Fijne informatie, goede installateurs.

Bekwaam en vriendelijk.

Gedurende de hele dag werden we op de hoogte gehouden van de vorderingen. Van kennismaking tot en met oplevering.

Gewoon degelijk en vakkundig

Gewoon goed

Prima traject met alles conform afspraak.

Snel en correct geholpen en alles keurig geplaatst.

Prima bedrijf om je zonnepanelen te bestellen

Duidelijke contacten, heldere offerte, goed installatieteam, goede service; PRIMA organisatie voor de aanschaf van je zonnepanelen.

Duidelijke offerte en geen verrassingen achteraf. Vriendelijk en deskundig personeel. Snelle afhandeling van vragen en goed bereikbaar (mail/ telefonisch).

Niet vlekkeloos, uiteindelijk wel netjes opgelost.

Na 3 offertes te hebben opgevraagd gekozen voor Atlas. De reden hiervoor was, naast de prijs, dat aan alle wensen mbt. tot installatie kon worden voldaan. Op de dag van installatie, een woensdag, werden de panelen geleverd tussen 08:00 en 10:00 als afgesproken. Echter de monteurs, die tussen 08:00 en 08:30 aanwezig zouden zijn waren er om 09:30 nog niet. Dus zelf maar eens gebeld met Atlas. Daar was in eerste instantie niet bekend waarom ze er niet waren dus ik werd na 15 minuten teruggebeld. Het verhaal was dat de monteurs een probleem hadden met de bus, dit kan gebeuren dus ok. De nieuwe afspraak gemaakt voor de installatie op 2e pinksterdag. Aangezien de panelen op de openbare weg geleverd waren heb ik gevraagd of deze binnen gezet konden worden. Die middag kwamen de monteurs langs om dit te regelen. De monteurs bleken een probleem met de bus te hebben dat begin van de week al duidelijk was waardoor deze een aantal dagen niet beschikbaar zou zijn. Atlas had hierover dus vooraf helder kunnen communiceren en zo ergernis kunnen besparen. Uiteindelijk zijn de monteurs op 2e pinksterdag gekomen. Super anders hadden weken moeten wachten. Ze hebben de installatie op het dak gelegd, op de laatste 5 (van 18) panelen na. Het bleek tijdens installatie dat de bevestigingsrail voor deze panelen niet aanwezig was. Dus een incomplete uitlevering. Ze hebben de panelen die toen reeds gelegd waren aangesloten. Een week later zijn ze nogmaals langs geweest om de installatie af te maken. Dit is verder zonder problemen verlopen. Over het leggen van de panelen zijn we zeer tevreden. Aangezien ze deels aan de voorkant van het huis liggen hebben we gekozen voor full black panelen, alle bevestigingsmateriaal is ook keurig zwart zodat het een strak geheel is. Ook de realisatie van de aansluiting binnen is keurig afgewerkt, echt zeer tevreden. Dus voor het uiteindelijke werk een 10, voor communicatie en planning van Atlas is zeker ruimte voor verbetering.

Top service van begin tot eind

Het offertegesprek was als zeer prettig ervaren. Een duidelijke uitleg en uiteindelijk ook zonder poespas of onderhandelen direct een goede markt-conforme prijs ontvangen. Daarna is de installatie ook voorspoedig verlopen zonder complicaties door zeer vriendelijke en bekwame installateurs. Zou deze partij zeker aanbevelen ook wat betreft de BTW teruggaaf.

Een bedrijf met kennis van zaken en zeer correcte uitvoering.

De zoektocht naar zonnepanelen is een lastige opgave. Om een keuze te kunnen maken moet je eerst de mogelijkheden onderzoeken. Bij Atlas power werd alles heel concreet en duidelijk uitgelegd. Hierdoor werd het mogelijk de voor mij juiste keuze te kunnen maken. De begeleiding van begin tot en met de oplevering verliep zeer correct. De monteurs waren netjes en beleefd. Er werd overleg gevoerd omtrent de aanleg. Gaven duidelijke uitleg omtrent de werking. Na afloop werd alles netjes opgeruimd. Ik ben zeer tevreden!

Prima teamwerk, zowel voorwerk, uitvoering en nazorg, Prettig contact

Fijn contact gehad bij offerte met Manon. Hadden jullie al geadviseerd gekregen via vrienden. Levering en plaatsing correct, door vriendelijk personeel. Toppers in de zon! Top, wat jullie tot nu oe leveren

Goede uitleg en service!

Zeer positief bevallen. Van start tot plaatsing. Jammer dat de schouw niet alles had gezien en de plaatsing daardoor een dag langer duurde. Al net al zijn we dik tevreden!

Geen enkele klacht

31 mei, 2021 zonnepanelen gehad van Atlas. De verkoop ging hartstikke netjes, hierbij werd er goed met ons meegedacht qua legging van de panelen zonder ons proberen te roven van ons geld. Het monteren was door 3 man in 1 dag gedaan (warme zomerse dag) Hartstikke vriendelijk en hebben alles super weggewerkt qua gootjes, kabels en het leggen van de panelen. Ze hebben daarna meerdere malen gevraagd of ze alles konden opruimen (hierbij zelf opgeruimd om hun even werk te schelen) Diezelfde middag nog van kantoor alle mail's met informatie gehad etc. Wij hebben een extreem goede ervaring gehad

Prima voor elkaar!

Op het afgesproken tijdstip waren de 3 heren er om mijn laadpunt (een Wallbox) te installeren. Ik had al wat voorbereidend werk gedaan, zodat ze snel aan de slag konden. Keurig geïnstalleerd zoals gevraagd, ook in de inmiddels overvolle meterkast werd een nette oplossing gevonden. Na het afronden van de installatie werden er foto's van de uitgevoerde werkzaamheden gemaakt, waarna het laadpunt netjes werd opgeleverd. Ik kon het daarna met onze auto testen. Alles werkte naar behoren. Dezelfde middag nog gebeld met de vraag of ik tevreden was. En dat men op foto's had gezien dat er ergens iets nog helemaal juist was gemonteerd met de vraag wanneer dat rechtgezet kon worden. Kortom klantgericht en tot dusver prima service! De Wallbox is een mooi klein uitgevoerd laadpunt dat middels een app geconfigureerd en bediend kan worden. Ziet er prima uit, al had ik wat moeite om de WiFi goed aan de praat te krijgen.

Kundige, flexibele en snelle installatie

Ik was bang dat de situatie op ons adres problemen zouden geven bij de installatie maar de Atlas Power team, een kracht van 3, luisterde, dacht mee en ging zeer daadkrachtig aan de gang. Alles was keurig geplaatst binnen 2,5 uur. Ik ben dik tevreden.

Geweldig werk supernetjes afgeleverd .... TOP!!!

Zoals hierboven omschreven supertevreden klant aan overgehouden. Er was niets wat niet goed en gemakkelijk ging. Bedrijf aanrader voor de rest van Nederland e.o. !!!!

Professioneel, correct en vriendelijk.

Door alle drukte kwamen de werknemers later dan gepland wat maar goed was want de regen was eindelijk gestopt. In vier uur was de klus geklaard naar alle tevredenheid. Geduld hadden de heren ook met mij, een vrouw van 72! Dit heb ik enorm gewaardeerd. De buurman zei: Nette kerels!!

De mede medewerkers waren professioneel, werkten goed door en zeer vriendelijk

Ze waren op tijd, stelden zichzelf voor en luisterden goed naar onze wensen t.a.v. de doorvoering van de kabel naar de meterkast. Dit was in ons huis geen routineklus, maar vereiste maatwerk. Het resultaat is zoals wij gewenst en gehoopt hadden. Ook het aanbrengen van de 29 zonnepanelen op het dak verliep voorspoedig. Het resultaat ziet er mooi uit en is volgens het voorstel in de offerte.

alles goed en stipt volgens de afspraken geregeld

Goed, correct en volgens afspraken geregeld

Uitstekende service

Duidelijke offerte, keurig op tijd, helder verhaal, prima prijs, vriendelijke monteurs, goede nazorg en heldere informatie

Perfect!!

Van offerte tot installatie alles was tot in de puntjes geregeld. Werd zelfs door kantoor gebeld dat ze op de gemaakte foto’s hadden gezien dat 1 paneel niet helemaal recht lag en of de monteur langs kon komen. Dit gebeurde ook direct. Kortom dit bedrijf is een echte aanrader.

Uistekend

Uitstekend. Goede en mooie producten, goed prijs/kwaliteit, goede service,

Zeer vriendelijke monteurs Fijn bedrijf die graag met u meedenkt. Zeker een aanbeveling!! Goede service

Prima ervaring, snel en effectief zonnepanelen geplaatst.

Drie man sterk werden mijn zonnepanelen netjes en snel geïnstalleerd. De medewerkers waren vriendelijk en legden alles duidelijk uit.

De monteurs hebben keurig werk geleverd en nadat alles is uitgelegd en het laten zien hoe het werkt waren we helemaal blij.

Net bedrijf dat doet wat het belooft!

Van een goede vriend die werkzaam is in de elektro kreeg ik Atlas Power aanbevolen vanwege hun technisch inzicht en goede, veilige oplossingen. Er is goed geluisterd naar mijn wensen, een passende offerte geaccepteerd. Alle afspraken zijn nagekomen, zowel qua tijdstippen alsook geleverde producten en montage. Het bleek dat de opdracht voor aanpassingen meterkast (van 1 naar 3 fase) niet was geregeld. 1 zonnepaneel was beschadigt tijdens transport. Ondanks deze tegenslagen is de installatie uiteindelijk slechts 1 werkdag later dan gepland in gebruik genomen. Mijn complimenten voor de snelle en vakkundige manier waarop dit is aangepakt! Verder: heel plezierig personeel om in en rond je huis te hebben. Atlas bedankt voor de goede zorgen. Ik was in ieder gevan ontzorgd en dat is heel plezierig als je een grote investering in je woning doet. Rob en Monique Barten

Hoge Eng-Oost 24

3882TN Putten

085 0470468

Over Atlas Power

Atlas Power wil haar steentje bijdragen aan het verduurzamen van de wereld, we zetten onze schouders onder de wereld en dragen haar deels mee. Vanuit deze gedachten is Atlas Power ontstaan. Twee fanatieke ondernemers die gezamenlijk al meer dan 10 jaar ervaring hebben binnen de zonnepanelen sector zijn het bedrijf gestart met als visie om steeds te blijven innoveren. Dit doen we door nauw betrokken te zijn bij de klant en hen zo open en eerlijk mogelijk te informeren over onze producten. Met als missie te werken aan een duurzaam milieu leggen we sterk de focus op de kwaliteit van onze producten en service, en bieden deze aan voor een zo scherp mogelijke prijs. www.atlaspower.nl