Een top advocaat ze doet haar uiterste best om je bij te staan.
Onze ervaring met Faire was zeer positief. De communicatie verliep duidelijk en professioneel. Gerdi heeft ons goed geholpen en heeft tijdens het proces de belangen van alle betrokkenen zeer goed behartigd.
Als student kan het erg spannend zijn om in een situatie te belanden met een advocaat etc. Gelukkig voelde ik mij vanaf het eerste moment van kennismaking al op mijn gemak bij Janne. Janne heeft mij super goed geholpen met de desbetreffende kwestie en heeft mij veel kunnen leren voor de toekomst. Ook was de communicatie super snel. Dat vond ik erg fijn. Heel erg bedankt Janne!
Gerdi voelt de situatie feilloos aan. En geeft je super goed advies. Waardoor een positieve uitkomst bewerkstelligd wordt.
Gerdi is een professionele advocaat die mij perfect met raad en daad heeft bijgestaan. Ze is zeer helder in haar communicatie waardoor het proces voorspoedig verliep en snel werd afgehandeld.
Effectieve uitwisseling van informatie, met duidelijke uitleg. Zeer tevreden over het contact.
Als je juridische hulp nodig hebt ben je enerzijds naar vakkundige ondersteuning op zoek, maar ook naar een luisterend oor met aandacht voor de menselijke kant. Dat krijg je bij Faire advocatuur. De persoonlijke aandacht wordt hier gecombineerd met vakkundig advies en ondersteuning met een goed resultaat.
Een luisterend oor, maar zakelijk waar nodig. Goede focus, meedenkend en strijdvaardig.
Aandachtige, bondige, duidelijke en vriendelijke mediator/advocate. Hield duidelijk de doelen voor ogen en stelde scherpe, recht doorzee vragen waar dit nodig was. Beide partijen hebben hier een positieve ervaring aan overgehouden en zouden Mevr. Snippe dan ook elders aanbevelen.
Gerti is a very helpful person who is deeply involved in her work. She helped me a lot with my employment contract. I recommend it with all my heart.
Ik heb mw. Mr. G. Snippe ervaren als een zeer betrokken advocaat met een groot empathisch vermogen, ze reageert altijd snel en kordaat en windt er geen doekjes om.
je bent een topadvocaat
Gerdi trad op als mediator tijdens de gesprekken die ik had met mijn werkgever. Ze had een positieve inbreng en was streng maar rechtvaardig. Dit heb ik als zeer prettig ervaren, omdat mede door haar deskundigheid en daadkracht het mogelijk was om snel ter zake te komen en de VSO te ondertekenen.
very positive, top feedback, top quality
Op een hele fijne en duidelijke manier van communiceren ben ik enorm goed geholpen bij het vraagstuk. Alles ging in goed overleg en werd mij goed uitgelegd wat eventuele gevolgen konden zijn.
Erg tevreden over werkzaamheden en cominicatie
De mediator had snel een duidelijk beeld van de situatie en besliste kordaat en duidelijk
De lijntjes worden kort gehouden, fijne communicatie en snelle handelingen.
via een familielid bij Faire terecht gekomen. Gerdi en Janne zijn zeer vriendelijke dames die alle tijd voor je nemen. Gerdi, de advocate, zet duidelijk het traject uit en is open en eerlijk wat je kansen zijn. Ik kijk terug op een prettige samenwerking met een mooi eindresultaat!
Totaal uit het niets kreeg ik een VSO voorgesteld door mijn werkgever, via een oud collega werd ik getipt om mij door Gerdi te begeleiden in dit traject. Een gouden tip want zowel het persoonlijke als zakelijke gedeelte zijn als zeer prettig ervaren. Ook na het tekenen van de VSO is er nog even het persoonlijke contact dat heeft mij erg veel geholpen in de acceptatie van dit geheel. Bedankt Gerdi ...
Het was mogelijk in korte tijd contact te krijgen, cases door te nemen en de het eerste overleg te hebben van partijen. Aanpak was daadkrachtig en hield alle deelnemers bij de les.
Janne heeft me super geholpen, er valt veel stres van me af! En fijn dat mijn centjes heb ontvangen en mijn gelijk heb gekregen!
Ik ben ontzettend goed geholpen door Janne. De communicatie was duidelijk, behulpzaam en snel. Al met al ben ik zeer tevreden!
Zeer professioneel
Ik ben naar naar tevredenheid (en ook snel) geholpen en ben blij en dankbaar met het advies en ondersteuning die geboden is. Faire is een kleinschalig kantoor, met oog voor de klant!
Lange Brugstraat 17
4871 CL Etten-Leur