Van aankoop tot plaatsing, plezierig, duidelijk en capabel.
We zijn erg tevreden met de nieuwe screens, een kleinigheidje moest worden aangepast en dat is zeer snel en adequaat opgelost. Zon en Scherm is een goed adres
Originele beoordeling
Binnen een week viel er al een magneetstrip af en ik moet nu ruim drie weken wachten op reparatie, terwijl de dag na het afleveren meteen om de betaling werd gevraagd, die uiteraard conform de afspraak voldaan is. Ik verwacht een betere service en dat is jammer
Netjes en snel gewerkt, misschien iets te snel want ze hebben het snoer verlengd maar net niet lang genoeg dat je het weg kan werken. Voor de rest was de klus in een uur geklaard en alles opgeruimd.
Tevreden
Er moest een zonnescherm verplaatst worden... Ik moet zeggen dat de heren dat zeer kundig en professioneel gedaan hebben. Een aanrader dus.....
Volgens afspraak geleverd en geplaatst. Ben erg tevreden met resultaat
Vanaf aanschaf t/m plaatsing prima verzorgd
Over deskundigheid en kwaliteit kan ik niet goed oordelen . Mijn kennis is daarvoor niet toereikend genoeg.
In de adviserende fase ging alles opnieuw super en professioneel. Om deze redenen hebben wij opnieuw voor Zon en Scherm gekozen. De dag van montage viel deze keer t.o.v. de eerste keer wel wat tegen. De redenen hiervan: - Telefoon die ineens in een stopcontact werd aangetroffen, ofwel de monteur dacht zijn telefoon even bij ons thuis op te laden zonder vragen; - Dwars door het huis met alle materialen dit terwijl ik had verzocht om even om te lopen via de achtertuin; - Doordat het door het huis ging forse bende en modder op de vloer. Zelfs met schade aan onze houten vloer door het vallen van materiaal; - Uiteindelijk 5 monteurs in mijn huis doordat er twee wagens een bon hadden voor onze montage, dit was nogal overweldigend; - Na vertrek een rolluik waardoor ons raam niet meer openging en één grote puinhoop in de tuin/huis; Kortom het was niet de beste ervaring maar dat kwam met name door de ruwe montage. Uiteindelijk is alles werkend opgeleverd en werkt alles inmiddels naar tevredenheid. Ook is het huis inmiddels weer schoon :) Zon en Scherm heeft ons voor het ongemak een geste gedaan d.m.v. een dinercheck wat oprecht gewaardeerd wordt. Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Mijn advies/ervaring van deze keer is vooral: Je ben te gast in een ander huis, handel hiernaar en respecteer de wensen van de klant. Al met al is het opgelost en werkt alles naar behoren.
Originele beoordeling
Ik kom ineens een vreemde telefoon tegen in een stopcontact in mijn woonkamer. De monteur dacht even (ongevraagd) zijn telefoon op te laden bij ons. Als je het vraagt zou ik hier al een vreemd gevoel bij hebben maar als je dit gewoon doet zonder te vragen heb ik hier een heel onaangenaam gevoel bij. oen de monteurs wegwaren wilde ik het raam in mijn slaapkamer opendoen. Dit ging niet omdat het rolluik te laag was afgesteld. Aangezien ik geen professional ben, ben ik hier met behulp van Youtube een half uur mee bezig geweest. Het werkt nu maar iets waarvan je zou verwachten dat dit getest wordt Bij aankomst van de eerste twee monteurs heb ik gevraagd of zij zouden willen omlopen. Dit vonden zij achterom te ver gezien de materialen (kan ik nog inkomen). Na kort overleg aangegeven dat het dan maar door het huis moet. Als ik je aangeef dat de vloer een modderpoel was, er materiaal is gevallen, boortjes zijn gevallen met als consequentie zelfs schade aan de vloer (ik kan foto's delen als dat gewenst is) dan kan je jezelf voorstellen dat ik hier absoluut niet blij mee ben. Sterker nog, ik geef vooraf aan wat mijn wensen zijn (liever achterom zodat de rommel mij bespaard blijft in het huis) en dat er vervolgens zo'n rommel van wordt gemaakt (vast en zeker niet bewust dat geloof ik echt) daar baal ik op zijn zachts gezegd ontzettend van Ik ben iemand die humor kan waarderen maar ik heb geen vriendschappelijke relatie met jullie. Ik verwacht een professionele houding voor bedragen die jullie rekenen. Als er dan onderling opmerkingen worden gemaakt zoals: Heppy en Heppy - Heyy Ilegale Pool - Laat mij met rust, ik ga echt niet monteren, kan je jezelf dan voorstellen hoe dit op een klant overkomt? Na oplevering verwacht ik echt niet dat jullie alles schoonmaken en schoon opleveren maar moet mijn hele achtertuin vol liggen met scherp rest materiaal? Mijn hele uitbouw onder de rommel zit? Mijn ramen/kozijnen helemaal oranje zijn van het boren? Ik begrijp echt dat je het niet s
Goeie service en super personeel.
