Helemaal blij!

Van bedenken wat ik graag binnen voor de ramen wilde, tot het plaatsen ervan: geweldig. Afspraak aan huis voor advies en offerte. Heldere afspraken en netjes op de hoogte gehouden. En toen kwam Mounir alles plaatsen. Buitengewone service, vakkundige, geweldige en heel lieve monteur. Duidelijke uitleg over garantie. Geweldig mens. Zon en Scherm: Van A tot Z naar mijn zin, grote complimenten. Het uitzoeken, bestellen, levering, plaatsing, contact met planning en financiën, alles. AANRADER! meer dan vijf zonnetjes kan niet maar zijn zeker verdiend.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Heel goed en netjes gedaan

Ik was zelf niet thuis en ga af op mijn vrouw die was heel tevreden

alleen maar positief

Super goed !

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Zeer goede en vakkundige verkoper, opmeter en installateur

Ik heb mijn plise-gordijnen gekocht in het filiaal Zoetermeer en geholpen door Jeroen Maas. Goed geholpen, klantvriendelijk en deskundig. Ook degene die kwam opmeten als degene die de gordijnen kwam ophalen waren erg goed, vriendelijk en vakkundig. Een aanrader voor iedereen!

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Product en montage helemaal prima, de interne organisatie minder.

Het is een mooi product dat eenvoud met stijl combineert en dat voor een redelijke prijs. De firma denkt mee en is oplossingsgericht. Wat mij zwaar tegenviel was het gebrek aan interne afstemming; er moest daarom 2x ingemeten worden. Desondanks hadden de monteurs geen montage instructies mee gekregen, ter plekke bleken creatieve oplossingen nodig. Als opdrachtgever kost dat je best veel tijd en aandacht.

• Communicatie Matig

Super!

Mooie rolluiken geplaatst. Communicatie en plaatsing gingen uitstekend. Ben er erg blij mee.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Het zonnescherm is nog niet gebruikt.

Dit is geen jaargetijde een zonnescherm te beoordelen. Stel u vragen nog maar eens al we het een en ander hebben kunnen beoordelen.

• Advies & deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Kwaliteit & Afwerking N.v.t.

Uitsteken

Goed geholpen in de zaak, duidelijke uitleg en zeer gekwalificeerd personeel. Netjes afgehandeld.

Vakmensen

Kan ik aanraden

Prima contact en info.

Na keuze en bestellen afspraak gemaakt voor installatie. Prima gegaan en keurig achter gelaten. Top.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Prima scherm, maar komen afspraken niet na

Met het zonnescherm zelf en de montage is niks mis. Maar met de verkoper duidelijk afgesproken dat het zonnescherm aangesloten moet kunnen worden op mijn 'huiscomputer' dmv een 4-aderige draad. Verkoper heeft dat niet opgepakt. Later heb ik hem eraan herinnert, maar de verkoper ontkent in alle toonaarden. Er werdt nog net niet gezegd dat ik een leugenaar ben. Hun oplossing? Koop maar een aanvullend apparaat voor 140 euro. Dat terwijl je net een scherm van ruim 3000 euro hebt laten installeren. Zorg er dus voor dat je ALLE AFSPRAKEN op papier zet met deze partij. Hun vertrouwen in de klant is net als hun geheugen; heel gering.

• Advies & deskundigheid Gemiddeld
  • Communicatie Matig
  • Kwaliteit & Afwerking Matig

Mijn ervaring was uiterst zonnig

Snelle reactie op aanvraag, snelle planning, keurig volgens afspraak door vriendelijke medewerker geplaatst. En klein hiccupje zeer snel en zonder extra kosten voor ons verholpen. Top. Altijd heerlijk donker en koel bij ons.

Heel goede service

Problemen worden opgelost

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Professionele partij en prima kwaliteit

Heldere communicatie vooraf Zeer vakkundig personeel Producten zijn van hoge kwaliteit Prima nazorg

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goede ontvangst bij eerste en tweede bezoek in de Gouda. Werden goed ontvangen door een deskundige en bereidwillige medewerkster. Monteurs hebben snel en doelmatig hun opdracht uitgevoerd .

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Klantvriendelijk en professioneel .

Omwille van de verre verplaatsing en de moeilijkheden om in te plannen vanuit de twee agenda’s , zijn we er zonder brokken uitgekomen.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Een vakbekwame monteur die precies vertelde wat er aan de hand was met ons rolluik.

Snelle levering en plaatsing

Aardige monteurs en snelle plaatsing.

• Communicatie Gemiddeld

Scherm met geweldige eigenschappen

Goed en doordacht scherm en met veel advies door de verkoper uitgekozen. En is een mooi scherm met zeer goed design en een zeer goed systeem van ophangen een geweldenaar. Pluim voor Zon en Scherm

Heel

Tevreden

Werken netjes.secuur en aangenme mensen.

Goede contacten per telefoon

Bij mij is er alleen iets afgeleverd.

• Advies & deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie Zeer goed
  • Kwaliteit & Afwerking N.v.t.

prettige medewerkers

Accuraat gewerkt en nemen de tijd voor het plaatsen van het scherm.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Je word goed en correct geholpen

Als je een afspraak heb gemaakt en om welke reden dan ook geef ze je een bijtijds door dat de afspraak verzet moet worden. Er is wat fout gegaan i.v.m. geen correcte levering word er alles aangedaan om op te lossen Ook de service is goed

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Heb nog niet zoveel ervaring met deze zonnescherm

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

06 18434749

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.