Gewoon alles netjes verlopen

Ik kom er binnekort weer op terug voor de boven etage

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

goed advies en uitleg in winkel en nette en vakkundige monteurs

top

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Rolluiken zien er goed uit, maar ......

Prijs/kwaliteitverhouding is gewoon goed. Installatie is keurig uitgevoerd. Maar ......, handbediening met opzetschakelaar betekent wel dat je de knop moet blijven vasthouden. Dan sta je toch al gauw een minuutje te kijken hoe soepel het luik rolt.

Perfecte service

Perfecte service

Goed geadviseerd Duidelijke afspraken Makkelijk contact Mooi product

Jammer

In het begin was dit een goed bedrijf, nette opvolging van mijn vragen. Nu is het een bedrijf net als alle andere. Je moet bijna smeken om een offerte en als de offerte niet klopt en je probeert dit uit te leggen duurt het weer 3 weken voordat het klopt. Qua prijs zal het allemaal vast concurrerend zijn maar de service laat duidelijk te wensen over

• Advies & deskundigheid Matig
  • Communicatie Matig

Te lang moeten wachten

Het heeft vrij lang geduurd voordat alles compleet afgewerkt was. Verder afspraken niet na komen en de afwerking hoeklijn was te kort dus oplossing was dicht kitten anders hadden jullie voor de derde keer terug moeten komen. We zijn blij dat het nu klaar is en bij tweede bezoek monteurs zeer correct en vriendelijk.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Goede samenwerking deskundig .

Alles was goed voorbereid deskundig..tijdvak prima.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Montage keurig en volgens afspraak gedaan.

Montage keurig en volgens afspraak gedaan. Inmeten van markies was niet correct, nabestelling heeft lang geduurd ong. 3 maanden. Communicatie rondom nalevering ging moeizaam. Na inmeten ontvangen mail welke door mij beantwoordt met vraag om reactie. Hier geen reactie op ontvangen. Heb zelf contact opgenomen en vind dit niet zo netjes.

• Communicatie Gemiddeld

Positief

Komen beloftes na

Geweldig super snel

Netje snel en vriendelijkheid

• Kwaliteit & Afwerking Goed

10 rolluiken voor het hele huis. Na de montage wat probleemjes. Na 2 keer bezoek gehad van de servicemonteur is alles opgelost.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Top kwaliteit, netjes gemonteerd, goed uitgelegd .

Perfecte communicatie en begeleiding

Slechte info

-Totaal geen info vooraf bij beslissing overkapping. -Na bestelling 2 maanden later afspraak voor montage en op de dag van montage komen ze erachter dat ze niet alle onderdelen besteld hebben dus weer 2 maanden wachten. -Slechte service, wat afgesproken was vooraf niet gebeurd bij montage.

• Advies & deskundigheid Matig
  • Communicatie Matig
  • Kwaliteit & Afwerking Matig

Gewoon goed

Volgens afspraak gewerkt. Waren wel veel vroeger dan afgesproken maar dat was geen probleem Netjes gewerkt en rimmel opgeruimd ....echt top

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Alles was precies volgens afspraak!

Onze monteurs hadden wat vertraging maar de montage was nog sneller geregeld omdat er nog een paar collega’s kwamen helpen..een knap staaltje samenwerking heren! Ook de communicatie met zon en scherm verliep uitstekend! Nogmaals bedankt!

2e keer wel goed

Tijdens 1e montage; Delen beschadigd moest opnieuw besteld worden. Zij geleiding te strak waardoor doek bleef hangen. Dit alles wel goed hersteld maar moest daar wel lang op wachten

• Advies & deskundigheid Gemiddeld

netjes gewerkt

zie boven

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Zeer tevreden over de service en geleverde rolluiken

In de showroom goed geholpen en er werd meegedacht. Na plaatsing van de rolluiken zag ik wat beschadigingen. Ik heb dit direct gemeld en dit is meteen prima opgelost. Wij zijn zeer tevreden met de service en de mooie rolluiken.

Net werk geleverd

Net werk geleverd

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Aardige verkoper en ervaren monteurs

Complimenten voor de monteurs die in de regen toch even vakkundig het scherm hebben opgehangen

Prima oplevering

Nette attente medewerkrs

• Advies & deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Kwaliteit & Afwerking N.v.t.

Blij, blijer, blijst

Wat zijn wij blij met onze rolluik. Hij is zo mooi.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Mooie schermen, prima montage in goed overleg

Vandaag 2 zonneschermen gemonteerd door Hulsman & De Veluwe. Prima uitgevoerd met oog voor detail ondanks de winteromstandigheden (ijs/sneeuw). De 2 schermen mooi op gelijke hoogte afgemonteerd. Bedrading netjes weggewerkt. Bestaande buitenlamp ook weer terug geplaatst. Wel vreemd dat ineens de firma Zon & Scherm e.e.a. afhandelt, blijkt het bedrijf te zijn overgenomen. Was wel zo netjes geweest om nieuwe klanten (vooraf) te informeren.

• Communicatie Gemiddeld

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

06 18434749

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.