Professionele organisatie met oog en oor voor de klant.

In de vestiging goed geholpen en duidelijk beeld gekregen van het product. De montage deed er nog een schepje bovenop. Van 0630-1900 was de monteur bezig om de keuken tiptop af te leveren. Ongelooflijk vakkundige man. Zeer tevreden met het eindresultaat.

Deskundig en creatief advies

De adviseur heeft erg goed met ons meegedacht en ervoor gezorgd dat we nu een prachtige, maar ook praktische keuken hebben.

Betrouwbaar bedrijf

De prachtige keuken werd op tijd geleverd en gemonteerd door zeer kundige monteurs.

Vriendelijk. Meedenkend en deskundig

Zeer prettig. Nemen ruim de tijd

Uitstekende Service en Deskundigheid bij Tulp Keukens

Bij het kiezen van een nieuwe keuken komt er vaak veel meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. Gelukkig maakt Tulp Keukens dit proces een stuk eenvoudiger en aangenamer. Mijn recente ervaring met de vestiging, onder leiding van vestigingsmanager Arno van Oosterhout, was absoluut positief en ik kan niet anders dan lof uitspreken over de service en deskundigheid die ik heb mogen ervaren. Vanaf het moment dat ik de showroom binnenstapte, werd ik vriendelijk begroet door Arno. Hij straalt niet alleen vriendelijkheid uit, maar ook een enorme kennis en passie voor keukens. Arno neemt echt de tijd om naar je wensen en behoeften te luisteren, en dit was voor mij van onschatbare waarde. Ik voelde me gehoord en begrepen, wat een belangrijke eerste stap is in het maken van de juiste keuzes. Wat me vooral opviel was Arno's vermogen om complexe keuzes begrijpelijk te maken. Of het nu ging om de keuze van materialen, kleuren, of de indeling van de keuken, hij kon elk aspect helder uitleggen en voorzien van waardevol advies. Zijn jarenlange ervaring en expertise bleken duidelijk uit de praktische tips en de doordachte suggesties die hij gaf. Daarnaast was het ook geruststellend om te merken dat Arno echt met je meedenkt. Hij wees niet zomaar de duurste opties aan, maar hielp me om een keuken samen te stellen die perfect binnen mijn budget en smaak viel. Dit getuigt van zijn integriteit en klantgerichte benadering. De gehele ervaring bij Tulp Keukens voelde persoonlijk en op maat gemaakt. Arno en zijn team namen alle tijd om ervoor te zorgen dat elke beslissing weloverwogen werd genomen, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een keuken waar ik enorm blij mee ben. Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken en behoefte hebt aan deskundig advies en vriendelijke begeleiding, dan raad ik Tulp Keukens en vestigingsmanager Arno van Oosterhout ten zeerste aan. Hij weet waar hij over praat.

Gewoon goed

Zeer prettig en goed

Een geweldige ervaring!

Vanaf het bestellen tot aan het monteren was alles heel duidelijk en goed gecommuniceerd. Wij zijn een aantal keer terug geweest bij Arno voor aanpassingen en ook hierbij super geholpen. De levering was optijd en werd netjes verzorgd. Geen beschadigingen of dergelijke. Tijdens het monteren van de keuken werd alles duidelijk besproken en waar nodig om overleg gevraagd. Aan het einde van de montage dagen ruimde de monteurs ook alles netjes op en gingen overal nog met de stofzuiger langs! Wij zijn heel tevreden over de nieuwe keuken. Heel erg bedankt!

Bij Tulp Keukens is alles mogelijk!

Wij hebben meerdere keukenspecialisten geraadpleegd voordat we besloten bij wie we onze keuken zouden bestellen. Tulp Keukens was de enige waarbij al onze wensen in vervulling konden gaan. Geen enkele keer hebben we gehoord dat iets niet mogelijk was. Het contact, zowel met de medewerkers in het filiaal in Waalwijk alsmede met de afdeling klantenservice, is soepel verlopen. Wij zijn ENORM blij met onze keuken en de kwaliteit is top! Wij raden Tulp Keukens bij iedereen aan! :)

Zeer goede ervaring

Uitstekende service, van begin tot eind.

