Communicatie uitstekend gelopen !

Uitstekend!

Helemaal top!

Ze weet veel heeft goeie suggesties en kan je goed helpen en communiceren top advocaat!

Fijne geweldig advocaat

Fijne advocaat weet wat ze doet en waar ze over praat zeker aanbevolen

Uitmuntend goede advocaat

Zeer zeker een aanrader

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Top advocaat met 2 zware zaken een zeer goeie uitslag!

Ik heb afgelopen 2 weken 2 zware zaken gehad waarbij mevrouw beukers me goed heeft geholpen bij beide zittingen met een laag eindresultaat!

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Zeer tevreden en goed voorbereid.

Goed voorbereid en goed verdedigd.

Hele fijne ervaring

Ze laat je fijn op je gemak voelen en doet haar werk super. Ze heeft ervoor gezorgd dat de gevangenisstraf en het voorwaardelijke gedeelte geschrapt is. Daarvoor is er alleen een taakstraf uitgekomen. De beste uitkomst die we konden krijgen.

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Zeer lieve, betrouwbare en meedenkende advocaat!

We hebben nu al jaren advocaat Marie-José als vaste familie advocaat. Ze is zeer begripvol, betrouwbaar en een meedenkend advocate. Wanneer zij er door omstandigheden niet bij kan zijn, blijft ze altijd betrokken en nemen haar collega's het over. Mooi hoe hun samenwerking zo goed loopt bij dit advocaten kantoor. Reageren altijd snel, en loopt de communicatie super!

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Een hele fijne goede advocaat

Zeer goede ervaringen met M J Beukers . Snel en Vriendelijk geholpen, duidelijke communicatie. Mj beukers weet waar ze over praat en tot heden heb ik alleen maar positieve uitspraken gehad. Een echte aanrader!!

Goed geholpen

Ik ben heel goed geholpen!

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Advocaat in hart en nieren

Staat direct voor je klaar! Zit overal boven op en probeert alles zo goed mogelijk voor je te regelen. Leergierig en strevend naar het beste resultaat. Gewoon met 1 woord TOP!

Bijzonder hulpvaardig

Ik ben op een hele prettige manier geholpen door mevrouw Beukers. Ze houd goed contact. Reageerde snel via whatsapp als er nieuws was of op vragen. Ze kon mijn verhaal prima vertalen naar de rechter en de uitslag van de zitting was beter als verwacht!

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Empatisch en voor de cliënt!

Ik als wettelijke vertegenwoordiger van mensen onder mijn bewind, vind Marie-José zeer empatisch.

Fijne advocaat

Een super fijne advocaat. Ze weet echt waar ze over praat. Zowel via telefoon als face to face super fijn contact. Ze is recht door zee en dat merk je heel goed. Ik kan deze advocaat echt iedereen aanbevelen.

Top advocaat

Een top advocaat die doet wat ze zegt en eerlijk en oprecht nakomt wat besproken is.en je bijstaat met alles in haar macht.

Super geholpen!

Super goede advocaat. Denkt heel erg goed met je mee en legt alles super top uit. Je kan er goed mee praten en ze is heel vriendelijk.

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Een advocate die bij de cliënten betrokken is

Deze advocate is een goede advocate omdat ze echt voor de client daar staat. Naar mijn idee weet ze wat ze doen moet om de rechters te overtuigen een deskundig en in evenwicht oordeel te hebben bij de uitspraak.

Heb je verdediging nog in een strafzaak , vraag naar Marie-José Beukers

Marie-José Ik wil je hartelijk danken voor je vastberadenheid in mijn strafzaak. Ik moest worden gehoord! je me ook tijdens de verhoren hebt bijgestaan ,ik voelde ondanks dat een advocaat enkel mag aanschuiven je betrokkenheid , in de positie waar in ik zat . Dus niet alleen als advocaat maar ook als mens ben je voor mij dat wat een goede advocaat een goede maar ook begripvol persoon . Daarom wil ik je hartelijk danken , en kan dan ook niet anders zeggen. Dankjewel ,chapeau En zeker een ieder kan aanbevelen , als je een advocaat nodig hebt in een strafzaak Naar jou kunnen en moeten vragen , dat is wat een advocaat als ,Marie- José Beukers verdiend . Nogmaals Dank Groetjes Maikel Donkers.

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Was een luek ervaring met haar dankzij ben vrij

Was heel erg leuk en gezellig

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Goed, ze kijkt naar mogelijkheden.

Goede ervaring met me advocaat gehad, heeft me duidelijke insteucties gegeven en dacht goed mee in oplossingen.

Eerlijk, doeltreffend en vriendelijk

Marie-Jose is via mijn werkgever ingeschakeld om mij bij te staan als getuige in een strafzaak. Direct vanaf het eerste contact liet Marie-Jose zien dat ze er voor mij was, nam zij zorgen weg en zorgde zij dat ik niets zelf hoefde te regelen. Marie-Jose zegt waar het op staat en staat voor wat ze doet. Ze is een steengoede advocaat die kennis heeft van zaken. Naast dat alles is ze ook een heel vriendelijk en warm persoon. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

Top advocaat weet goed wat ze doet

Top advocaat weet goed wat ze doet

Supper fijne advocaat!

Altijd hele fijne communicatie, en weet hoe ze je gerust moet stellen!

Uitstekende advocate die er 100% voor haar cliënten is

Zeer betrokken, denkt in meerder mogelijkheden, laat zich niet zomaar uit het veld slaan.

• Geholpen door: Mr. M.J.A. (Marie-José) Beukers

Al jaren mijn rots in de branding !!

Mevr Beukers is al jaren mijn advocaat!! Heeft echt hart voor haar cliënten en is altijd on point. Een super advocate komt altijd haar afspraken na en ik zal nooit geen andere meer willen

Torenallee 20

5617 BC Eindhoven