Uitstekend!!!

Prima begeleiding en afhandeling!!!

uitstekend

In de moeilijke tijd waren de mensen van Staten UitvaartZorg een grote steun met hun professionele en discrete aanpak. Grote dank aan Iwan en Henk.

Een zeer goede ondersteuning en adequate begeleiding bij het uitvaartproces.

Een zeer goede ondersteuning en adequate begeleiding bij het uitvaartproces.

In de moeilijkste der tijden heeft de Statenlaan UitvaarZorg de rust en waardigheid voor onze familie betekent.

Topservice, heel betrokken en erg flexibel

Topservice, heel betrokken en erg flexibel

De Statenlaan UitvaartZorg handled my wife's remains and cremation process with great sensitivity.

I and my daughter had to make a lot of decisions in a short time. De Statenlaan UitvaartZorg's representative Mieke van Bergenhenegouwen helped us with considerate, sensitive, and thoroughly professional advice and service.

• Would you recommend us? Yes

Het afscheid had niet mooier kunnen zijn!

Afscheid nemen moet iets moois en bijzonder zijn want het is de allerlaatste herinnering aan een dierbare. De Statenlaan heeft dit fantastisch gedaan voor ons! Meedenken, ontzorgen, goede service en altijd hulp bieden, op welke vraag dan ook! Maar het belangrijkste en grootste pluspunt vonden wij de bijzonder persoonlijke benadering. Empathisch en zo betrokken tijdens het hele proces! Bedankt Iwan van Dongen, voor deze bijzonder mooie herinnering!

Statenlaan 78

2582GR Den Haag