Beter dan (zelf)ge- en be-dacht

Onze ervaring met de mannen uit Woerden laat zich het best als hierboven beschrijven. Een keuken zelf bedenken is 1 ding, maar geholpen worden naar een keuken die echt werkt (wat waar en hoe) EN ook nog eens esthetisch heel mooi in balans is qua kleur en materiaal gebruik is echt iets anders. Het is fijn om dit te hebben mogen ervaren, tot op de dag van vandaag, als de keuken al ruim geplaatst is, blijft geen vraag of verzoek te veel en is de nazorg service perfect. We zijn oprecht trots op onze nieuwe keuken. We bevelen het design team (Johan en Sam) dus van harte aan. Zijn maken dat de uitstekende kwaliteit van een Tulp keuken ook helemaal tot zijn recht komt in jou huis.

super goede ervaring 3 x een keuken gekocht

Goede ervaring

Goed meedenken en alle tijd genomen voor advies

Met veel geduld meegedacht met onze wensen, met kennis en kunde. Ook in het proces naar het definitief maken van het ontwerp veel flexibiliteit getoond.

Derde Tulp keuken en wederom heel blij

Mooie keuken, alles volgens afspraak, netjes geplaatst en goede service

Professionals die weten waar ze het over hebben!

Prima, correct en tijdig. Professionals die weten wat ze doen en zich aan hun afspraken houden!

de Service is erg goed

Het personeel is klantvriendelijk. De kwaliteit is goed.

Top ervaring met Sam als verkoper!!

We zijn een aantal keer in de showroom geweest en werden erg hartelijk ontvangen. Sam dacht met ons mee en gaf ons allerlei ideeën mee waardoor onze plannen nog wel eens wijzigden. Het enige wat we jammer vonden was de 3D tekening deze was bij een andere keukenzaak een stuk beter uitgewerkt. Waardoor je een beter beeld kreeg van de keuken. Verder voor Sam alle complimenten. De keuken wordt over een aantal weken geplaatst dus dan kunnen we de service van de andere kant gaan beoordelen.

super

goed geholpen ook met meedenken heb al een ander keuken voor een ander huis gekocht

Verkoopster voelde heel goed aan wat ik wilde

Het eerste bezoek was in het filiaal in Utrecht. Bij binnenkomst is er een gastvrouw die je vriendelijk ontvangt. Ik dacht al een duidelijk beeld te hebben van mijn ideale keuken, maar omdat Luna Bella met goede ideeën kwam en in de showroom kon laten zien wat ze bedoelde is de opstelling iets aangepast. Het tweede bezoek was in Woerden, ook hier bij binnenkomst een vriendelijke gastvrouw. Hier hebben we de deal gesloten en heb ik een prachtige keuken. De totale sfeerbeleving was uitstekend. Ik kijk uit naar plaatsing van de keuken. Nogmaals dank voor je adviezen/ideeën en prettige manier van communiceren Luna Bella!

Top bedrijf

Top ervarjng

Netjes op tijd aangeleverd. Monteurs waren heel vriendelijk en vakbekwaam. Denken met je mee heel tevreden over het resultaat echte toppers.

Heel fijn meegedacht met onze wensen

Bart heeft op een zeer plezierige wijze onze wensen vertaald naar een keuken. Heeft daarbij niet klakkeloos ons plan uitgewerkt maar is met creatieve leuke oplossingen gekomen voor de vraagstukken.

Goed ontvangen, ontwerp en voorstel

Gastvrij, deskundig en creatief in het indelen vd beperkte ruimte voor ons nieuwe keuken. De prijs was ook goed dus we kijken met vertrouwen uit naar een goede realisatie.

Zeer slechte service en nazorg!!!!

Het is jammer dat ik niet 0 sterren kan uitdelen! Juli 2022 is mijn keuken gemonteerd en daarbij is een kastje beschadigd geleverd of beschadigd tijdens het plaatsen. Dat kan gebeuren, als het maar netjes opgelost wordt. Nou, op die oplossing zit ik nu nog steeds te wachten!!! Er zijn nu al 4 kasten geleverd, allen beschadigd!!! Ondanks toezeggingen van het hoofdkantoor dat de kast gecontroleerd zou worden, is deze vandaag weer beschadigd geleverd en dus weer niet geplaatst. Uiteindelijk zit ik nu al meer dan 23 weken te wachten op een niet beschadigd kastje en kan ik nu alweer voor de derde keer de timmerman en tegelzetter verplaatsen om mijn keuken af te maken. Oplossing van het hoofdkantoor? Weer een nieuw kastje bestellen, met levertijd van 6 tot 8 weken wat waarschijnlijk weer uitloopt op langer (dat is wel gebleken uit het verleden) of wat wisselgeld als doekje tegen het bloeden... iets wat niet in verhouding staat tot de totale keukenorder. En wij? Wij zitten deze kerst nog steeds met een keuken die niet af is..... Advies? Ga ergens anders heen en bespaar je deze ellende....Je verwacht van een duurder keukenbedrijf toch meer service dan dit.

