Oplichter

Elke keer een excuus om niet te komen. zogenaamd dingen bestellen maar niet doen., wel laten betalen. Oplichter! niet mee in zee gaan!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

Onbetrouwbaar

Geen werk laten uitvoeren door deze aannemer en zoveel mogelijk ,, buiten de deur houden,,

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Complete verbouwing laten uitvoeren van tot aanbouw kozijnen vervangen gietvloer het is echt een paleis ik kan de negatieve beoordeling niet begrijpen

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Zeer teleurstellend

Wij hebben een aannemer ingeschakeld voor onze aanbouw, juist om Alles perfect te laten gaan. Helaas is onze ervaring zeer teleurstellend. De eerste dag zou PBO bouw om 7 uur starten. Om half 2 die dag worden wij gebeld dat hij niet komt vanwege een afspraak bij de fysio. Dit gebeurde daarna 6 weken lang herhaaldelijk. Echter hadden wij al wel fors aanbetaald. Meerdere keren onze grote zorgen geuit, maar niets mocht baten. Na 7 weken in echt ellende te hebben gezeten met een half opgetarte aanbouw, hebben wij PBO de keuze gegeven om te stoppen en ons het resterende bedrag terug te storten. Nu nog steeds in afwachting van de terugbetaling van PBO Bouw, en je raadt het al.... wederom geen gehoor van PBO Bouw. Wij voelen ons opgelicht.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Uitstekend!!

Al eerder heeft PBO een dak volledig vernieuwd. Nu een klein stukje van 1,5 meter. Deze keer was het bellen en 4 uur later was het al gefixt. Keurig werk voor een keurige prijs. Aanrader.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur, Dak
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap