Afgelopen week mijn distributieketting laten vervangen van mijn EOS 1.6 FSI. Na een gratis consult bleek inderdaad de ketting aan vervanging toe te zijn. Ik ben tijdens de reparatie steeds keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Alles liep geheel volgens afspraak. Auto rijdt weer als nieuw, geen geratel meer en dit komt de zuinigheid ten goede. Hartelijk dank.
Werd goed op de hoogte gehouden. Mee gedacht over opties die er waren Vriendelijke mensen en fijne sfeer
Vriendelijk,snel en correct
De auto heeft een grote beurt gehad. Communicatie was goed, afspraak duidelijk en de service uitstekend.
Had een proleem met de remmen, kon snel langs komen, om te kijken wat er aan de hand was. Bleek dat de achterremmen compleet vervangen moesten worden en gelukkig hebben ze dat gelijk dezelfde dag gedaan.
TOP SERVICE
Eerlijke betrouwbare service
Ik was door de anwb hier afgezet. Werd snel geholpen voor een acceptabele prijs!
Er was gelukkig plek op dezelfde dag, binnen een uurtje was mijn auto klaar.
snelle service en duidelijke communicatie
Had donderdag middag gebeld over mijn seat leon 1.4 tsi. Uit het gesprek kwam naar voren dat de distributie ketting was uitgerekt Kon hem diezelfde middag nog brengen . En vrijdag middag kreeg ik telefoon van ze hij is klaar zeer tevreden met de snelle service moest wel vandaag even terug komen voor nog 2 boutjes van aanzuigbuis kan gebeuren. Kreeg netjes koffie toen de koffie op was was het gefixt dus nogmaals bedankt voor het snelle handelen super werk
Zeer correct te woord gestaan, deskundig geïnformeerd, prettig afgehandeld
Top Service!
Sinds 3 jaar mijn vaste garage.
Ben zeer tevreden met het resultaat kom zeker weer terug
Ondanks drukte toch even tussendoor geholpen, vriendelijk personeel.
Top uitstekend
Ze zeiden dat een onderdeel volledig zou worden veranderd, maar ze hebben het alleen gepatcht. Ze ontvingen een zeer groot bedrag. Een bedrijf om uit de buurt te blijven
Harde werkers!
Wij hadden een afspraak voor 3 auto bandenwissels (zomer naar wiinter). We kregen 3 tijden: 10, 11 en 12 uur. echter de 2 mannen die onze banden wisselden deden alle 3 de auto's in 1 uur! en ook nog heel secuur. Respect!
Binnen half uurtje alles goed geregeld! Benny communiceert vrolijk en professioneel!
Ik kom hier al een paar jaar en mijn ervaringen met deze garage is echt super! De mensen zijn vriendelijk en welwillend en niet te vergeten zeer vakbekwaam. Ik kan met een gerust hart deze garage aan iedereen aanraden.
Snelle en fijne afhandeling
Goede service, altijd aan de kant van een klant. Vriendelijk.
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.