De contacten liepen voor een groot deel via mijn buurman Wim Groeneveld. Daar zaten wel wat hobbels maar dat is bij jullie bekend Zelf vond ik het aanbieden van de offerte prima gaan.. De aansluiting door Max en zijn medewerker (gisteren) was bijzonder goed. Wat betreft de risico's die zij lopen bij de installatie sluit ik mij aan bij buurman Wim.

Snelle, vriendelijke, vakkundige service!

Via de website Solvari bedrijven offertes laten maken, Atlas power was er supersnel bij. Ook in het verdere verloop van de aanschaf van de panelen werd alles exact volgens afspraak geregeld. Montage werd door vriendelijke, professionele mensen uitgevoerd. Kortom, alles perfect geregeld!

Positieve ervaring

Prettige accountmanager die ons goed op de hoogte gehouden heeft. Goede communicatie over levering. Ook installatie is keurig en snel geregeld. Aan alle afspraken gehouden, en bij obstakels zijn we gelijk gebeld. Er waren leveringsproblemen, waardoor de panelen 2 maanden later gelegd zijn als eerder besproken. We zijn goed en eerlijk op de hoogte gehouden van het proces. Ook bij wat tegenslag een prettige partij dus. Laat de zon maar schijnen!

Snel en correct

Offerte thuis opgesteld. En binnen 3 weken geleverd.

Gemengde gevoelens over het gehele traject!

Het eerste contact verliep snel en duidelijk, de uitleg was prima en de offerte binnen een uur in huis, en netjes gemeld dat er momenteel moeite is om materialen te krijgen (waar niet), tot zover super. Ze zijn niet de goedkoopste en geven zelf aan voor kwaliteit te gaan, daar hebben we dan ook voor gekozen, nou daar zit nog zat ruimte voor verbetering bleek na montage. De panelen werden gebracht met een vrachtwagen die niet fatsoenlijk een woonwijk in kan (best dom), vervolgens staan de panelen op een dubbele pallet, bij wie kan dat de dam op? dus hebben mijn vrouw en dochter deze 1 voor 1 van de weg af moeten tillen om ze veilig in de tuin te zetten. Vervolgens komen de monteurs (door een fout in de planning) pas om 16.30 uur aan en waren om 19.30 uur klaar, helaas zal er door de tijdsdruk niet gedacht zijn om het huis schoon achter te laten, en de troep in de voortuin mee te nemen. Dit de volgende dag gemeld toen ze mij belde of ik tevreden was, in de avond ziet mijn vrouw ook nog dat een nokvorst verkeerd ligt, en ik ontdek dat in de door hun geplaatste nieuwe meterkast 2 groepen qua aardlek zijn omgedraaid, dit is de volgende dag telefonisch en op hun verzoek via de mail gemeld. Zondags nog een mail erachteraan gestuurd over de gehele gang van zaken dat wij het niet vonden passen bij het beeld dat hun willen uitstralen. En toen werd het stil, dus donderdag maar eens gebeld hoe het ervoor stond, ja alles was doorgegeven aan de serviceplanning, die moest alleen nog tijd maken om ons in te plannen....dus na 1 week nog niks met de meldingen gedaan? top service...niet dus, of ze over 1 week konden komen? dacht het niet, nokvorst los terwijl er regen aan komt, troep in je voortuin 2 weken laten liggen? onveilige situatie in de meterkast? Met gratie wilden ze het dezelfde dag nog doen, en denk je dat ze ooit sorry voor het ongemak hebben gezegd? nou echt niet, blijkbaar is het dus normaal om zo je huis achter te laten. Een hele slechte ervaring dus!!

Vijf sterren: top

Vorig jaar heeft Atlas (Richard) tot volle tevredenheid een laadpaal aangelegd bij ont thuis. Door een ongelukje is de kabel overreden door onze auto en uit de laadpaal getrokken. Dat was even paniek. Hoe krijgen we dat snel gefikst? Maar ook dan staat Atlas voor je klaar en de volgende ochtend stond de uiterst symphatieke en deskundige Rik klaar om ons uit de brand te hebben. Terwijl we weten dat de agenda's behoorlijk vol zijn in deze markt. Atlas, dank hiervoor!

