Na een jaar wachten is na 3 keer de kast geplaatst

Helaas was de eerste keer de kast beschadigd de 2e keer een hele foute kast de 3e keer eindelijk goed heeft echter wel een jaar geduurd

zeer ervaren monteur

De monteur heeft alle deurtjes na gelopen en opnieuw afgesteld . Prima

Gewoon kwaliteits keuken !

Goede ervaring met tot stand komen van de keuken. Alleen niet geleverd zoals afgesproken hier diverse keren over gebeld maar is niet gebeurd. Dit is wel een smetje op de aankoop. Voor de rest alles prima , zeer goede monteur die als vakman de keuken perfect het geinstalleerd. Dik tevreden en zeer blij met deze keuken.

Veel mogelijkheden en fijne verkoper

Andrea is een hele prettige verkoper. Ze geeft goed advies, is geduldig en begripvol. Eigenlijk alles wat we niet van een keukenverkoper hadden verwacht. We hadden meteen na het eerste gesprek een prettig gevoel bij haar en zijn dan ook blij dat we samen met haar onze droomkeuken kunnen gaan realiseren.

Goede ervaring

Ervaring is echt goed? Goed advies waardoor er nu echt mooie keuken staat voor een goede prijs. Montage was snel en vakkundig. Klein puntje is wellicht dat het prettig is dat ze ook de verpakking mee nemen want het zijn echt twee ritten naar de stort om dat weg te werken. Er was nog klein puntje omdat de vaatwasser niet volledig open kon (inkeping plint was net te klein) maar de volgende dag stond monteur al voor de deur om de plint een klein beetje aan te passen. Goede service! Samenvattend zijn we zeer tevreden!

Dure keuken gekocht maar je moet zelf afval afvoeren

We gaven ze eerst een 10. Keuken vandaag geleverd. Keuken van 20.000 gekocht én dan moet je zelf verpakkingsmateriaal afvoeren. Of anders 150-250 betalen voor het afvoeren. Antwoord is dat de andere winkels dit in de prijs hebben verwerkt. Slechte service van Tulp als je zo'n dure keuken koopt. Wat kleine beschadigingen en nu maar hopen dat dit goed wordt opgelost. Bij aflevering keuken moet je het hele bedrag betalen. Of spreek van te voren af dat je montage kosten later betaald. Wij kopen nu voor de 1e keer een keuken. Geen idee hoe dat werkte. Maar als ik niet alles betaalde werd de keuken niet uit de vrachtauto gehaald. Verder over verkooptraject wel tevreden maar denk aan afspraken maken qua betaling en afvoeren.

Fantastisch geholpen

Prachtige keuken gekocht. De vragen en twijfels welke we hadden werden vakkundig beantwoord waardoor we snel overstag waren. De punten die met de aanbouw vd keuken niet goed waren zijn verholpen. Op 1 punt na wat niet helemaal wil lukken maar dat is een klein ding.

Heel goed geholpen door Miranda van TulpWoerden

Helemaal niet opdringerig, maar juist vol begrip voor onze situatie. ze is net zolang blijven tekenen totdat we samen een mooi ontwerp hadden. Door de lage ramen, zijramen, en een ronding in de hoek ipv 90 graden, was dit echt een hele klus om alles passend te krijgen. Ze bleef meedenken en opnieuw tekenen. Ze is heel betrokken en zei dat ze net zo lang door ging totdat we onze keuken hadden. Het is tenslotte een hele uitgave. Uiteindelijk wel iets duurder dan begroot, maar dat komt ook omdat we toch een nieuwe koelkast en per se een no frost vriezer wilden ipv de bestaande Amerikaanse koelkast. ook daar heeft ze steeds meegedacht omdat dit duurder zou zijn dan lowfrost. Apparatuur werd zonder extra kosten gewijzigd van AEG naar Siemens. We hebben nu wel een hele mooie keuken met een kruidentuintje, bora kookplaat en tulp hoekkast. Ze heeft echt haar best gedaan om een mooie prijs te maken.

Prime service ‘

Alles naar wens uitgevoerd

Jaap Bijzerweg 25

3446CR Woerden

Over Tulp Keukens Woerden

In ons filiaal Woerden vindt u onze grote collectie hoge kwaliteitskeukens in alle mogelijke kleuren, stijlen en materialen. Onze adviseurs kijken graag samen met u naar uw wensen en mogelijkheden om zo voor u de ideale keuken samen te stellen. We helpen u graag! Dat geldt voor onze adviseurs maar ook voor onze service. Na de aankoop van uw keuken volgt nog een heel traject waarover u misschien ook vragen of opmerkingen heeft. Ook dan staan we voor u klaar en bieden u de service die u van ons mag verwachten. In de reviews die wij ontvangen kunt u zien wat de ervaringen van onze klanten hiermee zijn. We waarderen het als ook u ons wilt beoordelen met een recensie zodat we ons service niveau hoog kunnen houden.

Over Tulp Keukens

Tulp is uniek door haar eigen fabriek in Rijssen. Een fabriek waar alles mogelijk is. Onze meubelmakers werken aan de meest innovatie keukenontwerpen. Geen lopendebandwerk, maar echt maatwerk. Neem een virtueel kijkje achter de schermen of breng een bezoek aan een van onze vestigingen. Onze adviseurs staan voor u klaar om een echte Tulp voor u te ontwerpen.