erg tevreden

Een vlot gesprek vooraf. Deskundig en goed werk afgeleverd. En....het werkt heel goed.

Wisselend

In eerste instantie liep het niet vlekkeloos en moest de rechtsbijstand verzekering ingeschakeld worden Uiteindelijk is het keurig opgelost

• Kwaliteit & Afwerking Goed

vriendelijk behulpzaam, maar soms lastig bereikbaar

Netjes verzorgd

Vanaf het eerste bezoek in de showroom, de tussentijdse contacten voor vragen tot aan het plaatsen.....alles was netjes verzorgd. Goede montage met duidelijke uitleg over de bediening.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Rolluik werkt gelukkig weer na monteren van een nieuwe motor..

Super goede montage zonnescherm

Heb al eerder rolluiken solar laten plaatsen. Kort geleden een groot zonnescherm laten plaatsen door zon en scherm. Ze hebben goed meegedacht met mij om de elektrische aansluiting mooi weg te werken. Kortom een aanrader Binnenkort wordt onze tuinzijde ook voorzien van solar rolluiken.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Vriendelijk, compleet en komen gemaakte afspraken na.

Zowel tijdens de informatie rond een zonnescherm/ knikarm luifel als ook tijdens de installatie ervan werden we klantvriendelijk en met geduld behandeld. De informatievoorziening was compleet en volledig en de afspraken van datums en tijden werden nagekomen. Ook de installatie van de luifel werd door 2 technici uitgevoerd, waarbij je kon zien dat dit koppeltje met kennis en ervaring dit zeer kundig en vooral met plezier nauwkeurig en met humor deden!! Echter door het vele regenweer, hebben we het systeem nog niet echt goed uitgeprobeerd, maar verwachten dit met de aankomende zomer zeker wel te doen. Zon & Scherm bedankt !!!

Prima bedrijf

Alles volgens planning geleverd en geplaatst.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Prima service, goede uitleg bij reparatie

Zonnescherm keurig en vakkundig gerepareerd

Ervg goed

Vriendelijke medewrrkers. Goede service

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Zon en Scherm heeft mijn zonwering perfect vernieuwd, met uitstekende service en medewerkers die vol

Ik heb recentelijk het doek van mijn zonwering laten vernieuwen door "Zon en Scherm" en ben uitermate tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Het team van "Zon en Scherm" heeft werkelijk al mijn wensen in acht genomen en ervoor gezorgd dat het hele proces soepel en probleemloos verliep. De medewerkers waren professioneel, vriendelijk en duidelijk ervaren in hun vak. Ze namen de tijd om alles uit te leggen en zorgden ervoor dat het nieuwe doek perfect geïnstalleerd werd.

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Ben er heel Blij mee.veel eerder moeten doen. Netjes geregeld. Min Punt is. Dat je veel moet betalen voor het meten en ophangen,wat zo gebeurd is. En dan Denk ik klant is koning. Maar verder Zeer tevreden.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

in 1 woord geweldig,snel precies, met deze mensen is een afspraak te maken!

meer woorden zouden afbreuk doen aan de perfecte service!

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Meneer deed correct zijn werk

Oke

Vriendelijke medewerkers die netjes werk hebben afgeleverd

Toppers

Snel, vakkundig en kwaliteit

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Zeer netjes en aardige mensen veel ervaring

Ze waren iets later maar lieten dit netjes op tijd weten de heren die kwamen gaven goede uitleg en het zonnen scherm hing zo de heren wist goed van elkaar wat ze wouden en verwachte. Dus zo wel binnen als buiten dienst waren zeer goed in hun service zeker een aanrader

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

Professioneel opgehangen en zeer mooi product

Vakmensen. Mooi product. In 1 dag 4 schermen opgehangen. Klasse

• Kwaliteit & Afwerking Zeer goed

nette afwerking en snelle levering

Ik was zelf niet bij de instalatie maar ziet er allemaal netjes uit. Levering was snel (buiten hoog seizoen) en de na levering (wisselen afstandbediening) verliep goed. Afspraak maken en afstandbediening bij juiste screen aanmelden. Ik heb een knikarm en twee screens besteld bij zon en scherm.

Vakkundige medewerkers

Ontvangst op de zaak was vriendelijk en onze wensen werden goed opgenomen. De monteurs waren vriendelijk en gaven blijk van hun vakkundigheid. Ze hebben correct en zeer netjes gewerkt.

Top en snel geplaatst

Fijn geholpen in de winkel en mooi en snel gemonteerd.

• Kwaliteit & Afwerking Goed

Fijn bedrijf en komt afspraken na

Mijn ervaring met Zon & Scherm is uitstekend. Zowel de offerte uitbrenger als de 2 monteurs zijn zeer aardig maar vooral deskundig. Met de beglazing is het balkon is erg mooi geworden en met recht een kamer erbij. Dank!

Resultaat is prima

Hulp met de keus maken is goed. Misverstanden in communicatie werden snel en naar tevredenheid opgelost. Kleine schade werd over het hoofd gezien. Zelf hersteld. Personeel vriendelijk en zakenkundig

Blij en tevreden!

Het was niet makkelijk om ons zonnescherm op de 5e etage van het appartement te krijgen. Maar de heren hebben fantastisch werk gedaan! Eerste keer lukte het niet ivm harde wind, ik zou lang moeten wachten, maar ze hebben ook bij de afdeling planning heel erg hun best gedaan. Wij zijn zeer tevreden!

Snel duidelijk en compleet

X

Bredeweg 11 G

2742KT Waddinxveen

06 18434749

Over Zon en Scherm

Zon en Scherm is dé grootste in binnen- en buitenzonwering. Wil je langer buiten genieten van je tuin of balkon? Een prettiger binnenklimaat creëren? Wij zorgen al jaren voor schaduw, beschutting, privacy en veiligheid bij woningen en bedrijven met onze binnen- en buitenzonweringsartikelen. Je kunt bij ons terecht voor alle A-merken raamdecoratie en buitenzonwering, zoals op maat gemaakte shutters, houten jaloezieën en zonneschermen maar ook terrasoverkappingen en nog veel meer! Je kunt bij ons je product naar eigen wens en stijl laten samenstellen en alles wordt vervolgens op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.