Vertrouwd en doortastend

Een duidelijke, onafhankelijke, betrouwbare, streng en rechtvaardige mediator. Hield partijen bij de les en het onderwerp, waarbij rekening werd gehouden met gevoelens, maar ook ingreep bij stemverhogingen of het uitte van woede. Ben zeer tevreden. en kan iedereen haar aanraden.

Zeer deskundig

Ik ben zeer deskundig bijgestaan door mevrouw. De adviezen waren duidelijk en goed verwoord op een manier die niet met moeilijke juridische termen gepaard gaan. Ook de communicatie verloopt zeer goed, zowel via e-mail als via telefoon en ook whatsapp. Mevrouw stelde mij op mijn gemak in een lastige tijd.

• Geholpen door: Advocaat

Zeer snel en professioneel geholpen

Ik ben zeer snel & professioneel geholpen door Faire advocatuur, zo kon ik mijn zaak snel afronden. Ze hebben een fijne, toegankelijke manier van communiceren wat zorgt een vertrouwd gevoel.

• Geholpen door: Advocaat

Geweldig geholpen. Goed advies gekregen. Goed geholpen. Vriendelijk en behulpzaam.

Excellent

Topadvies gekregen van een zeer deskundige vrouw vanaf het begin tot het einde. Ik ben ontzettend goed geholpen door mevrouw Snippe in een moeilijke periode die ik heb meegemaakt tijdens een conflict met mijn werkgever. De communicatie was helder waarbij ik het gevoel heb gehad dat oprecht naar me werd geluisterd.

• Geholpen door: Advocaat

Super snel geholpen met mijn VSO!

Toen ik een VSO aanbod kreeg vanuit mijn voormalig werkgever had ik wel een redelijk beeld van wat er wel/niet in moet staan. Nu wilde ik toch zeker zijn van mijn zaak omdat ik niet het risico wilde nemen belangrijke zaken mis te lopen (recht op uitkering mocht dat toch nog nodig zijn bijv.). Ik ben door Faire snel en vriendelijk geholpen en kreeg direct tips voor aanpassingen om deze deal zo goed mogelijk voor mij te maken!

• Geholpen door: Advocaat

Luisteren en helpen goed.

Heb een goed gevoel gehad, dat er goed naar mij is geluisterd en ook goed is geholpen.

Goed resultaat

Prettig geholpen met een goed resultaat

• Advies N.v.t.
  • Betrokkenheid N.v.t.
  • Geholpen door: Advocaat

Super fijn contact en snel reactie op mijn e-mail

Mijn ervaring was heel fijn, voelde mij gehoord. Er is heel snel gereageerd op mijn vragen. Hoop dit nooit meer mee te maken. Maar mocht dit wel het geval zijn, weet ik waar ik moet zijn.

• Geholpen door: Advocaat

Zeer prettige en deskundige begeleiding tijdens ontslagprocedure.

Gerdi heeft mij op een zeer prettige en deskundige wijze tijdens mijn ontslagprocedure begeleid. Zij is oprecht geïnteresseerd en neemt alle tijd voor je om de verschillende opties met je te bespreken. Haar werkwijze is realistisch en zakelijk, op deze wijze probeert Gerdi het maximale resultaat voor je te behalen. Al met al ben ik zeer tevreden over de wijze waarop Gerdi mijn belangen heeft vertegenwoordigd en daarmee de afhandeling van mijn ontslagprocedure.

Zeer goed.

Ik heb met Gerdi een heel fijn contact gehad. Vanaf het eerste contact voelde het goed. Ook de communicatie vice-versa was goed. Het was toch wel enigszins een bijzondere opdracht, die anders liep dan Gerdi gewend was, maar ze heeft het tot een goed einde gebracht, hier ben ik Gerdi erg dankbaar.

• Geholpen door: Advocaat

Goede en professionele bemiddeling.

Ontzettend goed geholpen door Janne, ze heeft goed bemiddeld tussen mij en mijn werkgever en zeer professionele e-mails opgesteld.

Topadvocaat !

Oprechte aandacht, meedenkend, heldere communicatie en gedreven voor het beste resultaat. Binnen 1 week voor alle partijen alles naar ieders tevredenheid afgehandeld. Kortom SUPER !

• Geholpen door: Advocaat

Effectief handelen door reflectie.

Gerdi werkt op een effectieve en efficiënte manier. Zij evalueert en handelt snel.

goed gesprek

Dank

• Geholpen door: Mediator

Een luisterend oor met heldere uitleg

Een katalysator tussen alle partijen die de belangen van een ieder hoort en goede terugkoppeling geeft. Sturend in de zin zoeken naar oplossing door schetsen van mogelijkheden. Neemt de tijd voor eenieder.

• Geholpen door: Mediator

Professioneel advies met een persoonlijke tint

Faire Advocatuur geeft een gedegen en helder advies voor zowel persoonlijke als zakelijke kwesties. Gerdi Snippe onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering en is goede bereikbaarheid.

Vriendelijk, deskundig, oplossingsgericht

Vriendelijk ontvangst, deskundig advies, snel antwoord op mijn vragen via mail of app.

• Geholpen door: Advocaat

Erg klantgericht en uitstekend juridisch advies

Wij vinden het erg fijn samen te werken met Gerdi. Door de klantgerichte benadering en deskundig advies weten we snel waar we aan toe zijn op juridisch vlak. Rebro

Professioneel, objectief, confronterend

Ik heb Gerdi als prettige mediator ervaren die gericht naar oplossingen zoekt daar waar partijen ver uit elkaar liggen. Ondanks haar objectiviteit heb ik het gevoel gehad dat ook mijn belangen gediend werden.

• Advies N.v.t.

Professionele begeleiding

We hadden een uitdagend mediationtraject met een (ex-)werknemer. Gerdi heeft het proces professioneel en met veel geduld begeleid. We zijn tevreden met het resultaat.

• Geholpen door: Mediator

Haalt het maximale uit je zaak

Betrokken en vakkundige ondersteuning

Ik heb Gerdi Snippe leren kennen als een vakkundige en betrokken mediator. Zij handelt snel en kijkt goed naar wat nodig is om een issue op te lossen. Ze heeft op een goede manier ondersteund bij meerdere casussen binnen onze organisatie.

• Geholpen door: Mediator

Geweldig, fijne communicatie en perfecte onderhandeling!

Via een vriendin kwam ik terecht bij Faire Advocatuur. Gerdi heeft me kundig en prettig geholpen bij mijn zaak met een fijn eindresultaat voor beide partijen. Een aanrader voor iedereen!

• Geholpen door: Advocaat

Goed gesprek en positief afwikkeling

Zoals voor de werknemer en werkgever een positief afwikkeling.

Lange Brugstraat 17

4871 CL Etten-Leur