Snel en kundig geholpen als altijd
Geen onzin, gewoon goed.
Reparatie laten uitvoeren waar andere garages liever niet aan wouden beginnen. Zeer goede ervaring Duidelijke prijzen Weinig garages die ik ken met zo een goede service
Erg vriendelijk personeel en behulpzaam
asd
Hoewel banden + velgen wissel in de F1 wat sneller gaat kon ok erop wachten
Voor een kleine beurt ff gewacht kon een bakje koffie drinken . En daarna weer gewoon de weg op . Goed geregeld
Zeer tevreden over de montage voor banden binnen 1 werkdag, vriendelijk personeel en goede service! Ik zou BM Carservice iedereen aanraden.
Goede en snelle service. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Beste mensen, Jullie leveren goede wat zeg ik uitstekende service voor redelijk tot betaalbaar geld. Ga zo door. Mooie inrichting van de zaak. Vriendelijke medewerkers en leidinggevenden.
ik kom hier al jaren en wordt elke keer weer boven verwachting geholpen.
ANWB heeft mij naar BM Carservice gebracht op zondag. Ik kreeg op tijd maandag te horen wat de problemen en kosten zou zijn. Dinsdag klaar! SUPER TEVREDEN. Vriendelijk en efficient
Goed service en snel de problem opgelost.
We hebben verschillende malen de auto hier een beurt laten geven. Deskundigheid en service zijn prima, ook de service achteraf . Ik had nadien nog een klein probleempje met de auto dat kosteloos is opgelost.
De startmotor was kapot. Mijn auto werd weggesleept en de ANWB gaf aan dat ze hier nog plek hadden. Er kwam een prijs- en tijdsindicatie voor de reparatie van de ANWB meneer en ik was akkoord. Hierna was de communicatie lastig met BM Carservice. Uiteindelijk waren ze al met de auto begonnen. Ook werden de prijs- en tijdsindicatie keurig gehaald en was ik binnen twee dagen weer de weg op. Ontzettend blij mee, dank jullie wel!
Distributieketting en waterpomp laten vervangen voor een nette prijs. Leenauto meegekregen, super handig. Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.
Uitstekende service.
Zeer vriendelijke mensen
Vriendelijk, klantgericht. Geeft duidelijke indicatie wat er gebeuren moet. Prijsbewust.
Top service
Mijn auto maakte een raar geluid. Er werd meteen tijd vrijgemaakt en de diagnose gesteld. Gelukkig, want ik had er niet meer mee verder moeten rijden. Daarna goed gerepareerd.
Ik laat mijn auto hier al jaren keuren en onderhouden en ben altijd uitstekend geholpen.
Ik heb eerst een offerte opgevraagd voor het vervangen van mijn distributieriem op een Fprd Focus Station Ecoboost. De rekening was volledig volgens afspraak, op de factuur stond omschreven wat er is uitgevoerd. Enige minpunt was dat de gereserveerde leenauto per ongeluk was vergeven maar ze waren bereid om mij naar kantoor te rijden en op te halen.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.