De gene die is de maten heeft opgenomen (slecht) De montage gewoon onder de maat (uit de midden, scheef gemonteerd, bitje afgebroken etc. Bitje door andere mensen verwijderd en scherm afgesteld. Scherm ging niet meer op of neer ca. 20 cm voor het raam. Op 18-12-2023 gemeld en op 08-02-2024 de monteurs om dit te herstellen het doek had dubbel gezeten. Deze monteurs hebben getracht de scheefstand van de geleider te herstellen (is redelijk gelukt) deze mensen waren van zeer goede wil!! Al met al ben ik achteraf niet zo gelukkig met deze firma, zie mijn keuze van aanbeveling.
Op tijd en volgens afspraak en snel
Kennelijk heeft Zon en Scherm Hulsman uit Hilversum overgenomen of het onderhoud. Ik had een onderhoudscontract bij Hulsman voor 58 euro per jaar. Nu blijkt op mijn factuur dat er voorrijkosten worden berekend waarover niets was afgesproken. Ik koop vanaf nu zelf een spuitbusje met olie. Waardeloze communicatie en een veel te hoge factuur voor 10 minuten werk. Na dit review ben ik heden (19-02-2024) gebeld door Zon en scherm en wordt de factuur aangepast zoals is afgesproken in het onderhoudscontract met Hulsman. Mijn complimenten voor de goede communicatie en dank voor het herstel. Factuur komt aangepast binnen 14 dagen onze kant op.
Originele beoordeling
Netjes alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd.
Verkoop prima en duidelijke bevestiging van de gemaakte afspraken. Montage prima nette gasten die keurig werken en overleggen wat de wensen zijn.
Er bleek water in de motor van het rolluik te zitten. Perfect opgelost door de mannen!! Hartstikke bedankt!
Wordt zeer slecht geluisterd naar de klant, het feit dat er om mijn mening wordt gevraagd, terwijl er net een verkeerde reparatie is gedaan, en ik waarschijnlijk weer zes weken moet wachten, zegt al genoeg.
De plaatsing van de screens liep uitstekend. De mannen waren vriendelijk en beleefd. De schermen hangen mooi en functioneren uitstekend! Hoeveel warmte er buiten blijft is nog even afwachten, het is nog slecht weer.
Wij hebben weer een geweldig zonnescherm. Omdat de vorige perfect was hebben we na onze verhuizing weer dezelfde genomen. Zelfde ervaring en resultaat.
Beide mannen waren er vroeger dan gepland en dat was prettig. Ze zijn direct aan de slag gegaan. Hebben spullen en gereedschap gepakt en droegen dat door de woonkamer naar de tuinkant. Achterom komen was netter geweest, maar werd niet naar gevraagd of dat mogelijk was. Er werd tegen de sponning gebotst. Bij het op de trap klimmen liet één van de mannen een tang vallen. Die ketste tegen het raam; gelukkig geen schade. Zowel zonnewering als rolluiken werden afgehaald. Het rolluik was bezet met een flinke laag groene aanslag. Daar werd commentaar op gegeven. Was bij ons bekend, maar een klusje voor de lente. De spullen werden keurig ingepakt. De elektriciteitsdraad werden verder niet afgedekt. Dat heb ik later zelf gedaan met een kroonsteentje en een plastic zakje afgesloten met een ty-wrap.
Rolluiken functioneren uitstekend.
Prima geholpen.
Snelle actie
Ik vond de offertes rommelig en niet duidelijk. Verder vond ik het onprettig dat we op een laat moment hoorden dat de door ons opgegeven kleur niet door u leverbaar was, en zelfs niet een kleur die in de buurt kwam. Wij hebben informatie dat de kleur wel degelijk nog bestaat. Als u dat eerder had gemeld zouden we voor een andere leverancier hebben gekozen. Dat laat een vervelende nasmaak achter. Uw werknemers waren attent en plezierig.
Goed en snel gemonteerd
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.