Super goed

Dames altijd heel belangstellend, vriendelijk.

Heel goed!

Blij verrast wat er allemaal mogelijk was!!

Superblij met huidprofs! :)

Marloes is super vriendelijk. Luistert aandachtig en geeft altijd een eerlijke advies. Ik ben al 3 jaar een patiënt bij Marloes. In begin heeft ze mijn huid behandelt omdat ik onzuivere huid had. En nu neem ik jaarlijks behandelingen om me huid mooi te houden. Sinds kort gebruik ik ook producten op advies wat bij mijn huid past! Heel blij ermee.

Professioneel en laagdrempelig.

Hele fijne, professionele behandelingen gehad. Ze kijken wat echt nodig is en handelen daar naar. Snelle communicatie en leuke gesprekken!

Vakkundig

Zeer professioneel, luisteren goed en gezellig. Voel me er op mn gemak

Rustige en duidelijke uitleg

Pijn viel mee. De dame die mij behandelde gaf steeds uitleg wat ze ging doen. Rustgevend, je weet tenslotte niet wat je te wachten staat.

Goed advies gesprek, en voorstel v behandeling

Samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook samen naar de kosten kijken en wat krijg ik er voor terug. De herstel creme die je mee krijgt na n peeling is wel erg weinig qua volume. Maar verder over de 3 behandelingen zeer tevreden.

ik word altijd fijn geholpen

als ik oedeem heb gehad voel ik mij weer fijn

Fijne omgeving, vriendelijk en het werkt heel goed!

Heb een hele fijne ervaring, erg klantvriendelijk. De behandeling zelf werkt erg goed, goede kwaliteit producten en de behandeling zelf is ook erg snel en goed te doen!

Goed advies en prettige communicatie!

Marloes reageert snel en accuraat en geeft goed advies over het product. De face wash, reinigingsmiddel voor het gezicht werkt goed. Resultaat snel zichtbaar, huid is schoon en snel herstelt. Prijs kwaliteit is prima.

Heel goed

Ze doen uitermate goed hun best.Ze hebben een luisterd oor. Ik ben zeer te vreden.

Goed geholpen.

Marloes is erg aardig

Super fijne ervaring!

De dames van huidprofs zijn erg professioneel en kijken samen met je naar een geschikte behandelIng. Echt een aanrader.

Goede ervaring.

Ze denken met je mee, geven goed advies. Klant vriendelijk en behulpzaam. Voor mijn zijn het toppers

Heel erg goed

Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en deskundig. Raad ieder Huidprofs aan. Ben zeer tevreden.

Prima service en vriendelijk personeel

Ze zijn bekwaam

Ze houden hun agenda goed bij en per telefoon wordt ook nog gecontroleerd naar evebtueele klachten

Fijn welkom. Duidelijke uitleg. De laserbehandeling valt mee. Het doet minder pijn dan ik dacht.

Heel goed

Ik ben heel blij met de uitslag

Professioneel en cliënt vriendelijk

Huidprofs heeft bij mijn behandeling steeds rekening gehouden met mijn doel:oedeem vorming verminderen/stabiel houden. En tot op heden lukt dat uitstekend

wordt zeer goed behandeld

al jaren uiterste zeer tevreden ,zeer deskundige behandelingen en de personen zijn kundig ,zeer vriendelijk.

Wordt netjes behandeld

Eerlijk kwa behandelingen

Fijne behandeling gehad

Zijn echte profs

Ze weten waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk

Danielsplein 3

6543NA Nijmegen