Vakmanschap en uitstekende service

Ieder jaar breng ik hier mijn auto voor onderhoud en APK. Je auto wordt hier uitstekend onderhouden en bij onverwachte zaken wordt er contact met je opgenomen. Daarnaast is het personeel erg vriendelijk en wordt er altijd met je meegedacht.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima bedrijf. Vriendelijke mensen, denken mee en geven goede info betreffende eventuele reparaties!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Tevreden, een professioneel en zeer aardig team!

Wij hebben een hele goede ervaring gehad. We konden gewoon rustig wachten met koffie. De auto was zelfs van buiten schoongemaakt!

altijd goed

perfecte garage voor oldtimers

Goede en snelle service!

Helaas hebben wij tegenslag gehad met onze nieuwe auto, gelukkig is alles goed opgelost door de medewerkers van CarProf De Jong in Ruinen. Wij hebben dankzij alle werkzaamheden aan onze bus een hele fijne zomervakantie gehad doordat we onze reis in alle rust hebben kunnen maken wetende dat de bus weer helemaal in orde was.

Fantastisch

Kan niet beter

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service, erg meedenkend met de klant

Goede service met de klant centraal. Er werd netjes overlegd wat de constateringen waren en welke opties er waren om het te repareren

Zoals altijd weer prima

We worden altijd vrolijk en netjes behandeld. Auto altijd schoon en gemaakt terug.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zoals altijd weer perfecte service!

Vakkundig, op tijd, exact zoals ik ze ken.

Weer prima geholpen.

Auto werd gerepareerd voor apk, leenfiets meegekregen en zoals altijd een vriendelijk woord. Fijne garage.

Klantvriendelijk en kundig

Wederom super geholpen.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Super service staan altijd voor je klaar

Ben al jaren klant en hoef maar te bellen en kan komen. Zelfs als ik plotseling kom super team. Erf blij met deze mannen

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede service, klantvriendelijk en dienstverlenend

Ze doen wat ze moeten doen als garage, maar ook dat beetje meer. En dat voor een redelijke prijs.

Klant vriendelijk snel geholpen

Ik heb een mail gestuurd over abonement voor mijn auto gelijk de zelfde dag kreeg ik een antwoord over de gegevens van mijn auto en de volgende dag kreei ik al precies berekende onderhoudskosten per maand en moet ik zeggen heel aantrekkelijke prijs voor onderhoud van de gehele auto Bedankt voor uw klantvriendelijkheid

Transparant en uitstekende service

Al vele jaren klant bij de Jong. Eerst met mijn Volkswagen Fox en nu met een Kia C'eed. Altijd keurig onderhoud gedaan aan mijn auto's en je wordt goed op de hoogte gehouden als er iets aan de hand is. Prijzen van onderdelen zijn prima. Ik heb door een verhuizing 1 keer een uitstapje gemaakt naar een andere garage dichtbij maar dat is niet bevallen. Toch maar weer terug naar Ruinen. Voor die ene keer per jaar rij ik daar wel heen.

Goede vriendelijke service.

Kan mijn auto bij monteur brengen en die brengt hem dan bij mij thuis weer terug.

Goed bedrijf

Perfecte service en kennis

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd geweldige service en kwaliteit

Topbedrijf en lekker in de buurt voor alle onderhoud van de auto, Zeer vriendelijke medewerkers!! Hier ga je vertrouwd naar toe .

Geheel volgens afspraak.

Kundig en klantvriendelijk

Goede garage vakkundig en klantvriendelijk

Top!

Geweldig. Werkelijk niets maar dan ook niets op aan te merken. Zó blij met ze.

Goeie zaak

Snelle,adequate, vriendelijke behandeling.

Goede kwaliteit en service

Altijd goed geholpen en kwaliteit uitstekend

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer klantvriendelijk, goede service, fijne garage

Eddy en Jesse staan altijd klaar als er een probleem is, niets is te veel. Doen hun best om het probleem op te lossen en houden daarbij rekening met budget en kosten. Garage levert vakwerk tegen een acceptabele prijs. Auto altijd mooi gewassen!! En gewoon een fijne garage!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Top service en communicatie.

Super service! Ze zijn net zo lang blijven zoeken tot het probleem werd opgelost. Goede communicatie en fijn dat er een leenauto beschikbaar was. Goede prijs kwaliteit verhouding. Auto werd netjes en gepoetst afgeleverd.

Voor de Blanken 4 D

7963 RP Ruinen

Over CarProf De Jong Ruinen

Je vindt ons autobedrijf in een prachtig nieuw pand op het bedrijventerrein Ruinen. Naast een grote werkplaats, is er een volautomatische roll over carwash en een overdekte wasbox om jouw auto handmatig te wassen. Ook is er een krachtige stofzuiger beschikbaar om het interieur van de auto goed schoon te zuigen en kun je, overdekt, de bandenspanning van de auto controleren. Een kopje koffie of thee staat altijd klaar in onze gezellige kantine, voorzien van gratis WiFi. Autobedrijf de Jong is aangesloten bij Bovag en CarProf en wij zijn Bosch Workshop Partner.

Over Carprof