Kom hier al sinds 2014, keer op keer verloopt alles gewoon top. Dankjewel mannen!
Jong en vriendelijk team, probeert de klant te helpen maar heeft niet de zakelijk / professionele uitstraling als een dealer. Ze leveren prima werk(banden vervangen) maar ik kreeg net niet het gevoel dit is 100% vertrouwd. Misschien komt het door een leeftijdsverschil. Wat zou helpen is misschien om ook het type en de profiel diepte van de banden welke voor opslag zijn ingenomen te vermelden.
I checked 60AP Bosch battery cost is maximum 100 euro and with labour charges it shouldn’t have costed more than 150 euro but you guys took 250 euro. Very disappointing
fui al taller para hacer un servicio total y para que mirasen el fallo de la luz amarilla del motor que aparecía en el salpicadero, me dijeron que en su ordenador no aparecía nada, que volviese a pedir otra cita, entonces me llevé el coche sin reparar y sin saber lo que le pasaba, en su web dicen que están preparados para leer los fallos del diagnóstico de cualquier marca, lo llevé a otro taller, lo conectaron a su ordenador y en 10 segundos, me dijeron el fallo que tenía en el cilindro número 3, pidieron la pieza y lo repararon en 1 hora por muy buen precio. No recomiendo a nadie que vaya allí y me encargaré de informar a todo el mundo de lo que hacen en ese taller.
The price offers good value, but the communication during and after the appointment was lacking. For example, the tires assembled were not exactly what I had requested. Additionally, the staff at the counter seemed quite young, which made me question their competence.
super ervaring
Alles gedaan volgens afspraak. Wij zijn tevreden.
Altijd een plezier om de auto te brengen en weer op te halen. Heldere communicatie, goede prijs / kwaliteit verhouding, goede service en deskundig
Goed geholpen
Ik ben erg tevreden over de professionaliteit en vriendelijkheid van het team. Alles werd snel en naar verwachting geregeld. Zeker een aanrader!
Goed ingeplande afspraak. Duidelijkheid wat betreft de kosten. Heel vriendelijke begeleiding. Vakkundig personeel
Snel en kundig geholpen als altijd
Geen onzin, gewoon goed.
Reparatie laten uitvoeren waar andere garages liever niet aan wouden beginnen. Zeer goede ervaring Duidelijke prijzen Weinig garages die ik ken met zo een goede service
Erg vriendelijk personeel en behulpzaam
asd
Hoewel banden + velgen wissel in de F1 wat sneller gaat kon ok erop wachten
Voor een kleine beurt ff gewacht kon een bakje koffie drinken . En daarna weer gewoon de weg op . Goed geregeld
Zeer tevreden over de montage voor banden binnen 1 werkdag, vriendelijk personeel en goede service! Ik zou BM Carservice iedereen aanraden.
Goede en snelle service. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Beste mensen, Jullie leveren goede wat zeg ik uitstekende service voor redelijk tot betaalbaar geld. Ga zo door. Mooie inrichting van de zaak. Vriendelijke medewerkers en leidinggevenden.
ik kom hier al jaren en wordt elke keer weer boven verwachting geholpen.
ANWB heeft mij naar BM Carservice gebracht op zondag. Ik kreeg op tijd maandag te horen wat de problemen en kosten zou zijn. Dinsdag klaar! SUPER TEVREDEN. Vriendelijk en efficient
Goed service en snel de problem opgelost.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.