Netjes geholpen en ons scherm werd ook eerder geplaatst, kan niet anders zeggen als bedankt Zon en Scherm

Alles keurig in orde!

Wij hebben twee horren gekregen. Inmeten lukte snel en prettig. Daarna werd er meteen een datum ingepland, nog wel onder voorbehoud, maar ..... het werd die datum. Alles keurig geplaatst. We zijn dus buitengewoon tevreden.

Bijna goed

Of het nu aan de plannjng lag of aan de ervaring van de monteurs dat weet ik niet. De 2 mannen arriveerden hier om 11 uur maar kregen de klus niet op tijd tijd af en riepen de hulp in van 2 andere duidelijk mannen met meer ervaring. Van het scherm voor de woonkamer bleek de motor aan de verkeerde zijde te zitten. Alle motoren moesten aan dezelfde zijde maar deze was afwijkend: verkeerd besteld of verkeerd geleverd? Deze is hier ter plaatse omgebouwd en moest dan ook opnieuw worden afgesteld. Het lukte uiteindelijk wel maar vier monteurs in en om je huis is niet echt prettig. Papieren ontbraken zoals tbv garantie en onderhoud etc. Is via jullie klantenservice nagestuurd vie email. Heb dus helaas geen fatsoenlijke boekjes: jammer. Bij het invullen van Aanbevelen kan ik helaas alleen ja of nee invullen. Ik zal mild zijn: ja maar onder voorbehoud.

• Advies & deskundigheid Gemiddeld
  • Kwaliteit & Afwerking Gemiddeld

De communicatie gaat erg moeizaam. Heb het gevoel gehad dat wij zelf overal achteraan moeten. Wordt niet adequaat met ons mee gedacht. Na een onverwachte en onduidelijke prijsverhoging op de offerte wordt er erg bot gereageerd als wij hier duidelijkheid over vragen. Ondanks deze ervaringen willen toch gebruik maken van de diensten en hopen dat het vanaf nu soepel gaat verlopen. Het is voor ons alleen niet duidelijk wat de volgende stap nu is. Geen idee of wij nu een volgende stap moeten doen. We horen het graag.

• Advies & deskundigheid Matig
  • Communicatie Matig
  • Kwaliteit & Afwerking N.v.t.

Heel blij

Afgelopen maand 2 rolluiken laten plaatsen door Zon en Scherm en we zijn er heel blij mee. Inmeter is bij ons thuis geweest en heeft ons goed advies gegeven over verschillende opties en wij zijn uiteindelijk voor de Solar versie gegaan waardoor wij dus helemaal geen bedrading hebben. Monteurs waren op tijd en hebben netjes werk geleverd en ook netjes achtergelaten. Nog uitleg gegeven over de rolluiken en afstandbediening en daarna naar mijn tevredenheid weer weggegaan.

Accuraat

Harde werkers

In weer en wind mijn balkon met beglazing dichtgemaakt. Complimenten! Ook netjes gewekt en opgeruimd.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Ben blij met het zonnescherm

Monteurs vriendelijk en professioneel, nabehandeling mbt reparatie wat minder.

• Kwaliteit & Afwerking Gemiddeld

Zeer goede monteurs die netjes werken

Monteurs vakbekwaam en werken netjes. Afmontage ging zonder problemen en monteurs betrokken mij wanneer noodzakelijk bij de afstelling.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Snel geplaatst en vakkundig geplaatst

Werden goed geholpen en kregen korting ivm Black Friday! Nadat het ingemeten was zou de levering in maart zijn, maar werd begin februari al geplaatst. Werd vakkundig gewerkt en ze lieten alles weer netjes achter. We zijn blij met het resultaat, het ziet er prachtig uit!!

Professioneel

In meten plaatsen sn de uitleg was heeeeeelllll goed. Nu paar dagen in gebruik weinig zon gehad maar de werking en de plaatsing buiten gewoon goed.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goede service en vriendelijk personeel

Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben over het hele proces van bestellen tot aan het plaatsen van het zonnescherm.

De ervaring is uitstekend

Ik weet wie de reparatie doet, in dit geval Simon. Ik weet uit ervaring dat hij ontzettend goed zijn best doet, maar ik ken hem al heel lang.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Professioneel bedrijf weet wat de klant wilt.

Alle afspraken zijn nagekomen door Zon&Scherm. Goede communicatie

Heel blij mee

Zeer snel geplaatst,,ziet er mooi uit.

Gedegen

Er was wat gedoe met de hoogwerker die nodig was voor het plaatsen. Maar dat is allemaal goed opgelost. Wij werden steeds goed op de hoogte gehouden van de planning.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Professionele service en keurig uitgevoerd.

Zowel in de winkel als bij montage op locatie uitstekend geholpen. Helaas verkeerde spullen op pakbon gezet, waardoor montage in delen moest plaatsvinden en alles uiteindelijk 3 maanden heeft geduurd. Desondanks keurig en zonder kosten opgelost.

• Communicatie Gemiddeld
  • Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Offerte aan het begin een beetje mis, ook met naam op factuur was niet goed, gelukkig de rest gede gegaan. Montage en meting van snel, vakkundig en netjes.

• Advies & deskundigheid Gemiddeld
  • Communicatie Gemiddeld

Goed en prettig bedrijf

Goede afspraken netjes gewerkt. Mis nog wel de beloofde repeater.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Op tijd en netjes geplaatst

Heel goed en volgens afspraak.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Geweldig advies op kantoor, montage en inmeting (5 sterren), helaas communicatie niet persoonlijk.

In het verleden bij Multilogo shutters besteld. Fantastische producten en service. Nu de rolluiken en verduisterende plissés. Wederom naar tevredenheid. In de showroom geweest, zeer prettig gesprek en advies. Tijdens de inmeting aangepast advies gekregen. Geweldig dat een bedrijf zo met je meedenkt. Perfecte aflevering, montage en uitleg over het systeem. Alleen de communicatie via de mail heeft nog wat verbeterpunten. Ik vind het zeer fijn om mensen via de telefoon te spreken, dat werkt in de meeste gevallen veel sneller en efficiënter om af te stemmen en afspraken te maken. Helaas kun je zelf niet terugbellen......Met het heen en weer mailen bereik je een afstand en irritaties omdat het dan allemaal veel langer duurt. Terwijl het bedrijf zoals het voorheen was, heel persoonlijk was. Deze kracht verlies je in deze.

Prima mannen

Bereidwillig, behulpzaam,vriendelijk en erg zorgvuldig in hun werk

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Het geleverde product is prima in orde. De aanpak van inmeten en plaatsing was ondermaats

De geleverde hordeuren zijn prima. De service van inmeten en plaatsing ondermaats. Niet de juiste gereedschappen of onderdelen meegebracht. De afspaken werden onnodig vaak en ook nog eens een dag vooraf verplaatst.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Prima geregeld allemaal !

Hele goede ervaring !

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Wij zochten voor een totaal pakket en vonden dit bij Zon en Scherm, wij werden vriendelijk geholpen bij locatie Berkel en Rodenrijs en voelde eigenlijk al meteen goed. Dan volgt uiteraard een order en een installatie, echt in 1 woord perfectie. Alles is keurig geïnstalleerd en verzorgd. Ook bij een positieve feedback mag een bericht niet ontbreken ! Bedankt.

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

06 18434749

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.