Leuk personeel en vriendelijk! Houden zich aan afspraken!
De monteurs waren op tijd en hebben de screen snel en goed gerepareerd. De screen werkt weer goed. Wij zijn zeer tevreden.
Zeer vakkundig en uiterst vriendelijk medewerkers.
Ze zijn altijd goed bereikbaar en producten zijn top!
maand langer moeten wachten dan afspraak heb mij wel een vrije dag moeten opnemen.
Beste Jan, Bedankt voor uw positieve feedback! Wij wensen uw veel plezier met het gebruik van uw product! Team, Zon en Scherm.
Zeer tevreden over de geleverde screens en de communicatie vooraf.
Beste Dirk, Bedankt voor uw mooie review. Wij wensen u veel plezier met gebruik van uw product. Team, Zon en Scherm.
Onze ervaring is niet best. Zaterdag,s binnen gelopen en prima geholpen in eerste instantie. ( jammer vd koffie ) . Daarna meting bij ons thuis gedaan dit kwam niet professioneel over, maar ik dacht het zal wel goedkomen. Bij levering helaas maar zoals een beetje verwacht niet de juiste spullen. Bij het zoeken naar betreffende vertegenwoordigers gaf niemand thuis. Gelukkig nog goed gekomen door attente medewerkster. Vervolgens maanden moeten wachten op laatste jaloezie. Het stoort ons het meest dat de verkoper zich verschuilt en zich aan alle verantwoordelijkheid ontrekt.
Beste Wim, Bedankt voor uw feedback. Wij hebben eerder contact gehad en dat was een prettig gesprek. Uiteraard ben ik van mening dat dit soepeler had kunnen verlopen, waarvoor nogmaals mijn excuses. Wij hopen dat we nu alles naar tevredenheid hebben kunnen monteren en dat u er zorgeloos gebruik van kunt maken. Mocht u nog telefonisch contact willen over de afhandeling, dan hoor ik dat graag. U kunt mij bereiken op 085-4858350. Loah, Zon en Scherm.
Stroomloos was volgelopen met regenwater. Schoongemaakt, opnieuw waterdicht gemaakt en zonnescherm werkt weer als een zonnetje!
Beste Jan, Bedankt voor uw positieve review! Team, Zon en Scherm.
Na mijn aanvraag werd er heel snel gehandeld. Nog dezelfde dag kwam Sven opmeten en adviseren. Het scherm werd snel geleverd en deskundig gemonteerd. Nu de zon nog!
Beste fam vd Heuvel, Bedankt voor uw mooie woorden. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. We hopen dat het zonnetje snel gaat schijnen, zodat u met veel plezier gebruik kunt maken van uw product. Team, Zon en Scherm.
Netjes gemonteerd. Professionele mannen, weten precies wat ze (moeten) doen.
Beste O.T. Beekman, Bedankt voor uw positieve woorden! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen en wensen wij u veel plezier met het gebruik van uw product. Team, Zon en Scherm.
Prettige zaak en zeer service gericht !
Beste Erick, Bedankt voor uw positieve review en fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel plezier met het gebruik van uw product. Team, Zon en Scherm.
Werkt perfect
Beste Johan, Bedankt voor uw positieve review! Team, Zon en Scherm.
Wegens vervanging van een defect rolluik bij hun uit gekomen. Vanaf binnen komst tot vertrek werden we prima geholpen. De plaatsing was ook prima, deskundige mensen die weten wat ze doen, geen rommel achter latend en goede uitleg na plaatsing.Een be3zoek en gesprek is aan te bevelen.
Beste Herman, Bedankt voor uw positieve woorden! Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en zullen wij dit zeker delen met onze collega's. Team, Zon en Scherm.
De monteur gaf een duidelijke uitleg over de oorzaak en heeft adequaat het probleem verholpen.
Beste I. Post, Bedankt voor uw review! Wij wensen uw veel plezier met het gebruik van uw product. Team, Zon en Scherm.
Onderling hebben jullie geen of ze slechte communicatie. Je spreekt met de 1 iets af en de andere afdeling weet van niets
Beste Wilma, Bedankt voor uw review. Wij hebben inmiddels contact met elkaar gehad, waarvoor dank. We hopen dat het bloemetje de vervelende nasmaak enigszins heeft kunnen wegnemen. Mocht er in de toekomst nog iets zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen ons uiterste best doen om te bewijzen dat het ook op een andere manier kan. Loah, Zon en Scherm.
Bij mijn windschermen was de sluiting niet meer goed en dat is gerepareerd. Hierdoor kan ik de schermen weer goed gebruikenII
Beste Jef, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u weer zorgeloos gebruik kan maken van uw windschermen. Team, Zon en Scherm.
Goed geadviseerd over welke rolluiken ik moest toepassen. Na de bestelling kwamen ze definitief inmeten. Tijdens het bestelproces goed op de hoogte gehouden over de montagedatum. Monteurs waren netjes op tijd en werkte zeer netjes en veilig. Complimenten
Beste Edwin, Bedankt voor uw positieve woorden! Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en zullen wij dit zeker delen met onze collega's. Team, Zon en Scherm.
Goede duidelijke communicatie en advies, afspraak is afspraak
Beste Henk, Bedankt voor uw positieve review! Team, Zon en Scherm.
Het afhandelen na het plaatsen is niet gebeurd, Men heeft geen contact meer opgenomen hoe het verder is verlopen,
Zeer zorgvuldig beoordeeld of een zonnescherm wel bevestigd kon worden op een gepleisterde muur. Bleek uiteindelijk niet verantwoord. Er werd niet alleen commercieel gedacht
Beste Arie, Bedankt voor uw mooie woorden en fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen uw veel plezier met het gebruik van uw product! Team, Zon en Scherm.
Ervaring was goed.Reactie ging wat lastig, we werden vergeten Werd later goed opgepakt
Beste Mieke, Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u werd vergeten! Ons excuus daarvoor. Gelukkig hebben we het naar tevredenheid kunnen afhandelen en wens ik u veel plezier met gebruik van uw product. Team, Zon en Scherm.
De twee nieuwe screens zijn naar tevredenheid en ik krijg er veel positieve reacties op. De communicatie in het hele traject was zeer bevredigend: duidelijk en snel.
Beste Bertine, Bedankt voor uw positieve woorden! Fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen en zullen wij dit zeker delen met onze collega's. Team, Zon en Scherm.
Goed geregeld
Beste Wim, Bedankt voor positieve review! Wij wensen uw veel plezier met het gebruik van uw product. Team, Zon en Scherm.
Mooi scherm, goed geplaatst volgens goede afspraak
Beste Ruud, Bedankt voor uw review! Wij wensen uw veel plezier met het gebruik van uw product. Team, Zon en Scherm.
1e dag van montage oude luik eraf gehaald, geen nieuwe geplaatst. Ivm materiaal wat niet klopte.. andere luiken ook niet gedemonteerd en geïnstalleerd want was niet goed gemeten.. en monteurs gaan zonder resultaat met spoed naar huis.. 2e afspraak monteurs geven aan geen ander materiaal bij zicht te hebben en installeren de luiken binnen 4 uur.. hier komt echter nog licht doorheen en met wind klettert er een van de kasten .. nu 6 weken verder en nog geen deugdelijke rolluiken.
Bredeweg 11 G
2742KT Waddinxveen
Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.