Geen goede opvolging

Dezelfde fouten worden opnieuw gemaakt

• Advies & deskundigheid Matig
  • Kwaliteit & Afwerking Matig

Vriendelijke monteurs, vriendelijk geholpen bij het vragen om info

Veel gevraagd via de mail, veel offertes gehad. Lang getwijfeld, blij dat ik het heb gedaan. Rolluiken goed gemonteerd door vriendelijke monteurs

Tevreden met onze rolluiken

Via Zon & Scherm solar rolluiken aangeschaft. Tot nu toe erg tevreden over de rolluiken en de service die verleend is. Op dit moment zou ik dit bedrijf zeker aanraden.

Prachtig

Erg goed geholpen vanaf het begin tot eind. We hebben horren en een zonnescherm gekocht. Ook dachten ze goed na over onze erker. Het inmeten was perfect en de installatie vlot en deskundig. Erg tevreden.

Uitstekende service

Vanaf de showroom, welke zeer uitgebreid is, tot aan de levering en de montage was alles supergoed geregeld. Het knikarmscherm is vakkundig geplaatst en van zeer goede kwaliteit.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goede service maar communicatie soms te wensen over.

Tijdens montage constateert de monteur schade. Hij maakt foto's en zegt deze op te sturen zodat et een reparatie kan gepland worden . Enkele dagen later nemen wij contact op met het hoofdkantoor en zij hadden de foto's en de reparatie opdracht nooit ontvangen. Dus dan zelf maar foto's maken en opsturen. Uiteindelijk is alles wel goed gekomen

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Prima plaatsing! Info vooraf mag iets meer

Zonnescherm besteld en verliep prima. Aantal keer plaatsing veranderd maar duidelijk in communicatie. Oude scherm zelf gedemonteerd. Bij inmeten kwam uitvies om de oude draadeinden af te slijpen. Later tijdens plaatsing hadden de monteurs een mooiere oplossing gehad om de draadeinden weg te halen. Dit advies had ik graag bij het inmeten gehad daar het nu te laat was. Puntje van verbetering!

• Advies & deskundigheid Gemiddeld

Goed afgehandeld

Een terughoudend "goed"

Even terug naar 2023. 1. 2 personen hebben een deel van de werkdag rondgelopen in ons huis om het e.e.a. in te meten. 14 dagen later bleek er maar van 1 van de 5 kozijnen de afmetingen aangeleverd te zijn op kantoor. De andere afmetingen waren verloren gegaan. 2. Ik krijg een telefoontje van de winkel: "bevestiging van de order nog niet ontvangen". Bleek de offerte en bevestiging nog niet verzonden te zijn door Zon&Scherm. Plaatsen in december, zoals eerder toegezegd, is daardoor niet meer haalbaar. 3. Op de vrijdag voor de plaatsing op maandag, ontvangen wij een mail dat de rekening nog niet voldaan is. Door ons is de rekening, direct na ontvangst op 29/12/2023 al voldaan. Voor ons wordt plaatsing, door deze mail, ineens onzeker. 4. Op de aangegven maandag van plaatsing komt de monteur binnen de afgesproken tijd en hij + collega hebben de order prima uitgevoerd. Kortom: adminstratief is het een rommeltje bij Zon&Scherm, maar de monteurs zijn vakkundig en werken netjes en snel. Toch ontzettend jammer van zo'n bedrijf. Het is dus niet mogelijk de regie van een order bij Zon&Scherm te leggen. Als klant moet je de afhandeling strak volgen, want anders neemt men een loopje met je. Voor mij reden om Zon&Scherm aan te bevelen met een grote MAAR...

Goede service en montage

Communicatie verliep goed, snelle en nette montage met goede uitleg. Mooi rolluik en zonnescreens.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Op prettige wijze geholpen in de winkel. De fout die bij de montage was gemaakt is later prima verholpen.

uitstekend!

X

• Kwaliteit & Afwerking Goed

De monteur (B) die langs kwam was professioneel en terzake kundig. Dat is wel eens anders. Op basis van deze monteur (B) zou ik Zon en Scherm aanbevelen. Op basis van de vorige monteur (A) achteraf niet. De zaak is dat mijn windverklikker van de muur was gewaaid. Dat werd netjes door jullie 'hersteld', maar achteraf bleek dat de betreffende monteur (A) een aantal dingen niet had gecontroleerd, waardoor de verklikker lawaai maakte bij wind. Dat is door monteur B nu weer hersteld, door een nieuwe windverklikker. Daarnaast heeft hij mij ook een aantal dingen verteld over de schermen die ik nog niet wist.

