deskundige plaatsing en mooie afwerking
Beste Joop, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm
Ondanks dat er een onderdeel er niet was, was er een nieuwe afspraak gemaakt. Via de mail is er aangegeven wanneer men kon komen.
Het is een klein zaakje maar daarom niet minder . Nadat er een keuze was gemaakt legde hij alles nog even uit , diezelfde dag al afspraak gemaakt voor het inmeten op tijd wanneer wij konden. Levering binnen 2 weken .monteurs waren snel secuur en meedenkend . Ik had het eigenlijk ook in 1 woord kunnen zeggen"geweldig". Nogmaals bedankt allen van zo'n&scherm
Beste Chris, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met de aankoop en service. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm
Afspraken werden goed nagekomen, het product is helemaal naar mijn wens, het bezoek aan de showroom was erg prettig ( en de koffie is prima! ) en de monteurs, 3 man, waren tof, kundig, vriendelijk en werkten door.
Beste, Ludo Swaap, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten dat je tevreden bent. Met vriendelijk groet, Zon en Scherm
Beste Cees, Bedankt voor je positieve woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met de aankoop. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Omdat er een scherm verkeerd was gemeten niet alles in een keer goed. Maar uiteindelijk alles goed gekomen.
Beste Jean, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Met inzicht werd de screen naar boven getakeld. daarna werd er vlot en deskundig de screen geplaatst. Nu werkt die perfect, zoals we bedoelden.
Beste Frank, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de screen en dat onze monteurs aan je verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Ik was zo slim om met een wijd open raam (achter de Luxaflex) het rolluik te laten zakken. Dat ging dus fout. De reparatie aangemeld en kreeg de boodschap dat reparatie ruim 7 weken zou gaan duren. Niet echt om blij van te worden maar ineens werd ik gebeld na 4 weken, dat er een ploeg monteurs in de regio zat en gelijk langs konden komen, en na 20 minuten stonden ze op de ladders. Rolluik werkt weer, dat is nog eens meedenken met de klant!
Beste Jaap, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de service en dat onze planning en monteurs aan je verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Monteurs werkten netjes en secuur
Beste Ron, Bedankt voor je positieve woorden. We zijn blij dat je tevreden bent met de vakkundigheid van onze monteurs. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Prima bedrijf , alles goed geregeld, netjes gewerkt en keurig opgeruimd
Beste A. Kram, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de aankoop! Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Afgesproken was dat de vastzittende rolhor indien mogelijk gerepareerd zou worden en anders gedemonteerd en de maat genomen voor een nieuwe hordeur. De monteur zei direct dat niet gerepareerd kon worden en nam dus alleen de maat voor een nieuwe deur en heeft verder niets gedaan en toch krijg ik een factuur; dus alleen voor het inmeten voor een vrijblijvende offerte is een factuur gestuurd ! Uiteraard niet tevreden !
Uitstekend geholpen, terwijl Uw mensen bij onze buren bezig waren. Het was maar een kleinigheid, maar het was wel irritant, daar wij met de afstandsbediening regelmatig het scherm uitzetten, maar dan klonk een enorm geluid van het schuren van de bedrading. Het was met een spuitbus zo verholpen.
Beste Frank, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Op zoek naar rolluiken. Uiteindelijk bij zon en scherm terecht gekomen. Goede voorlichting. Komen afspraken na. Goede ervaring.
Beste Joris, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de rolluiken! Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Goed geholpen bij een service verzoek
Beste Kees, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met de aankoop. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Het scherm hangt goed en is prachtig!!
Beste H.T. van Dijk, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de aankoop en dat onze medewerkers aan je verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Vriendelijk aan de telefoon en daarna duidelijk advies en snelle service
Beste Dirk, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Positief. Klus was snel en netjes geklaard. Resultaat is prima.
Beste Frans, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de aankoop! Bedankt voor je review! Met vriendelijk groet, Zon en Scherm.
Via de offerte en telefonisch goed keuring gegeven voor bestelling en plaatsing maar mis communicatie bij jullie waardoor ik 6 weken langer heb moeten wachten op de zonwering 4 rolluiken en uitvalscherm 6000 euro Jammer dat dat niet word erkend en er geen kleine compensatie tegen over staat
Beste Dick, Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de aankoop, maar we betreuren dat er een mis communicatie is geweest. We waarderen je feedback en doen er alles aan om onze producten en diensten te verbeteren. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Ik kreeg veel tekst en uitleg over de mogelijkheden, iets wat ik bij 4 andere bedrijven absoluut niet kreeg. Het bezoek in de showroom was heel gemoedelijk, niet opdringend. De installatie werd door twee vakmensen gedaan die heel klantvriendelijk waren.
Beste Paul, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Goede communicatie over tijdstip van komen. Zorgvuldige manier van werken. Goede uitleg over het product. Alles opgeruimd achtergelaten.
Beste Nettie, Bedankt voor je positieve review! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de aankoop van je product en dat onze planning en monteurs aan je verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Goed geholpen in de showroom, opmeten top, plaatsen ook top. Opvallend, heel vriendelijk ,netjes en kundige mensen. Heel tevreden!!
Beste Marit, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de aankoop en dat onze medewerkers aan je verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Tot dusver tevreden en volgens verwachting!
Beste E. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de aankoop! Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Alles was goed ingemeten en boven moesten wat gaten geboord worden in de keramische tegels voor de geleiders en rolluikkast ook dat is prima gegaan.
Beste Jan, Bedankt voor je positieve review! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met de aankoop en dat onze medewerkers aan je verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Totaal plaatje
Beste Peter, Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de aankoop. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Prettig geholpen
Beste Meta, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met de service. Met vriendelijke groet, Zon en Scherm.
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.