Staan je goed te woord. Bieden helpende hand. En houden je heel goed op de hoogte. In 1 woord een prima bedrijf.

Samenwerking met atlas power positief ervaren

Naar goede informatie over de verschillende zonnepanelen, en hun werking en vergelijking met andere bedrijven hebben wij voor atlas power gekozen. De prijs- kwaliteit verhouding van atlas power spraak ons aan. De tijd van order tot plaatsing was maar 3 weken. Op de dag van plaatsing ging alles voorspoedig en de klus was binnen 5 uur geklaard. De monteurs waren vriendelijk en hebben de werkplaats netjes achtergelaten. Ik kan het bedrijf alleen maar aanbevelen.

Compliment voor het waarmaken wat wordt beloofd

De zonnepanelen zijn volgens afspraak keurig op tijd geleverd. De panelen zijn vakkundig en door vriendelijk personeel geplaatst. Atlas Power is een aanrader.

Top service en goeie monteurs

In deze tijd met veel vraag en lange levertijden toch relatief snel mijn panelen gekregen. Alles ziet er goed uit en is vakkundig gemonteerd. Nu de komende 25 jaar mooi zelf energie opwekken. Zeker een aanrader.

Goede communicatie en prettige medewerkers

Het leggen van de panelen verliep heel vlot. Alles is netjes gedaan. Ook de advisering over de panelen liep goed.

Professioneel personeel, netjes en daadkrachtig

Er wordt duidelijk gecommuniceerd en geacteerd door de diversen mensen van Atlas Power. Tevens wordt je continue op de hoogte gehouden via de mail van de diversen ontwikkelingen en documentatie, die je later nodig heb. Geen twijfel bij dit bedrijf.

uiteindelijk tevreden

wij hebben via telefonisch contact met Robin de panelen besteld. De levertijd zou toen 6 weken zijn. na 4 weken nog niets gehoord. erachter aangebeld, helaas bij het inplannen werden dit 11 weken. 3 weken voor de tijd wordt ik gebeld dat de mini omvormers leverings problemen hebben. we kunnen kiezen voor optimizers of wachten. Maar onduidelijk is hoe lang. Hier balen we ontzettend van. we zijn toen naar andere bedrijven gaan informeren. Nog geen week later krijg ik bericht dat de mini omvormers toch te leveren zijn. de levering gaat plaats vinden zoals afgesproken. Afwachten maar..want ons vertrouwen is een beetje weg. Maar goed de dag voor levering werd alles bezorgd. dat ging goed. de dag van montage..jongens zijn 1,5 uur later dan gepland. maar ze hebben netjes gebeld dat ze later zouden zijn. Helaas tijdens het monteren komen ze onderdelen tekort. dat wordt die middag nageleverd. maar de monteurs kunnen niet verder. ze gaan eerst naar een andere klus en komen later die middag terug. om 16 uur toch maar even Robin gebeld of de monteurs nog komen. die komen nog. uiteindelijk was alles om half 7 in de avond klaar en deed alles het. Uiteindelijk is dus alles goed gekomen. Monteurs onder leiding van Max waren vriendelijk en beleefd, wisten wat ze deden. super dat ze het werk afmaakte, ondanks dat het dus later werd. volgende dag werd ik netjes gebeld of alles goed was verlopen en of er nog vragen waren. conclusie: de aanloop verliep wat moeilijk. snap ook dat het een rare tijd is waar dingen anders verlopen dan men verwacht. uiteindelijk is dus alles goed gekomen.

Prima bedrijf

Systeem is netjes gemonteerd. Personeel is vriendelijk. Goede communicatie. Ik kan dit bedrijf aanbevelen!

TOP

Alles is heel duidelijk en snel verlopen! Atlas Power is een aanrader!

Prettige service, zowel voor als na de offerte!

