Ze zijn goed

Ik ben heel goed behandeld en ziet veel veranderingen in korte tijd.

Vakkundig en persoonlijk. Aanrader!

Voor huidproblemen zoals acne zeker aan te raden. Fijne uitleg en stappenplan zowel in de praktijk als voor thuis goed advies. Resultaat mag er zijn!

Bij Huidprofs krijg ik advies op maat.

Ik heb last van een droge huid. Er wordt goed mee gedacht over het juiste product voor mijn huid.

Begripvol en aansluitend op de wensen.

Helena dacht goed mee in mijn wensen, behoeften, angsten en twijfels. De adviezen waren vrijblijvend en absoluut niet dwingend. Ondanks ik aangegeven had nog te willen wachten met het advies om AHA crème te gebruiken (omdat ik bang was dat mijn huid erger zou worden) heb ik toch besloten om niet te wachten en het op eigen initiatief uit te proberen. Het was ontzettend spannend, maar het resultaat is geweldig. Top advies en begrip voor de ruimte die je nodig hebt.

Perfect geholpen!!

Zeer goed en deskundig geholpen met maar 1 behandeling was mijn bloedblaar verwijderd!!

Betrokken en deskundig

Ik ervaar de behandelingen als betrokken en deskundig. heel fijn.

Redelijk tevreden

Over het algemeen ben ik tevreden over de behandelingen. Echter de laatste viel het me tegen. Het had minder effect dan de voorgaande behandelingen.

professioneel en toch persoonlijk

Geeft de klant ruimte om eigen beslissing te maken na goede uitleg.

Fijn met een goede resultaat.

Ik vind ze meedenkend en fijn en open minded. Mijn huid heeft goede resultaten. Zal met regelmaat terug komen voor een reiniging/ peeling.

Super praktijk!

Vriendelijke therapeuten die je te woord staan. Mooie praktijkruimtes waar je behandeld wordt. Aanrader!!

Had er meer van verwacht

Drie laserbehandelingen (Rosacea) ondergaan, was erg gevoelig/beetje pijnlijk. De roodheid is voor de helft afgenomen, maar de bultjes/puistjes hebben zich daarna uitgebreid. Resultaat viel tegen, was meer beloofd. Vriendelijke en deskundige huidtherapeut.

Super efficiënte behandeling

Alle steel wratjes, gerstkorrels en huid verheviging verdwijnen als sneeuw onder de zon.

Slechte administratie en afspraken!

Jullie hebben de zaken niet op orde.

"n goed gevoel over de behandelingen.

Vriendelijk, behulpzaam, deskundigen betrouwbaar

TOP!!!

In het verleden had ik altijd last van een onrustige huid. Veel rode bultjes, wat er niet rustig uit zag. Nadat ik een jaar geleden met de producten van Meditopics die ik op advies van Marloes van huidprofs heb gekregen heb ik geen last meer van oneffenheden.

Al jaren dik tevreden

Het is niet iets waar ik elke 4 weken naar uitkijk, want het is nogal pijnlijk. Maar het resultaat is er wel naar.

Goed en deskundig geholpen

Hele lieve fijne uitleg en advies

Voor mij was het niet de behandeling die bij mij paste uiteindelijk, maar wel een hele fijne begeleiding door Anniki

Deskundig, goede voorlichting.

Goede voorlichting, ik wist wat ik kon verwachten. Deskundig.

zeer klantvriendelijk

Mijn behandelingen zijn zeer positief geweest, goed effect, vriendelijke dames, snelheid waarmee ik terecht kon. Kortom zeer goede resultaten en zeer tevreden.

Je wordt zeer goed geholpen!

Professioneel, kundig en betrouwbaar!

De therapeuten zijn altijd belangstellend naar de situatie en de vorderingen. De behandeling is accuraat en heel zorgvuldig. Zij letten ook op het algemeen welzijn en niet alleen op de behandeling,

Gehoord en serieus behandeld

Prettig en professioneel.

soms vertelt niet iedereen hetzelfde. Dit op het gebied van hoeveel dagen tevoren te stoppen met bha. en of je uberhaupt moet stoppen van te voren. Ook hoe lang je huid na de peeling van slag is vertelt iedereen een beetje een ander verhaal. Van de een hoor ik het is pas de tweede dag rood en de ander zegt de eerste dag meteen al. Verder duidelijke info en vriendelijk

Danielsplein 3

6543NA Nijmegen