Topwinkel

Niet te vee druk bij het kijken en daarna erg professioneel

Behulpzaam en oplossingsgericht

Er wordt altijd meegedacht en geprobeerd een oplossing te vinden voor het probleem. Behulpzaam, vriendelijk en bekwaam.

Tot op heden goed geholpen en out of de box gedacht!

Keuken moet nog geplaatst worden, dus kan nog geen totaalplaatje beoordelen !

Van begin tot eind tevreden! ****

Het was een hele belevenis om onze woonkamer uit te bouwen, met het voornemen daar een keukenwand met schiereiland te plaatsten! Uiteindelijk zijn het, naar eigen ontwerp (met hulp van Bram / Tulp Amersfoort), 2 wanden en schiereiland geworden. Wat een comfort en zoveel toestellen die we in gebruik kunnen nemen! Een Boretti-biertap en Amerikaanse koelkast met water-/ijsvoorziening (eigen toestellen, was totaal geen probleem), stoomoven, combi-magnetron, vaatwasser, afzuigkap, gasfornuis (alles van AEG) en Quooker. Montage in 1,5 dag uitgevoerd door Frank, écht een topkerel! Er is hem niks te veel, werkt voorzichtig en nauwkeurig, beantwoord alle vragen en drinkt zijn koffie zwart ☺️ Al bij al, wij zijn aan het genieten en gaan lekker stoeien met de stoomoven tijdens onze vakantie. Wanneer het tegelwerk is afgerond en de radiator hangt stuur ik Tulp een mooie foto 'voor in de boekjes'!

Geweldig geholpen en prima adviezen.

Vanaf eerste contact tot bestellen uitstekend geholpen en geadviseerd.

Zeer tevreden.

Monteurs zeer vriendelijk, kundig en betrokken. Bereidwillig om mee te denken. Kortom; prettig en goeie ervaring

Van begin tot eind goed verlopen door Marianne van vestiging Amersfoort. Montage en levering ook super verlopen. Enige punt van opmerking is dat we zelf een aantal maal hebben moeten bellen over leverdata etc. en tijdstippen waarop dit zou gebeuren, dit was helaas online niet zichtbaar om de een of andere reden.

zeer positief - er wordt gedaan wat is beloofd

alle vragen steeds beantwoord. Levering conform afspraak. van chauffeur tot monteur, mensen met hart voor de zaak.

super

Van het begin tot het eind goede service.

Ons niet geïnformeerd over bijkomende kosten

Wij hadden heel helder aangegeven wat ons maximale budget voor de keuken was (€25.000). Dat hebben we volledig besteed bij Tulp voor de keuken incl. €2.500 voor leveren, plaatsen en aansluiten. Een week na getekend te hebben, bleek dat de installatiewerkzaamheden daar niet bijhoren, maar dat we daar zelf nog een installateur of aannemer voor moesten regelen. Blijkbaar is dat normaal (???), maar wij wisten dat niet. Ook werd gesuggereerd dat dat maar een paar honderd euro zou kosten (het was bijna €3.000). Daardoor hebben wij ons ruime budget dus toch nog ruim overschreden. Door de verkoper die ons dat niet voor ondertekening gezegd heeft.

Super tevreden

Tulp keukens en haar collega's hebben ons ontzettend goed geholpen met onze keuken. Ze zijn professioneel, denken mee en hebben de volledige aandacht op de wensen die we hebben. De bezorging en montage verliep ook vlekkeloos. Hier ben je echt klant!

Zowel bezorging als plaatsing en montage waren uitstekend uitgevoerd. Van harte aanbevolen

Positieve ervaring. Dit is onze 2e Tulpkeuken en ook de vorige keuken was goed bevallen

Vanaf aankoop tot en met plaatsing uiterst correct behandeld.

Correct en perfecte plaatsing.

Zeer goed meegedacht met onze wensen resulterend in een eigenzinnige keuken

Uiteindelijk hebben we een prachtige keuken kunnen samenstellen aan de hand van onze wensen en wat er wel en niet mogelijk bleek te zijn gezien de ruimte. Bij de montage bleek het toch nog tot de nodige uitdagingen te leiden voor de monteurs maar eind goed al goed. Alles is naar volle tevredenheid opgepakt en opgeleverd.

Super allemaal geregeld

Heel netjes en goed gedaan allemaal we zij goed tevreden

Chapeau!

Superfijn en heel klantvriendelijk geholpen!

Prettige manier van communiceren

kort lijntje, snelle service

De monteur gaf de tijd aan wanneer hij zou komen. Alles goed gerepareerd. Plezierig en deskundig

Uitstekende aftersales

Onze keuken werd vlot en goed geïnstalleerd. Twee kleine dingetjes moesten gewijzigd worden. Hoewel de wijzigingen betrekkelijk lang op zich lieten wachten werd het euvel verder snel verholpen.

Een grote teleurstelling

Samengevat is onze leefkeuken dankzij Tulp erg stil. Het is een ruimte om te vermijden, niet alleen omdat gebruik direct sporen nalaat, maar vooral omdat er zoveel negatieve associatie aan kleeft. Ik wens niemand dit toe en hoop werkelijk dat dergelijk leed anderen bespaard is gebleven.