Verwachting volledig waargemaakt, vanaf de ontvangst in de showroom, het offerte- en besteltraject en de uiteindelijke montage.

Fijne nieuwe keuken en uitstekend geholpen

Direct bij het uitzoeken in de winkel goed geholpen. Ik heb het installeren en meerwerk ook via Tulp laten doen. Dat werd zonder problemen uitgevoerd. Vooraf en tijdens de uitvoering werd er actief meegedacht over opties en wensen

goed en netjes geholpen

nvt

Fijne winkel en fijn personeel

Het was een fijne ervaring en er is goed mee gedacht. Al met al was het een fijne ervaring.

Veel strubbelingen bij realisatie van keuken

Er worden zeer veel onnodige fouten gemaakt, die tulpkeukens had kunnen voorkomen door open en eerlijk met de klant te communiceren bij bijvoorbeeld wijzigingen aan de inrichting van de keuken, die dan achteraf weer verholpen moeten worden, die vervolgens door fouten nogmaals moeten plaatsvinden. Dit veroorzaakt zeer veel irritatie. Klantvriendelijkheid staat niet hoog in het vaandel van tulpkeukens !!!!!!!

Super goed geholpen en een fijne communicatie met Tulp!

We zijn vanaf dag 1 goed en vriendelijk geholpen. Het verdere verloop verliep prettig. Goede communicatie!

Alles goed uitgevoerd

Alles is op een vakkundige manier uitgevoerd door vriendelijke mensen. Na eerdere slechte ervaringen bij andere keukenbedrijven is dit een hele positieve ervaring geweest. En we hebben een prachtige keuken!

Het is jammer dat er zoveel problemen waren,keuken op zich wordt prachtig

De Hr Den Teuling was een prima monteur,had ook voor alles een oplossing.Helaas makeert er e.e.a. aan de keuken. lekkende kraan een vaatwasser die niet onder het blad past,dus nog steeds op de hand afwassen. helft keuken met handvat en helft met druksysteem,dus niet goed. een stuk uit de achterwand in een kastje. en de montage was 5 dagen later waardoor wij 5 dagen ergens anders moesten warm eten. Maar voor alles wordt een oplossing gezocht

Al genoteerd

goede begeleiding in de aanschaf van onze keuken

in de winkel werden wij goed geïnformeerd over de de voor- en nadelen van de opties van aan te schaffen onderdelen, apparatuur, keukenblad, kastjes, accessoires. De verkoper is zelfs nog bij ons thuis geweest om de mogelijkheid van het plaatsen van een extra kast ter plekke te beoordelen. De montage vond plaats door 2 zeer kundige monteurs; ze werkten netjes en waren erg beleefd.

Professor Zeemanweg 2 B

5144NN Waalwijk

Over Tulp Keukens Waalwijk

In ons filiaal Waalwijk vindt u onze grote collectie hoge kwaliteitskeukens in alle mogelijke kleuren, stijlen en materialen. Onze adviseurs kijken graag samen met u naar uw wensen en mogelijkheden om zo voor u de ideale keuken samen te stellen. We helpen u graag! Dat geldt voor onze adviseurs maar ook voor onze service. Na de aankoop van uw keuken volgt nog een heel traject waarover u misschien ook vragen of opmerkingen heeft. Ook dan staan we voor u klaar en bieden u de service die u van ons mag verwachten. In de reviews die wij ontvangen kunt u zien wat de ervaringen van onze klanten hiermee zijn. We waarderen het als ook u ons wilt beoordelen met een recensie zodat we ons service niveau hoog kunnen houden.

Over Tulp Keukens

Tulp is uniek door haar eigen fabriek in Rijssen. Een fabriek waar alles mogelijk is. Onze meubelmakers werken aan de meest innovatie keukenontwerpen. Geen lopendebandwerk, maar echt maatwerk. Neem een virtueel kijkje achter de schermen of breng een bezoek aan een van onze vestigingen. Onze adviseurs staan voor u klaar om een echte Tulp voor u te ontwerpen.