prima gedaan

alles op tijd netjes verzorgd

Fantastisch

Voldoet aan de verwachtingen

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

We zijn heel blij met de balkonbeglazing

Goede service, vakkundige plaatsing. Klantvriendelijke monteurs

Mijn ervaring is goed

Kwaliteit van de producten zijn goed klantvriendelijk personeel is perfect alleen het leveren op afspraak kan beter

Mooi scherm, matige communicatie

Inmeter had andere ideeën over de montagemogelijkheden dan de winkel en de monteurs.

• Communicatie Gemiddeld
  • Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

op tijd gestart en snel klaar

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Gewoon goed keer op keer

Dit was de 3e keer dat zon en scherm levering en montage bij ons verzorgde, iedere keer naar volle tevredenheid.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Zeer vakkundige en vriendelijke monteurs. Prima job verricht!

Werkzaamheden vakkundig en snel uitgevoerd.

Ik zou ze niet aanraden

Mijn ervaring met Zon en Scherm is niet top. Uiteindelijk hangt en werkt alles, maar dat heeft wel wat voeten in aarde. Afspraken worden meerdere keren verzet, zowel voor het aanmeten als voor het monteren, En als de monteurs aankomen krijg je te horen dat niet alles geleverd is en dat de rest een andere keer wordt gemonteerd. Het had fijn geweest als dat vooraf even door de planning was doorgegeven, en ook met een verwachte levertijd erbij. De monteurs waren wel vriendelijk. Eén hor is vastgelijmd op het kunststof. De monteur schatte in dat dit wel zou houden. Het heeft 4 geduurd en toen lag de hor eruit. Gelukkig moesten ze toch nog een keer langskomen voor de nalevering. Ook de informatie is verwarrend. Je krijgt eerst een mail met een blaadje met de 7 zekerheden. Daarop staat dat je achteraf betaald. Maar één dag voor de montagedatum krijg je een smsje met een betaallink met het verzoek om de betaling te voldoen. Dat heb ik uiteraard niet gedaan, en daar ben ik blij om ook aangezien de levering niet compleet was. Op mijn mails wanneer ik het rolluik kon verwachten werd verder niet inhoudelijk gereageerd. De werkbon wordt door de monteurs zelf afgetekend zie je achteraf in je mail. Ze vinken daar netjes op aan dat de werkplek opgeruimd is achtergelaten. Maar als je dan goed kijkt zie je dat je kunstgras en terras vol ligt met staalkrullen. Heel fijn met spelende peuters in huis. Kort samengevat, ik heb geen fijne ervaring met dit bedrijf, maar uiteindelijk is het wel werkend opgeleverd, ook al is het iets later dan vooraf aangegeven.

• Kwaliteit & Afwerking Gemiddeld

Blij met horren

Er was helaas verkeerd ingemeten waardoor ons bestel proces en leveren van horren erg lang geduurd heeft. Maar Marcel ( een van de eigenaren van Zon en Scherm) heeft nadat hij van onze situatie vernam, direct het heft in eigen handen genomen en alles opgelost in een zeer korte tijd. We zijn erg blij met hoe hij dit op zich genomen heeft. En ook blij met de producten die we bij zon en scherm hebben besteld.

Top bedrijf

Vanaf de bestelling tot de montage prima geinformeerd en best wel snel geleverd Monteurs zeer vakkundig en accuraat. Het zonnescherm hangt nu al een maand naar volle tevredenheid. Heel erg blij mee.

Relaxte vakmannen

De mannen die het zonnescherm kwamen installeren maakten een rustige professionele indruk. Wisten een probleem zonder enige moeite op te lossen. Zou ze zeker aanbevelen.

O k

Nette monteurs

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Vlot uitgezocht, korte wachttijd en deskundig gemonteerd.

Na een kort bezoek aan de showroom in Zoetermeer hadden we snel onze plissé hordeuren uitgezocht. Keurig met op bestelling in RAL 9016 gespoten kozijn. Na een korte levertijd van een maandje werden ze in een half uur geplaatst.

Goede kwaliteit snel geleverd

Onze eerste online offerteaanvraag is helaas verdwenen. Ik heb na vier weken een nieuwe in moeten dienen. Daarnaast viel de daadwerkelijke order een stuk duurder uit dan de online offerte, omdat hier niet goed naar het dakraam gekeken was. Verder zijn we in de showroom kundig geholpen en was de levertijd ook zeer vlot naar ons idee. Montage voorliep spoedig en het eindresultaat ziet er netjes uit, maar wel een aandachtspunt voor het opruimen van het afval! We vonden dagen later nog overal schroeven en verpakkingsmateriaal in de straat (de buren hebben hier ook over geklaagd). Ook is er plastic verpakkingsmateriaal in onze groenbak gedaan. Er is hierover telefonisch contact geweest en Z&S zou dit opruimen, maar deze afrspraak is helaas niet nagekomen. Dit verdient helaas geen schoonheidsprijs.

Gewoon goed

Makkelijk contact, goede showroom, duidelijke informatie, vriendelijke en vakkundige monteurs.

Zeer tevreden.

Goede service en snelle levering

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Het duurde allemaal wat langer dan afhankelijk gepland maar het was ook geen eenvoudige opgave ivm het takelen van het scherm naar het dak van mijn 3e etage. Waarna montage op terras op 2e etage....

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Heel snel en vakkundig geplaatst, we zijn zeer tevreden.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

We wachten nog op de volgende ( 2e helft) van de levering en kunnen dan pas beoordelen.

Zie hierboven

Komen afspraken na

Prima ervaring met dit bedrijf

Snel betrouwbaar

• Kwaliteit & Afwerking Goed

kopen en montage waren prima. afspraak makken is moeilijker.

De winkelervaring was heel goed. En de montagemannen waren netjes en vlot. Maar het tot driemaal toe verzetten van de afspraak, inclusief afbellen als mijn vrouw al thuis zit te wachten is wat minder. Zij moest er vrij voor nemen. Dus op nieuw vrij moeten nemen voor de montage. En bij het afmelden geen woord van excuus of iets dergelijks, dat kost toch niets. Maar eerlijk is eerlijk, een goed product dat aan de verwachtingen voldoet en nette verkoopmedewerkster. Ik zal zeker terugkomen bij Zon en Scherm.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Ik ben zeer tevreden met het resultaat

Goed werk geleverd.

Mooi zonnescherm

Het oude scherm was na 15 jaar wel op. Een nieuwe was boven ons budget. Maar toch mooie aanbieding gekregen en zodoende zeer snel weer een nieuw scherm. Goede en aardige monteurs!! Nu weer genieten van het nieuwe scherm.

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

06 18434749

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.