Erg blij met onze prachtige keuken

Vanaf het begin was het contact prima. We zijn in contact gekomen met Maarten van het filiaal in Adam (villa arena). Hij is ter plaatste komen kijken en heeft ons erg goed geholpen wat best lastig was tijdens de lock down. We hebben alles vanaf stalen en voorbeeld foto's moeten kiezen. Het goede contact gaf vertrouwen (dit in tegenstelling tot een aantal andere leveranciers) en mede vanwege de prima kwaliteit en de uiteindelijk overeengekomen prijs van de keuken hebben we voor Tulp gekozen. V.a. de definitieve order is alles gladjes verlopen. We werden regelmatig op de hoogte gehouden van de status. Kortom alleen maar goede ervaringen. Het uiteindelijk resultaat na de plaatsing van de keuken was boven verwachting fraai. Wat een prachtige keuken. Eén apparaat was (nog) niet voorradig. Tijdelijk is een ander leen apparaat geplaatst die zsm wordt vervangen zodra het gekozen apparaat binnen is.

Tulpkeukens is zeer klantvriendelijk en oplossing gericht

Voor diverse kleine klachten, werd er vanuit Tulpkeukens snel geschakeld en afspraak gemaakt en tot tevredenheid verholpen door de deskundige monteurs

Goed advies, gezellig, mooie keukens! Helemaal blij!

Zeer aanbevolen om een mooie keuken uit te zoeken! Tonny maakt al jouw dromen waar, de juiste keuken voor de juiste prijs! Je maakt hem blij met een doosje wijn, en hij zorgt voor de rest super fijn!! Goed advies over alles qua design, onder genot van een glas wijn! Snelle plaatsing geen probleem, aan alles wordt gedacht. Bedankt Tonny wij hebben genoten!

Vakkundigheid voor een uitstekende prijs

Bij Tulp Keukens Amsterdam werden wij geholpen door Loes Hesselink, zij was direct heel erg vriendelijk en wist precies waar ze het over had. Toen het op de prijs aankwam heeft ze ons een prima aanbieding gedaan dus de deal was snel rond. Ik heb er alle vrouwen in dat wij een prachtige keuken gaan krijgen.

Gewoon goed

Een goede ervaring

Klant vriendelijk en goede service.

Zeer goede en duidelijke uitleg omtrent de keukens en apparatuur. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Ruime keuze en kleur assortiment.

Fijne keuken en goede communicatie en montage

De aanbevelingen in de winkel voor deze keuken in deze opstelling was goed. Leveren en montage waren prima. Hoe de keuken bevalt zal de tijd moeten leren. Enige minpuntje is dat we toch vast zaten aan standaard maatvoering en daardoor is niet alle beschikbare ruimte optimaal gebruikt.

Ontzettend goed geholpen door Annemieke Vleugel

Annemieke neemt alle tijd en denkt creatief mee.

Positief, klantvriendelijk en kwaliteit

Als je een keuken gaat uitzoeken bij Tulp keukens wordt je zeer vriendelijk ontvangen advies is zeer professioneel ze denken echt met je mee om de mooiste keuken te krijgen! Ook de aflevering en montage was perfect vakkundig gemonteerd en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer ze komen en bij zaken die nog nageleverd worden houden ze je ook op de hoogte! Klantenservice ook zeer vriendelijk en zorgen voor snelle oplossing. Kortom ben super blij met onze nieuwe keuken en zou zeker Tulp keukens aanbevelen bij mijn vrienden en familieleden!

Prima geholpen

Goed geholpen en meegedacht met de mogenlijkheden

Fantastische service en prettig geholpen!!

Fantastische service en zo prettig geholpen! Complimenten!!

Was overall een prettige ervaring

Ben een tevreden klant.

Goede service, eerlijke prjs voor goede kwaliteit.

Wij zijn ontezettend goed geholpen door Tonny Singeling, hij denkt goed mee en vooral mee met de klant!

Johan Cruijff Boulevard 110

1101DJ Amsterdam

Over Tulp Keukens Amsterdam

In ons filiaal Amsterdam vindt u onze grote collectie hoge kwaliteitskeukens in alle mogelijke kleuren, stijlen en materialen. Onze adviseurs kijken graag samen met u naar uw wensen en mogelijkheden om zo voor u de ideale keuken samen te stellen. We helpen u graag! Dat geldt voor onze adviseurs maar ook voor onze service. Na de aankoop van uw keuken volgt nog een heel traject waarover u misschien ook vragen of opmerkingen heeft. Ook dan staan we voor u klaar en bieden u de service die u van ons mag verwachten. In de reviews die wij ontvangen kunt u zien wat de ervaringen van onze klanten hiermee zijn. We waarderen het als ook u ons wilt beoordelen met een recensie zodat we ons service niveau hoog kunnen houden.

Over Tulp Keukens

Tulp is uniek door haar eigen fabriek in Rijssen. Een fabriek waar alles mogelijk is. Onze meubelmakers werken aan de meest innovatie keukenontwerpen. Geen lopendebandwerk, maar echt maatwerk. Neem een virtueel kijkje achter de schermen of breng een bezoek aan een van onze vestigingen. Onze adviseurs staan voor u klaar om een echte Tulp voor u te ontwerpen.