Top.

We kwamen een auto halen na een APK keuring. Aangekomen bij Garage Buitenkamp gaf van onze tweede auto wat kuren. Hij kon meteen op de brug en na inspectie een oplossing gezocht voor een uitlaat mankement. Binnen 15 minuten was het verholpen met een vakkundige oplossing en konden we weer op pad. Super service en Top werk.

• Prijs/Kwaliteit

Alles is naar wens verlopen

Garage Buitenkamp geeft mij een goedgevoel

Uitstekend!!

Superaardige mensen. Zeer betrouwbaar.

In één woord Top

Prima garage en vriendelijke service, of je nu komt voor reparatie of even snel een lampje vervangen!

• Prijs/Kwaliteit

Kom hier al jaren,en als de service niet goed zou zijn,was ik hier niet meer gekomen.

Kom hier al jaren en als de service niet goed zou zijn,was ik hier niet meer gekomen.

Geweldig goed

Fijne garage wordt altijd goed en netjes geholpen Een aanrader

• Prijs/Kwaliteit

Super garage lieve mensen ze staan altijd voor je klaar

Kom er al jaren vindt het nu gewoon jammer dat ik een nieuwe auto heb en dat ik voor de garantie naar een originele dealer garage moet

Prima garage

• Prijs/Kwaliteit

Nemen altijd de tijd je goed te helpen

Geweldige garage. Nemen altijd de tijd, ook even tussendoor. Advies en reparatie altijd goed. Kom al 20jaar bij Buitenkamp. Nooit meer ergens anders

Super, ze hebben mij weer voortreffelijk geholpen

Super, ze hebben mij weer voortreffelijk geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Servicegericht, professioneel, super vriendelijk en goed geprijsd. Al jaaaaren.

Zoals de zin hierboven!!!!

Hele goede ervaring

Komt er nu 5 jaar denk Ook op advies van me wetk die vlakbij zit En ze zijn zeer vriendelijk en deskundig Zeker een aanrader om daar heen te gaan ze zoeken en proberen altijd een oplossing te vinden. Mijn complimenten aan dit bedrijf

Super goede ervaring met garage Alex Buitenkamp

Wij komen hier regelmatig: van APK, reparaties en banden kopen. Altijd heel goed geholpen en snelle service. Zou iedereen deze garage aanraden.

service van A tot Z

Bij Buitenkamp denken ze mee, zijn ze altijd bereikbaar en zijn ze transparant, snel en prettig in het contact en ook nog eens een redelijke prijs. Ik ben hier gekomen via mijn schoonmoeder en wil hier nooit meer weg!

TOP BEDRIJF

Afspraak is Afspraak

Buitengewoon

Buitenkamp staat bij mij voor buitengewoon uitstekend. De mannen denken mee. Geen opsmuk maar gewoon ouderwets goede service EN kwaliteit. Alles raak voor je knaak. Voor mij geen andere garage.

• Prijs/Kwaliteit

Heel goed geholpen zelfs zonder afspraak

Mijn auto had problemen met accu. Op advies van mijn broer ben ik toen naar garage buitenkamp gereden en gelijk geholpen. Echt hele goede service

• Prijs/Kwaliteit

Zoals gebruikelijk: goed en snel

Ben al jaren klant met verschillende auto's. Altijd vriendelijk en betrokken. Afspraak is afspraak.

• Prijs/Kwaliteit

Mijn jaarlijkse bandenwisseling is perfect en volgens afspraak verlopen.

Onze Mobiliteitspartner!

Perfecte service tegen goede prijs/kwaliteitsverhouding - Wij zijn al dik tien jaar een uiterst tevreden klant voor onze auto’s van Garage Buitenkamp! En hebben al meerdere vrienden en kennissen aangebracht als nieuwe klant.

• Prijs/Kwaliteit

Prettig, aardig en goede service.

Jacco belde om alles door te nemen zodat we op de hoogte waren van het werk dat gedaan moest worden.

Klantvriendelijk

Correcte behandeling en goede service

In één woord prima

Mijn ervaring met garage buitenkamp is prima , diverse keren geweest en altijd tevreden geholpen door vriendelijk personeel.

Snelle service

Altijd prettig en goed