prima service

De monteurs waren prima leverde snel en netjes werk alle afval namen ze ook mee dus super goede uitleg

alles goed geregeld met nette vakkundige mensen

goede ervaring

Betrokkenheid

Bij de vrijblijvende offerte al erg aangenaam verrast. Het mee denken en verschillende opties benomen en samen de offerte maken gaf de doorslag tot de keuze voor Atlas. Plaatsen binnen een dag vakkundig afgeleverd ondanks de hevige regen toch allemaal afgekregen. Ook hier werden verschillende opties besproken niet dat is lastig maar wat wilt u

Prima ervaring en zeer tevreden.

Situatie werd ter plekke bekeken waarna direct duidelijke offerte. Hiervoor werd ruim de tijd genomen waarbij alle mogelijkheden uitvoerig werden uitgelegd. Gemotiveerde en professionele medewerkers installeerden de panelen snel en netjes. Verder goede informatie en afhandeling van zaken zoals BTW teruggave. Een probleempje met de app werd de volgende dag direct opgelost. Atlas is een fijn bedrijf en een goede keuze.

Prima werk afgeleverd

De afwerking was netjes, bv gevraagd naar mijn wensen hoe de bekabeling moest worden aangelegd. Waar de omvormer moest hangen. Suggesties gedaan die ik heb opgevolgd. Top!

De installatie is goed verlopen en het personeel was vriendelijk

Heldere offerte en dito support.

Installatie verliep vlekkeloos. Enthousiaste, gemotiveerde en correcte werknemers. De heren hebben tot ‘s avonds doorgewerkt om het af te krijgen. Mijn complimenten hiervoor!

Bijzonder prettig

Goede ervaring. Alleen moesten de zonnepalen anders op het dak worden geplaatst dan was afgesproken. De afspraak voor het plaatsen is een keer verzet. Overigens alle lof. Zeer tevreden!

Top service

Heldere afspraken en planningen. Plaatsing en aftersales erg netjes.

Heldere uitleg, goede levering en goede service!

Plezierig eerste contact en gelijk offerte gekregen. Snelle levering en plaatsing! Goede service en behulpzame afhandeling van alles! Dus zeer tevreden!

Door omstandigheden rommelige aanloop in voortraject en tijdens installatie.

Afspraak voor installatie 2 x uitgesteld. Tweede afspraak pas na belletje van mijn kant na ruim een uur gewacht te hebben. Bij uiteindelijke installatie bleken de installateurs niet gehaal capabel om een gat te boren in voorraadkast en durfden ze niet in de kruipruimte vanwege spinnen. Mijn schoonvader heeft uiteindelijk de helpende hand uitgestoken en hiermee meer-uren aan jullie kant voorkomen. Over het product ben ik zeker tevreden maar over bovenstaande niet geheel. Misschien nog een suggestie: Aan de telefoon heb ik dit ook besproken met Nathan en dan wordt het aangehoord maar uiteindelijk niks mee gedaan. Je kan bijvoorbeeld ook denken om een kleine attentie te sturen naar mijn schoonvader aangezien hij de helpende hand is geweest en het jullie ook een besparing heeft opgeleverd. Een klein gebaar in deze geeft de klant een goed gevoel dat er mee wordt gedacht........

Zowel het opnemen als installatie gebeurt goed!

Zie titel

Klantvriendelijk

De afwerking op het dak kan iets mooier

Goed en betrouwbaar bedrijf

Ze gaan pas weg als alles perfect werkt

Professioneel

Een zeer professionele en vriendelijke team dat erg netjes werkte en zorgde voor een nette oplevering

Duidelijke uitleg en mooie prijs

Zeer tevreden met het resultaat

Positief

Echt een goed bedrijf aanbevolen

Alles goed en prima geregeld , Monteurs zijn vriendelijke mensen.

Alles goed en prima geregeld , Monteurs zijn vriendelijke mensen. Tot nu toe nog geen probleem maar we hebben de installatie pas enkele dagen.

De mannen hebben goed werk geleverd. Na wat opstart problemen en snelle service. Draait nu alles na behoren

Uitvoering goed, communicatie/afstemming kan beter

Werkzaamheden zijn zover ik kan beoordelen (ben niet op het dak geweest) competent en netjes uitgevoerd. Echter communicatie/overleg met de bewoners over planning van de werkzaamheden kan beter (groeps-app misschien?). Nu ben ik noodgedwongen 4 hele dagen thuis gebleven voor in totaal circa 2 uur werk bij mij binnen. Het excuus dat de dakdekker zich niet aan de afspraken heeft gehouden en daardoor de planning overhoop is gegooid, vind ik niet sterk. Selectie van, en werk uitgevoerd door onderaannemers hoort ook bij de verantwoordelijkheid van Atlas. Het offerteproces en overige schriftelijke informatie was zoals het hoort. Overall ben ik tevreden.

zeer teverden

offerte en uitleg was duidelijk. installatie uitstekend uitgevoerd

Keurig net bedrijf. Denken mee waar iets goed geplaatst kan worden. Ruimen alles netjes op. Heldere uitleg. Kortom zeer tevreden

Prima planning goede en correcte voorlichting. Monteurs zijn vriendelijk en netjes

Goed advies, op Atlas kun je vertrouwen.

Goed advies aan huis. De plaatsing was in 1 dag gebeurd. Alles keurig verzorgd.

Hoge Eng-Oost 24

3882TN Putten

085 0470468

Over Atlas Power

Atlas Power wil haar steentje bijdragen aan het verduurzamen van de wereld, we zetten onze schouders onder de wereld en dragen haar deels mee. Vanuit deze gedachten is Atlas Power ontstaan. Twee fanatieke ondernemers die gezamenlijk al meer dan 10 jaar ervaring hebben binnen de zonnepanelen sector zijn het bedrijf gestart met als visie om steeds te blijven innoveren. Dit doen we door nauw betrokken te zijn bij de klant en hen zo open en eerlijk mogelijk te informeren over onze producten. Met als missie te werken aan een duurzaam milieu leggen we sterk de focus op de kwaliteit van onze producten en service, en bieden deze aan voor een zo scherp mogelijke prijs. www.atlaspower.nl