deskundige plaatsing

deskundige plaatsing en mooie afwerking

Prima en netjes geinstalleerd

Ondanks dat er een onderdeel er niet was, was er een nieuwe afspraak gemaakt. Via de mail is er aangegeven wanneer men kon komen.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Snelle prettige en goede afhandeling

Het is een klein zaakje maar daarom niet minder . Nadat er een keuze was gemaakt legde hij alles nog even uit , diezelfde dag al afspraak gemaakt voor het inmeten op tijd wanneer wij konden. Levering binnen 2 weken .monteurs waren snel secuur en meedenkend . Ik had het eigenlijk ook in 1 woord kunnen zeggen"geweldig". Nogmaals bedankt allen van zo'n&scherm

supercalifragilisticexpialidocious !!

Afspraken werden goed nagekomen, het product is helemaal naar mijn wens, het bezoek aan de showroom was erg prettig ( en de koffie is prima! ) en de monteurs, 3 man, waren tof, kundig, vriendelijk en werkten door.

Keurig gemonteerd

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Jammer dat alles niet in een keer goed was.

Omdat er een scherm verkeerd was gemeten niet alles in een keer goed. Maar uiteindelijk alles goed gekomen.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Vakmensen plaatsten screen snel en vakkundig

Met inzicht werd de screen naar boven getakeld. daarna werd er vlot en deskundig de screen geplaatst. Nu werkt die perfect, zoals we bedoelden.

Reparatie rolluik

Ik was zo slim om met een wijd open raam (achter de Luxaflex) het rolluik te laten zakken. Dat ging dus fout. De reparatie aangemeld en kreeg de boodschap dat reparatie ruim 7 weken zou gaan duren. Niet echt om blij van te worden maar ineens werd ik gebeld na 4 weken, dat er een ploeg monteurs in de regio zat en gelijk langs konden komen, en na 20 minuten stonden ze op de ladders. Rolluik werkt weer, dat is nog eens meedenken met de klant!

Goed geregeld

Monteurs werkten netjes en secuur

Goede ervaring

Prima bedrijf , alles goed geregeld, netjes gewerkt en keurig opgeruimd

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Niet gedaan wat is afgesproken en toch faktuur gestuurd !

Afgesproken was dat de vastzittende rolhor indien mogelijk gerepareerd zou worden en anders gedemonteerd en de maat genomen voor een nieuwe hordeur. De monteur zei direct dat niet gerepareerd kon worden en nam dus alleen de maat voor een nieuwe deur en heeft verder niets gedaan en toch krijg ik een factuur; dus alleen voor het inmeten voor een vrijblijvende offerte is een factuur gestuurd ! Uiteraard niet tevreden !

• Advies & deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Kwaliteit & Afwerking N.v.t.

Uitmuntend

Uitstekend geholpen, terwijl Uw mensen bij onze buren bezig waren. Het was maar een kleinigheid, maar het was wel irritant, daar wij met de afstandsbediening regelmatig het scherm uitzetten, maar dan klonk een enorm geluid van het schuren van de bedrading. Het was met een spuitbus zo verholpen.

Snel en prima geplaatst

Op zoek naar rolluiken. Uiteindelijk bij zon en scherm terecht gekomen. Goede voorlichting. Komen afspraken na. Goede ervaring.

Prima geholpen

Goed geholpen bij een service verzoek

Prima!!

Het scherm hangt goed en is prachtig!!

Mooi gemonteerd

Vriendelijk aan de telefoon en daarna duidelijk advies en snelle service

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Vlotte montage. Vriendelijk ervaren monteur.

Positief. Klus was snel en netjes geklaard. Resultaat is prima.

Goed en netjes

Via de offerte en telefonisch goed keuring gegeven voor bestelling en plaatsing maar mis communicatie bij jullie waardoor ik 6 weken langer heb moeten wachten op de zonwering 4 rolluiken en uitvalscherm 6000 euro Jammer dat dat niet word erkend en er geen kleine compensatie tegen over staat

• Communicatie Gemiddeld
  • Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Aandacht, goed advies en installatie

Ik kreeg veel tekst en uitleg over de mogelijkheden, iets wat ik bij 4 andere bedrijven absoluut niet kreeg. Het bezoek in de showroom was heel gemoedelijk, niet opdringend. De installatie werd door twee vakmensen gedaan die heel klantvriendelijk waren.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goede communicatie over tijdstip van komen. Zorgvuldige manier van werken. Goede uitleg over het product. Alles opgeruimd achtergelaten.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Goed geholpen in de showroom, opmeten top, plaatsen ook top. Opvallend, heel vriendelijk ,netjes en kundige mensen. Heel tevreden!!

!

Tot dusver tevreden en volgens verwachting!

Top bedrijf

Alles was goed ingemeten en boven moesten wat gaten geboord worden in de keramische tegels voor de geleiders en rolluikkast ook dat is prima gegaan.

Positief

Totaal plaatje

Prettig geholpen

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

06 18434749

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.