Al met al is het van begin tot op heden( na de levering) prima verlopen.

Goede service, aardige monteurs

Snelle service. Snel een vrijblijvend gesprek, denken goed met mee en bespreken verschillende opties. De offerte was zo gemaakt. Die was duidelijk en overzichtelijk. Binnen 4 weken na akkoord lagen de panelen op ons dak. Ze werden gemonteerd door aardige monteurs die netjes te werk gingen

Alles gedaan volgens afspraak

Vooral de manier van communicatie vanuit Atlas power beviel mij erg. Geen verkoop praatjes, maar gewoon duidelijke uitleg van wat de mogelijkheden zijn met een eerlijke prijs. De monteurs waren jong en wat erg joviaal maar zijn wel zeker harde werkers en kwamen erg professioneel over. Ze hebben alles keurig uitgelegd en alles netjes aangesloten.

Precies zoals verwacht/gehoopt

Doen wat ze beloven.

Het was goed

De man die hier is geweest was goed. Maar ook die man voeg hoe wij het graag wilde hebben. En hij heb ook mijn goed geholpen bij de App.

Goed.

Mijn ervaring is dat men meedenkt met de klant. Goede info geeft over wat men verkoopt. Duidelijke afspraken maakt over levering , en die ook na komt. Dat men snel en vakkundig monteert. Netjes na belt of alles naar wens is.

correct, vriendelijk, specialisten met kennis en ervaring

Op 15 maart hebben we 22 zonnepanelen laten installeren , alles is verlopen volgens afspraak, steeds vooruit afstemming , installatie verliep volgens plan met zeer vriendelijke, ervaren en deskundige medewerkers. De dag na installatie nog even een controle belletje gehad van de zaak of alles naar wens is geweest. chapeau !! prima bedrijf een echte aanrader .

Goede hulp en montage zonnepanelen

Atlas heeft ons goed geadviseerd bij het nemen van de juiste zonnepanelen. De monteur die kwam plaatsen zag een fout in het leg plan. Gelukkig kon hij het ter plekke op een andere manier oplossen. Dat was fijn. Het leggen van de panelen gaat snel. Het was langer wachten op de materialen ;). Daarnaast ook fijn geholpen met het invullen van het energie terug lever formulier en ondersteuning bij de app. Al met al een fijne ervaring en goed geholpen.

Vlot geleverd, eerlijke prijs, vriendelijk personeel.

De zonnepanelen werden vlot geleverd, binnen 2 maanden na het eerste contact lagen ze op het dak. Meerdere offertes opgevraagd in de omgeving, we hadden meteen een goed gevoel bij Nathan en ook niet onbelangrijk, Atlas Power kwam als goedkoopste uit de bus. Al het contact met personeel was goed, zowel via kantoor als bij ons thuis. Ook vragen achteraf zijn vlot opgepakt. Allemaal vriendelijke mensen. Wij zullen jullie zeker aanraden bij familie, vrienden en kennissen. Veel succes met jullie bedrijf!

Super flexibel en heel netjes gewerkt

Alles wordt op en top geregeld. Makkelijk te bereiken en door tegenslagen in de verbouwing super meegaand in verplaatsen van levering. Heel tevreden over alles!

Hoge Eng-Oost 24

3882TN Putten

085 0470468

Over Atlas Power

Atlas Power wil haar steentje bijdragen aan het verduurzamen van de wereld, we zetten onze schouders onder de wereld en dragen haar deels mee. Vanuit deze gedachten is Atlas Power ontstaan. Twee fanatieke ondernemers die gezamenlijk al meer dan 10 jaar ervaring hebben binnen de zonnepanelen sector zijn het bedrijf gestart met als visie om steeds te blijven innoveren. Dit doen we door nauw betrokken te zijn bij de klant en hen zo open en eerlijk mogelijk te informeren over onze producten. Met als missie te werken aan een duurzaam milieu leggen we sterk de focus op de kwaliteit van onze producten en service, en bieden deze aan voor een zo scherp mogelijke prijs. www.atlaspower.nl