Prima montage, verkoop moet beter communiceren!

Verkoop kan beter communiceren met klant over veranderingen. Wellicht een goed idee om na koop nog x met een bouwer of monteur erbij alles door te nemen om misverstanden te voorkomen. Montage is door prima mensen gedaan.

Volledig en snel tot goede afspraken gekomen

Onverwacht snel en volledig tot een mooie renovatie /upgrade van onze keuken gekomen. Deskundig en vriendelijk advies.

Warm

Goede sfeer in de showroom en bij binnenkomst een watm welkom door een charmante dame!

Prima communicatie, maar bij installatie bleken er toch een aantal dingen niet in orde.

Onze afspraken zijn altijd prima gecommuniceerd en vastgelegd. Enige jammer is dat het natuurstenen blad niet goed was. Kleur- en patroonverschil op de naad en de naad sluit niet goed aan. En nog een beschadigde afdeklat. Maar ik ga er vanuit dat dit net zo voortvarend wordt opgelost als bij het voortraject.

Perfect geholpen

We kwamen zomaar de winkel in. Werden welkom geheten en kregen koffie aangeboden. Na enige tijd was er een verkoper vrij en hij hielp ons op een manier die wij als zeer prettig hebben ervaren. Achteraf heeft hij ons 23 jaar geleden ook een keuken verkocht. Ook toen werden we al prettig geholpen

Prima!

Super service

Communicatie is top, we zijn super tevreden! Ga zo door

Goede service en montage.

Het uitzoeken van de keuken en de latere wijzigingen werden zonder problemen afgehandeld. Het monteren van de keuken ging top (de eerste monteur moeten we maar gauw vergeten). De keuken werd geleverd zonder kookplaat. Daar is het wachten nog op. Hopelijk komt deze zo snel mogelijk.

Uw zorg zal ons een zorg zijn

Wij hebben half september een Tulp keuken van ruim €30.000 geleverd gekregen, helaas zonder vaatwasser a.g.v. leveringsproblemen. Eindelijk na 3 maanden, werd gIsteren de vaatwasser geleverd, maar kon niet geplaatst worden omdat de nis in de betreffende Tulp kast iets te klein blijkt te zijn. Dit moet aangepast worden. Nu moeten we maar wachten tot eind januari volgend jaar, want ze hebben geen tijd en kunnen niets voor ons doen. Dit is niet het eerste probleempje met de installatie. Tulp kan goed verkopen, maar bij de nazorg laten ze de klant in de kou staan. Wij hebben vaak reclame voor ze gemaakt, maar voor ons geen Tulp keuken meer.

Vriendelijke rustige en duidelijke verkoper

We zijn daar zeer vriendelijk en rustig geholpen. Niet opdringerig maar heel vrijblijvend. Alles uitgelegd en goed adviserend. Wij zijn zeer tevreden.

Jaap Bijzerweg 25

3446CR Woerden

Over Tulp Keukens Woerden

In ons filiaal Woerden vindt u onze grote collectie hoge kwaliteitskeukens in alle mogelijke kleuren, stijlen en materialen. Onze adviseurs kijken graag samen met u naar uw wensen en mogelijkheden om zo voor u de ideale keuken samen te stellen. We helpen u graag! Dat geldt voor onze adviseurs maar ook voor onze service. Na de aankoop van uw keuken volgt nog een heel traject waarover u misschien ook vragen of opmerkingen heeft. Ook dan staan we voor u klaar en bieden u de service die u van ons mag verwachten. In de reviews die wij ontvangen kunt u zien wat de ervaringen van onze klanten hiermee zijn. We waarderen het als ook u ons wilt beoordelen met een recensie zodat we ons service niveau hoog kunnen houden.

Over Tulp Keukens

Tulp is uniek door haar eigen fabriek in Rijssen. Een fabriek waar alles mogelijk is. Onze meubelmakers werken aan de meest innovatie keukenontwerpen. Geen lopendebandwerk, maar echt maatwerk. Neem een virtueel kijkje achter de schermen of breng een bezoek aan een van onze vestigingen. Onze adviseurs staan voor u klaar om een echte Tulp voor u te ontwerpen.