Uitstekende begeleiding, nieuwe apparatuur, goed onderhouden, gezellige sfeer, verzorgde sauna
Ik train nu al een paar jaar bij deze sportschool en ben ontzettend tevreden met mijn ervaring. De begeleiding van de trainers is top. Ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en geven nuttige adviezen om mijn training te verbeteren. Hun persoonlijke benadering zorgt ervoor dat ik me welkom en gesteund voel.
De apparatuur is allemaal nieuw en van hoge kwaliteit. Alles wat je nodig hebt voor een complete workout is aanwezig. Bovendien worden de apparaten en de hele sportschool goed onderhouden en schoongehouden, wat voor mij erg belangrijk is.
Als je vragen hebt, kun je altijd bij de trainers terecht. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam, en nemen echt de tijd om je te helpen. Het is niet alleen een plek om te trainen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten. Er hangt een gezellige sfeer waardoor ik me elke keer weer thuis voel.
Daarnaast is het er op goede tijden lekker rustig, waardoor ik in alle rust mijn training kan doen zonder te hoeven wachten op apparaten. En als kers op de taart is er een sauna waar je gebruik van kunt maken. Ook hier wordt goed voor gezorgd, zodat je heerlijk kunt ontspannen na je workout.
Kortom, een geweldige sportschool die ik iedereen kan aanraden!