Uitstekende service

Zorgvuldige montage, vriendelijke monteurs

Zoals verwacht

Er kwamen 3 monteurs op het afgesproken tijdstip. Alles is naar wens verlopen en ze waren snel klaar. Het ziet er netjes uit, ik ben er erg blij mee

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Alles is goed en naar mijn zin

3 solar rolluiken in speciale RAL kleur

Ervaren vriendelijke monteurs. Er wordt snel en netjes gewerkt. Het bestellen ging iets moeizaam omdat we online formulier in hadden gevuld die blijkbaar op 2 vestigingen uitkwam. Maar het eindresultaat mag er zijn! We zijn er heel blij mee. Top!

• Communicatie Gemiddeld
  • Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goed geholpen en netjes gemonteerd.

Afspraken goed nagekomen, alles zoals gepland

Moeizaam

we zijn op de kop af 1 jaar bezig om allerlei zaken aan te kaarten en op te lossen. wanneer je een persoon van een afdeling aan de lijn hebt, of terug gaat naar de winkel, zijn ze (ogenschijnlijk) deskundig, beleefd, behulpzaam en to the point. echter mis ik de samenhang tussen alle afdelingen. een klacht gedeponeerd bij de winkel komt de mail niet door, een afspraak met aftersales komt niet goed door bij de planning. de inmeter heeft geen verstand van zaken en geeft foute adviezen waardoor in onze situatie andere keuzes gemaakt moesten worden. uiteindelijk wordt het wel in de minne geschikt, echter zou dit veel efficiënter afgehandeld worden. wanneer monteurs de boel komen repareren hebben ze de helft van de doeken bij zicht, of geen vervangende hub bij zich. kortom, allemaal fijne en lieve mensen die je helpen en komen oplossen, maar als geheel klopt er niet veel van.

• Advies & deskundigheid Gemiddeld
  • Communicatie Matig

Goede service.

Zeer goede service en de mannen die het kwamen ophangen waren vriendelijk en behulpzaam.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Top service en vakkundige installatie

Perfect geholpen in de showroom, communicatie was netjes, levertijd duurde wat langer omdat we iets specifieks wilden hebben maar voor ons geen probleem. Werd netjes ingemeten vooraf en vakkundig geïnstalleerd. Wij zijn dik tevreden, super kwaliteit!

alles volgens afspraak

prima voorlichting en mooi product het zonnescherm past precies

Prima bedrijf

Super fijn!

Een goede communicatie en fijne heren die onze zonnewering zijn komen plaatsen. Toppers

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goed advice en goeie prijs kwaliteit

Met de actie die zon en scherm had leuk deal kunnen maken. Alles was netjes gemonteerd en werkt naar behoren

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Volgens mijn dochter prima en geruisloos

Dit laat ik aan de bewoners over van de oostmeerlaan

super geholpen

Mooi rolluik en een goede verzorging van jullie mensen en bedrijf.

Geweldig.

Wij zijn zeer tevreden over onze rolluiken. Het plaatsen door zeer professionele mannen. Keurig en netjes geplaatst.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

deskundige montage en scherpe prijs / kwaliteit,

deskundige montage: Het plaatsen van een rolluik voor een raam van een dakkapel is een uitdagende klus. Maar een goed op elkaar ingespeeld team doet het lijken of het balancerend op het dak eenvoudig te doen is. Rolluik past precies. Ter plekke op maat gemaakte afsluit trim aan de bovenkant bevestig tussen rolluik en dakrand. Werkplek keurig opgeruimd achter gelaten

Positieve ervaring

Vriendelijke en goede uitleg bij keuzemoment. Inmeten en plaatsing prima. Alleen jammer dat de datum van plaatsing niet klopte. Verder alleen maar lof.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Alles gied geregeld en goede kwalitijd

Netjes gemonteerd en op tijd

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Prima uitleg bij het kopen van het scherm

De installatie ging zeer goed en snel, ondanks het vervelende weer.

Tot heden heel tevreden

Snelle en goede installatie door heel vriendelijke personeel.

nvt

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

zeer vakkundig en hebben alles goed aangebracht zodat ik veel plezier heb van mijn aangebrachte zonnescherm!!

Goed en snel

De monteurs, waren vriendelijk...en hebben het rolluik vrij snel gemonteerd.

Goede keuze geweest

Prettig geholpen in de winkel , goede adviezen gekregen. Plaatsing liep vlot. 2 enthousiaste monteurs die het scherm keurig hebben geplaatst en aangesloten. Helemaal tevreden..

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

06 18434749

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.