Ik werd via de verzekering in contact gebracht met Van Dijk Advocaten. Ik werd snel geholpen. Er werd echt goed meegedacht en duidelijk advies gegeven. Er werd bij het maken van 'keuzes' van 2 kanten een toelichting gegeven zodat je de keuze wel overwogen kon maken. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd. Ik ben hen zeer dankbaar voor wat ze voor mij hebben kunnen betekenen.
Zeer tevreden, kundig, bevestiging van mijn eigen weten.
Goede begeleiding, advies, communicatie en ondersteuning.
Het heeft wat moeite gekost om te komen tot het geweldige resultaat mbt schademelding en de betaling van de schade maar het is gelukt. Chapeau
Onze advocaat was betrokken bij ons. Hij legde alles netjes en stap voor stap uit. Hij was eerlijk naar ons wat we konden verwachten en vroeg verduidelijking van de situatie waar dit nodig was.
Blijf het gevoel houden dat er een betere uitkomst mogelijk geweest was. Werd door verzekering laat doorgestuurd Advocaat nam waar voor collega. Proces voelde als een moetje
My experience with Mrs. van der Horst has been very positive. She promptly analyzed and worked on my case, making sure to provide feedback within the short deadline I had. I was very happy with her work and her comments. I can definitely recommend her as a lawyer. Thanks again!
Mr. Hoevelers heeft mij uitstekend geadviseerd en de zaak m.i. zeer goed behandeld. En naar tevredenheid ook afgehandeld.
Super geholpen met mijn zaak wegens mijn werkgever
zeer tevreden met de geleverde diensten . een open en eerlijke verdediging .
Goede uitleg gehad van mijn advocaat hoe en alles in elkaar zat. Uiteindelijk alles eruit gehaald wat kon.
De advocaat die mijn zoon is toegewezen heeft echt goed zijn werk gedaan en wij danken hem daar enorm voor
Kyle heeft me heel goed geholpen. Heeft me altijd alles goed uitgelegd en mijn belangen behartigd. Gaf helder en duidelijk advies. Zeker een aanrader!
Goed geholpen
Wouter reageert snel op mijn vragen en hij geeft een eerlijk en deskundig advies.
Perfecte adequate opvolging ook al was advies op dat moment van in contact komen niet meer nodig. Echter, zeer professionele benadering! Hartelijke dank daarvoor!
Mr Geertsen van Van Dijk Advocaten heeft ons zeer goed ter zijde gestaan en het geschil naar volledige tevredenheid kunnen afhandelen.
Zeer snel geholpen op uiterst professionele manier !
deskundige, snelle en duidelijke ( klantvriendelijke) ondersteuning met een voor ondergetekende positief eindresultaat.
Na eerste telefonisch contact werd mij de gelegenheid geboden in een prettig persoonlijk gesprek mijn case toe te lichten. Hierna telefonische en schriftelijke (e-mail) contacten gehad. Er werd altijd erg snel en adequaat op vragen van mij gereageerd, wat als erg prettig is ervaren. Duidelijke, professionele adviezen en zelfs persoonlijke betrokkenheid kenmerkten de persoon die mij terzijde heeft gestaan.
x
Ons kantoor is in meerdere conflicten door de heer Geertsen uitstekend bijgestaan, wat heeft geleid tot uitstekende resultaten."
Mijn raadsman was een bijzonder rustig en aangenaam persoon, die verstand van zaken had en heeft. Goed luisterend en goed commentaar gevend mens.
Hoogbrugstraat 72
6221 CS Maastricht