Oprechte aandacht, kennis van zaken

Tot op heden positieve indruk van samenwerking met In-Staet voor onze bouwverzekeringen. Zij hebben de goede know-how van zowel de verzekeringen als van de bouwbranche. Voor ons als mkb-bedrijf is het daarnaast fijn om de persoonlijke aandacht te hebben en een eigen contactpersoon. Nog geen echte schades gehad dus hoe dit traject loopt, is (gelukkig) nog niet heel bekend.

• Administratieve verwerking (foutloos en tijdig)
  • Schadebehandeling (doorlooptijd, belangenbehartiging bij verzekeraars, betrokkenheid) N.v.t.

Partner in risicomanagement

De samenwerking verloopt soepel. Niet alleen met een accountmanager, maar ook de afwikkeling van schades en belangrijker nog het meedenken in voorkomen van schades.

• Administratieve verwerking (foutloos en tijdig)

Kundig en vrij korte lijnen

Tot nu toe goede ervaringen

• Administratieve verwerking (foutloos en tijdig)

Mooi product, mis de beloofde service

Wij hebben een (verhaal)schade lopen, waar ik niet van op de hoogte word gehouden, ook niet na herhaaldelijk verzoek. Moet overal zelf achteraan. Bij (bedrijfs) risico's verwijzen zij ons standaard naar de juridische afdeling van Bouwend Nederland. Dat is het standaard advies. Heb ook niet het idee dat ze erg transparant zijn, krijg nooit antwoord op de vraag welke verzekeraar hier nu achter zit. Vaag verhaal over een grote groep. Wij zijn overstag gegaan vanwege het ontwerp risico, dat is de plus. De overige toegevoegde waarde zie ik niet. De verzekering is best kostbaar, dus voor hun zal het zeker rendabel zijn, onze winst hebben we nog niet ervaren. Hou mijn hart vast als we het echt een keer nodig hebben.

• Administratieve verwerking (foutloos en tijdig)

Korte lijnen, persoonlijke benadering en goede service

Bij de afhandeling van de schade hebben ze snel correct alles in werking gesteld. Na rapportage was de uitbetaling van het schade bedrag ook snel geregeld, kortom ze doen waar ze voor staan.

• Administratieve verwerking (foutloos en tijdig)

Top, het is een prima actie

Mijn ervaring is goed .

We hebben goed contact en ze zijn meedenkend .

• Administratieve verwerking (foutloos en tijdig)

Professioneel, persoonlijke en zeer deskundig ,

Tot volle tevredenheid !

• Administratieve verwerking (foutloos en tijdig)

Erg snel en adequaat geholpen

Snel en makkelijk adequaat antwoord gekregen op mijn vraag.

Meedenkend en dichtbij

Sinds ongeveer 3 jaar klant. Fijne contactpersonen met weinig verloop met alle voordelen van dien

Duidelijk advies

fijne deskundige partij

Goede bereikbaarheid, deskundig advies, totaal pakket met goede regelingen

• Administratieve verwerking (foutloos en tijdig)

Verhaal tot op heden duidelijk.

Tot op heden geen verzekering of dergelijke nodig gehad.

• Administratieve verwerking (foutloos en tijdig)

Ontzorgt ons bedrijf op het gebied van verzekeringen.

Goede contacten en snelle afhandeling van verzekeringsvraagstukken.

• Administratieve verwerking (foutloos en tijdig)

Niks op aan te merken, behandelen ons serieus en snel

• Administratieve verwerking (foutloos en tijdig)

Altijd Goed geholpen bij vragen ,en bereikbaarheid is snel/goed .

• Administratieve verwerking (foutloos en tijdig)

Mijn adviseur is er ook als het echt nodig is!

De overstap van mijn oude verzekeraar naar In-staet is probleemloos verlopen. Net voor de overstap is er nog een schade geweest, welke mijn oude verzekeraar niet wilde vergoeden. In-staet behartigt ook mijn belangen bij dit schade geval. Daar ben ik heel blij mee.

Plezierig en accuraat!

Korte lijnen, plezierige mensen en eerlijke adviezen

• Administratieve verwerking (foutloos en tijdig)

Goed op wat kleine administratieve dingetjes van backoffice na..

Goed op wat kleine administratieve dingetjes van backoffice na..

Top!

Duidelijke, korte uitleg over de verzekeringen, meedenkend, snelle reacties terug dus korte lijntjes.

Prettige mensen, goede producten

Is onze bedrijfsverzekeraar. Goede betrokken werknemers, reageren snel. Prima verzekeraar.

Korte lijnen

Kennis van zaken

gewoon goed geregeld

duidelijk en goed geinformeerd,

Gewoon Goed!

Krijg altijd een snelle reactie op gestelde vragen via mail en/of persoonlijk contact. Vlotte afhandeling van aanspraken op verzekeringen Hebben jaarlijks een persoonlijk gesprek over de verzekeringsportefeuille c.q. de gang van zaken.

• Administratieve verwerking (foutloos en tijdig)

Een bijzonder vakkundig team, korte lijnen en no nonsense mentaliteit!

Bijzonder prettig om mee samen te werken, vaste aanspreekpunten, korte lijnen en afspraken worden nagekomen. Vakkundig advies en binnen de kaders van de polis en voorwaarden wordt er meegedacht hoe met elkaar vraagstukken goed op te lossen of schades af te handelen.

Bouwhuis Zilverstraat 69

2718 RP Zoetermeer

Over Dienstverlening In-Staet (Bouwend Nederland)

In-Staet is een jong, verfrissend risico-adviesbedrijf gespecialiseerd in de keten van Bouw en Vastgoed. Ze werken klantgericht met een persoonlijke en effectieve aanpak. Hun doel is het aangaan van een langdurig partnerschap, waarbij de samenwerking voor zowel de klant als In-Staet rendabel en van toegevoegde waarde moet zijn.

Over Bouwend Nederland - Ledenvoordelen

Bouwend Nederland is de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Door gebruik te maken van onze financiële ledenvoordelen profiteer je optimaal van je Bouwend Nederland lidmaatschap. Naast financieel voordeel is er ook sprake van betere voorwaarden en condities. Het loont dus zeker de moeite je in onze ledenvoordelen te verdiepen. Ons advies is dan ook: kijk, vergelijk en profiteer!