Perfect geinstalleerd

Vriendelijke monteurs, snel en vakkundig geinstalleerd. Duidelijk uitleg gegeven.

Goede ervaring

Mooie rolluiken en prima gemonteerd.

Mooie producten en goede service

We zijn goed ontvangen in de showroom in Gouda en omdat we al wisten welk product wij wilden aanschaffen, was dit snel geregeld. De installatie van de producten verliep snel, netjes en volgens afspraak. Na installatie van het product zal er nog een kleine aanpassing moeten plaatsvinden, maar wij gaan ervan uit dat dit snel en vakkundig zal worden opgelost.

Highly recommended!

Trusted this company with the installation of our rolluiken and they did an amazing job! The service in the store was great, the delivery went as planned and the persons in charge of the installation were very professional and friendly! I do recommend them.

Ik ben zeer tevreden.

Deskundig, netjes, goede informatie, goede communicatie.

Deskundige monteurs

We hebben na de zomerstorm 2023 lang moeten wachten voor de goede afmetingen van de screens. De fabriek had de maten onjuist geïnterpreteerd. Ondanks de harde wind hebben de monteurs save de hoogwerker gebruikt - hadden het erg koud. We zijn blij dat de screens zijn gemaakt.

• Communicatie Gemiddeld

Keurig gewerkt

Kees van der Weijden heeft een nieuw paneel geplaatst. Nog een ouwe rot in het vak. Mijn advies is om zuinig te zijn op zulke mensen

Vriendelijke monteurs.

Vriendelijk, netjes gewerkt en afgeleverd.

Mooie producten en goede service

Wij hebben een zonnescherm en jaloezieën gekocht. De jaloezieën hebben we laten monteren. Niet alles ging vlekkeloos, maar alles is prima opgelost! En daarom zijn we blij met het eindresultaat.

Heel goed geholpen

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Na lang en moeilijk proces uiteindelijk een volledig product

Na een overwegend positief aankoop en offerte proces gevolgd door inmeten volgde de installatie. Daar begon helaas het geklungel. De 'hoofdmonteur' (hij had ook een hulpje mee) was nogal onvriendelijk hoewel hij zijn best deed dat te verbergen. Belangrijker: zijn deskundigheid was onder de maat, heeft verschillende fouten gemaakt en is dingen vergeten. Daardoor heeft een van de rolluiken zichzelf kapot gedraaid 2 dagen na de installatie. Verder scheen de zon langs het rolluik naar binnen en ging een zonnescherm rakelings langs een muurtje. Na meerdere keren bellen (waar aanvankelijk geen opvolging op kwam) uiteindelijk weer bezoek gekregen van de werkvoorbereider. Daarna maanden later een opvolgafspraak waar de kleinere problemen zijn opgelost maar geen oplossing voor wat betreft het kapotte rolluik. Alleen de vaststelling dat deze meer kapot is dan wat de werkvoorbereider had vastgesteld. Vervolgens (na twee weken!) een telefoontje gekregen dat ze toch niet helemaal vertrouwden of ik niets geks had gedaan met het rolluik. Uiteindelijk is dit weerlegd. Maanden later weer een afspraak, ditmaal dan wel met twee monteurs die capabel overkwamen en het rolluik vermoedelijk hebben gerepareerd. Het is nu winter, dus het rolluik is nog niet echt een duurtest ondergaan. De tijd zal leren of de problemen nu weg zijn. Tenslotte nog een telefoontje gekregen over een resterende betaling. Op de definitieve offerte stond een korting dubbel berekend. Mijns inziens niet zo netjes om nog terug te willen komen op een offerte. Anderzijds, iedereen maakt fouten (hoewel deze firma misschien wel iets meer). Uiteindelijk besloten om de kosten te delen. Om het gebrek aan professionaliteit definitief te bewijzen hebben me hiervoor een sms met een tikkie gestuurd. Uiteindelijk ben ik (met kanttekening dat het zich nog moet bewijzen) redelijk tevreden met het eindproduct, maar de weg ernaartoe had op heel veel fronten een stuk beter gekund.

• Advies & deskundigheid Matig
  • Kwaliteit & Afwerking Gemiddeld

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

06 18434749

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.