Onze ervaring is prima met Tulp

Problemen veroorzaakt door Tulp worden niet opgelost

De keukens zijn mooi, maar de klantenservice is verschrikkelijk. We hebben nu geen werkende keuken door fouten die door Tulp zijn gemaakt, en zijn als sinds 21 oktober bezig dit op te lossen. We hebben vele tientallen keren gemaild en gebeld. Er wordt gelogen over terugbellen, afspraken worden niet nagekomen, er is een defecte leenvaatwasser geïnstalleerd, er is geen enkel begrip voor hoe vervelend de situatie is die ze veroorzaakt hebben. Ook toont Tulp geen enkel initiatief om de problemen op te lossen. Of nou ja, als we nog €400 extra zouden bijbetalen zouden we de juiste vaatwasser kunnen krijgen (waar we dus al voor betaald hadden). Pas op 12 januari wordt de keuken (hopelijk) opnieuw geïnstalleerd. Voor een werkende leenvaatwasser hebben we nog geen datum (maar zitten dus wel al sinds 21 oktober zonder werkende vaatwasser). Ik wil iedereen waarschuwen en ik raad af een keuken bij Tulp te kopen.

Klantenservice zeer slecht en onbeschoft

Het voortraject was goed en duidelijk, met Jefrey alles doorgenomen, Helaas de afgesproken 3000 euro extra werk werd 5500, hierover gelijk gebeld met de winkel in Amersfoort Jefrey gaf toe dat ook erg veel te vinden ook omdat hij juist van onze wensen wist en de prijs ruim had genomen, hij zou dit uitzoeken.Helaas na niks meer gehoord te hebben blijkt hij bij de winkel niet meer te werken. Hij heeft volgens de aardige secretaresse ook niks aan aantekeningen achter gelaten.Erg jammer eerste indruk van offerte en klantvriendelijk heid was perfect. Ze zeiden neem contact op met de klantenservice daar helpen ze je verder. Helaas viel dat erg tegen, de medewerster Patricia was erg vriendelijk en wilde er alles aan doen om mij te helpen, ze zei nog dit moet ook zonder Jeffrey kunnen.Ik moest alles opsturen, bon van aankoop nieuwe pannen, rekening, foto's van de oude keuken enz, er werd een dossier aangemaakt en ze zou het uitzoeken. Na een week werd ik gebeld, ik denk er komt een oplossing, helaas een zeer onbeschofte medewerker vroeg mij alleen, waren er problemen met de factuur zeg het eens. Dit was overigens geen Patricia, maar een man. Mijn verhaal werd niet naar geluisterd, hij dramde maar door je hebt getekend daarmee klaar, wat een stuk onbeschoft persoon, het maakte hem niet uit wat Jefrey mij had verteld of Patricia ik had getekend daarmee klaar. Hij was niet bereid om mij tegemoet te komen Zo een klachtenafhandeling had ik zeker niet verwacht. Over de kapotte handgreep en krassen in de spoelbak werd niet over gesproken, ik vraag mij af of ik nog wel een nieuwe handgreep krijg. Later keek ik eerdere reviews terug, bij Tulpkeukens algemeen daar tref je veel van dezelfde klachten, helaas doen ze daar dus niks mee. Tegen mensen die een Tulp keuken willen kopen zou ik zeggen lees eerst alle negatieve reacties en je ziet maar personeel verdwijnt zo maar en gelijk weten ze niks meer te herinneren, Wij hadden wel geluk met de monteur en de mensen van de leidingen,

persoonlijke aandacht

zowel in de winkel als tijdens het plaatsen van de keuken snel en doelmatig. In de winkel veel humor en samen nadenken over alle opties. tijd en ruimte om na te denken is ook fijn. Al met al: goed om weer bij Jullie mijn keuken te hebben gekocht. En dan nu: koken maar en een stoomcursus volgen!

Een prachtige keuken via een uitstekend bedrijf

Onze wensen zijn vlot en goed op tekening uitgewerkt, we werden goed begrepen en goed voorgelicht in de showroom. Eenmaal zover ging het leveren en monteren zeer goed met slechts 1 restpuntje achteraf, dit werd snel en zonder problemen opgelost. Wij zijn enorm tevreden met onze nieuwe keuken. De keuken is van mooie en zeer goede kwaliteit en een echte blikvanger geworden. Tulp is wat ons betreft een aanrader!

Brabantsestraat 6

3812PJ Amersfoort

Over Tulp Keukens Amersfoort

In ons filiaal Amersfoort vindt u onze grote collectie hoge kwaliteitskeukens in alle mogelijke kleuren, stijlen en materialen. Onze adviseurs kijken graag samen met u naar uw wensen en mogelijkheden om zo voor u de ideale keuken samen te stellen. We helpen u graag! Dat geldt voor onze adviseurs maar ook voor onze service. Na de aankoop van uw keuken volgt nog een heel traject waarover u misschien ook vragen of opmerkingen heeft. Ook dan staan we voor u klaar en bieden u de service die u van ons mag verwachten. In de reviews die wij ontvangen kunt u zien wat de ervaringen van onze klanten hiermee zijn. We waarderen het als ook u ons wilt beoordelen met een recensie zodat we ons service niveau hoog kunnen houden.

Over Tulp Keukens

Tulp is uniek door haar eigen fabriek in Rijssen. Een fabriek waar alles mogelijk is. Onze meubelmakers werken aan de meest innovatie keukenontwerpen. Geen lopendebandwerk, maar echt maatwerk. Neem een virtueel kijkje achter de schermen of breng een bezoek aan een van onze vestigingen. Onze adviseurs staan voor u klaar om een echte Tulp voor u te ontwerpen.