Je kunt ze alles vragen. Je kunt ze vertrouwen en communicatie is altijd perfect!
Het was fijn om een leenauto mee te krijgen.
Meedenken in een goede oplossing en snelle service
Beurt vd auto was nodig, makkelijk te plannen via de LeasePlan app en er wordt uitgevoerd wat uitgevoerd moeten worden en vervangend vervoer stond klaar. Vaker mee gemaakt bij andere organisaties dat het niet zo soepel verloopt.
Op vrijdag telefonisch reparatie doorgegeven en kon direct op maandag komen. Klantvriendelijk en vakbekwaam.
APK, kleine reparatie, advies over kwalen weinig gebruikte auto bouwjaar 2006. Allemaal efficient afgehandeld.
Apk laten doen bij autofirst van Doornik. Goede service en vriendelijk geholpen.
Snelle grote reparatie uitgevoerd. Zelfs sneller dan gepland stond dus ook minder kosten voor mij ivm het aantal uren
duidelijke communicatie en korte lijntjes.
Kon snel terecht met de problemen aan mijn auto. Vriendelijk personeel, snel oorzaak gevonden, gevalideerd, vooraf eerst telefonisch afgestemd waarin eerlijk aangegeven werd over de wat er wel of niet echt vervangen moest worden.
Goede service en er wordt mee gedacht
Hele fijne mensen en verstand van zaken
Heel goed
Ik ben nu al wat langer voor mijn onderhoud bij van Doornik. Denken mee en bieden de juiste service voor de auto.
Nieuwe banden netjes gemonteerd
3dagen voor vertrek op wintersport leek het alsof er een probleem was met de koeling van de auto. Direct gebeld en de volgende ochtend konden we al terecht voor een check. Het koelingssysteem afgeperst en gelukkig was er geen lekkage in het koelsysteem. Het expansievat bijgevuld en we konden toch op vakantie. En als onverhoopt er toch meer aan de hand zou zijn geweest dan was er ook nog een leenauto geregeld voor ons. Super fijn dat we zo snel en op deze manier geholpen zijn. Mijn complimenten voor het team.
In een plaatselijk krantje adverteerde het bedrijf met de mogelijkheid om direct een lampje te wisselen. Gebeld of er tijd was en ja hoor, drie minuten later was het voor elkaar.
Wij hebben een APK keuring laten doen. We konden snel terecht en werden goed geholpen. Ze hebben veel kennis van zaken. Kom er zeker terug
Snel geholoen
We zijn snel een netjes geholpen
Deskundig en goed advies. Ook als er na een onderhoudsbeurt iets niet goed is, wat altijd kan, prima geholpen zonder extra kosten.
Vriendelijk, netjes, voelen betrouwbaar
Expeditieweg 29