 100% betaald na oplevering. Solar2Led is lid van de Stichting Garantiefonds Zonne Energie en onze adviseurs staan klaar om alle mogelijkheden met u te bespreken.