Betrouwbaar, vriendelijk, servicegericht flexibel en deskundig

In alle opzichten al jarenlang prima garage voor onderhoud en apk voor mijn camper. Acceptabele prijzen, daar kan menig camperdealer nog iets van leren …. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.

• Datum van uw werkplaatsbezoek: 8-10-21
  • Wat kunnen wij doen om te verbeteren: Wellicht is het voor Truckland interessant om meer aandacht aan campermarkt te besteden. In de camoerhandel worden soms exorbitante prijzen gerekend. Prijsverschillen van 50% zijn geen uitzondering op bv onderhoudsbeurten.
  • Welke diensten mist u nog bij Truckland? Geen
  • Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen? N.v.t.

Aanduiding is moeilijk waar de werkplaats is

Het ging redelijk goed

• Deskundigheid/vakmanschap
  • Vestiging: Rotterdam Noord (NL)
  • Datum van uw werkplaatsbezoek: 05 10 2021
  • Wat kunnen wij doen om te verbeteren: N.v.t.
  • Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen? N.v.t.

Wordt er gewerkt zonder intresse

Mijn auto is nu al meerdere malen een week bij de garage neer gezet ter reparatie. Afgelopen week ook weer een week gestaan en weer niet klaar dakairco werkt nog niet naar behoren er is wel iets aan gedaan nu hoor een bonk als hij het doet, schroefjes vergeten, dak lekkage niet gemaakt tijdens de regenbuien weer nat in de auto bekleding ziet er niet uit. Elke keer kan ik of van auto gaan wisselen of vrij nemen en dan haal je hem op en wordt er gezegd nu is hij helemaal klaar nou niet dus, waarom wordt een auto niet compleet klaar gemaakt hier krijg je ongelukken van. Vorig jaar was de Bullbar niet vast gezet kom thui hing hij erbij. Dit is voor een chauffeur maar ook voor de werkgever zeer frustrerend

• Datum van uw werkplaatsbezoek: Week 27
  • Wat kunnen wij doen om te verbeteren: Het werk afmaken en niet ander werk tussen door doen en betere communicatie ook tussen de monteurs wat er wel of niet is gedaan
  • Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen? N.v.t.

Wij hadden een onverwachte melding in onze camper. We zijn snel en netjes geholpen.

Ze dachten erg met ons mee en namen de tijd om uit te leggen wat er was. Top service.

• Datum van uw werkplaatsbezoek: 4 juni
  • Wat kunnen wij doen om te verbeteren: N.v.t.
  • Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen? Nee

Super service bij Rotterdam Zuid.

Vooral de jonge generatie monteurs is super scherp en goed met storingen zoeken.

• Vestiging: Rotterdam Zuid (NL)
  • Datum van uw werkplaatsbezoek: N.v.t.
  • Wat kunnen wij doen om te verbeteren: Betere koffie
  • Wilt u dat er contact met u wordt opgenomen? Nee

Vriendelijke mensen lang wachten

Ik kwam daar met motor storing nog in het geel en heb 2:30 daar gezeten tot ik de vrachtwagen weer mee kon nemen. Er werd gezegd dat ze hem uit zouden lezen. Bij onze garage ben je dan met een half uurtje hoog uit weer oppad

• Datum van uw werkplaatsbezoek: 29-3-2021
  • Wat kunnen wij doen om te verbeteren: Dingen die snel kunnen gelijk doen

Basisweg 47

1043 AN Amsterdam

Over Truckland

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is. Door de multi-brand strategie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar.