Leuk en betrouwbaar bedrijf!

Wij zijn zeer tevreden met de service van Atlas. Ze denken goed met je mee, en leggen alles geduldig uit.

Prima ervaringen van offerte tot aan oplevering van ons systeem!

Voor de installatie van onze zonnepanelen hebben we vanwege vele positieve reviews gekozen voor Atlas Power. De informatievoorziening tijdens dit hele proces was uitstekend en alle contacten waren prettig. Een team van vakkundige monteurs heeft het systeem volgens het eerder opgestelde dakplan keurig opgeleverd. Het slechte weer op dat moment leverde geen enkele wanklank op. De installatie van de zonnepanelen en de omvormer was boven verwachting. Alle bedrading is keurig weggewerkt en alles werd schoon opgeleverd. Op basis van onze ervaringen kan ik Atlas Power van harte aanbevelen!

Erg tevreden

Na 8(!) offertes zonnepanelen te hebben vergeleken uiteindelijk voor Atlas Power gekozen. Duidelijke offerte, scherpe prijs, goede referenties en het feit dat ze zijn aangesloten bij een garantiefonds gaven de doorslag. De contacten verliepen zeer prettig en de panelen zijn betrekkelijk snel en conform afspraak geïnstalleerd door vriendelijke mensen. Na afloop prima uitleg gehad over de werking van het systeem en bijbehorende app. Erg tevreden. Aanrader!

Keurig net bedrijf

Nette offerte, die niet doorgedrukt wordt. Komen afspraken netjes na. Netjes personeel bij montage.

Vriendelijk, correct en werken netjes

Vanaf het eerste contact vriendelijk, kijkend naar de wens van de klant. Informatief en de keuze echt bij de klant laten. Issues worden netjes en adequaat opgelost. Nu nog kijken of het allemaal goed gaat werken, maar daar hebben het volste vertrouwen in

tevreden

prettige medewerkers doen hun werk goed

Prima service en komen afspraken na.

Ik ben zeer tevreden over de offertebegeleiding van Nathan, de kantoormedewerkers en de monteurs die de uitvoering hebben gedaan. Pluspunten zijn: goed en snel bereikbaar, prettig en vriendelijk personeel (onder andere Esrah) in de omgaan met de klant. Men komt de afspraken correct na en mailen tijdig en duidelijk alle zaken door naar de klant. Kortom ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere personen. Hartelijke groeten, Gerrit Grevengoed

Professioneel, klantvriendelijk.

Netjes, duidelijke communicatie.

Afgezien van wat maatverschillen, tot nu toe goed bevallen

Maatvoering niet goed,ipv rechthoek nu verspringende panelen op het dak. Plaatsing panelen goed uitgevoerd door monteurs, ook aanpassingen meterkast naar wens uitgevoerd.goede nazorg door medewerkers van Atlas power , komen maandag de panelen operationeel maken en ons helpen met het installeren van de solar app .

Zeer tevreden!

We zijn erg tevreden met de dienstverlening door Atlas Power. Een professioneel, oplossingsgericht, team dat net werk heeft geleverd.

helemaal goed

helemaal goed

Alles verliep soepel. Van informatie gesprek tot plaatsing zonnepanelen.

3 December het informatie gesprek met Manon. Fijn gesprek. Ze liet mij zelf de keus m.b.t. welk systeem ( string, optimizers ) zonder mij een richting op te duwen. Ik heb me goed ingelezen in wat voor ons waarschijnlijk het beste systeem was qua financiën en opbrengst, dak op het zuiden zonder schaduw dus mijn voorkeur ging uit naar string. Het gros van de vertegenwoordigers verkopen deze opstelling als tweede keus want optimizers dat is het . Ik zeg niet dat optimizers verkeerd zijn in tegen deel maar ik kreeg de indruk dat er geen onderscheid word gemaakt op welk dak de zonnepanelen komen. Manon was de enige die niet begon wat zij het beste vond maar wat waar onze voorkeur naar ging. Prima. De offerte was snel gemaakt en eenmaal goedgekeurd door ons was een afspraak snel gemaakt. 19 januari zijn de werkzaamheden gestart. Tim en Sander hebben in de stromende regen alle voorbereiding getroffen. De panelen konden deze dag niet geplaatst worden i.v.m. de harde wind veiligheid voorop. 20 januari kwamen ze terug en hebben de panelen in een uurtje geplaatst. Het systeem draait en dat is mooi terug te zien in de app.

Good Service, Clear communication

Installation and finishing was neat, Everything was explained well beforehand. Finished in time.

Uitstekend bedrijf

Goed advies. Nauwkeurig en snel geregeld. Zeer tevreden over hun service.

Een beetje een dubbel gevoel..

De besprekingen met Osman, het huisbezoek, de offertes en het telefonische contact verliepen uitermate plezierig en we werden deskundig begeleid. De afspraak was daarna snel gemaakt en vandaag werd een begin gemaakt met het plaatsen van de panelen. Helaas bleek op het werk dat niet de geoffreerde panelen van 400 Wp maar 22 stuks van 395 Wp waren geleverd. Mij werd verteld dat het bedrijf mij daar zowel telefonisch als via de mail over heeft willen informeren maar ze konden mij niet bereiken... ? Gelukkig werd in overleg een financiele compensatie toegezegd. De plaatsing daarna verliep uitermate professioneel door de 3 monteurs Martijn, Toine en Elvis waarbij Toine zelfs in de kruipruimte door het ijskoude grondwater moest waden om de kabel te trekken ! A job well done !

service en afhandeling oke

Vriendelijke monteurs die op tijd waren om te beginnen. 15 panelen en alle aansluitingen geplaatst en netjes aangesloten. Alle afval en gebroken dakpannen netjes opgeruimd en meegenomen. De werkzaamheden hebben de gehele dag geduurd. De jongens gingen tegen half zes naar huis. De instructies en info over de werking van de omvormer en app werden aan het einde van de dag gegeven. Omdat het toch wel wat laat was geworden was de info kort en snel. Handig zou zijn deze info eerder te geven of via de mail te sturen. Verder is alles prima verlopen en de afspraken zijn keurig nagekomen.

Gisteren zijn onze panelen geplaatst en in werking gesteld, dit verliep allemaal zeer vlot en het ziet er goed uit. Nu maar hopen op een zonnig jaar.

Hoge Eng-Oost 24

3882TN Putten

085 0470468

Over Atlas Power

Atlas Power wil haar steentje bijdragen aan het verduurzamen van de wereld, we zetten onze schouders onder de wereld en dragen haar deels mee. Vanuit deze gedachten is Atlas Power ontstaan. Twee fanatieke ondernemers die gezamenlijk al meer dan 10 jaar ervaring hebben binnen de zonnepanelen sector zijn het bedrijf gestart met als visie om steeds te blijven innoveren. Dit doen we door nauw betrokken te zijn bij de klant en hen zo open en eerlijk mogelijk te informeren over onze producten. Met als missie te werken aan een duurzaam milieu leggen we sterk de focus op de kwaliteit van onze producten en service, en bieden deze aan voor een zo scherp mogelijke prijs. www.atlaspower.nl