Mooi bedrijf met “warme” mensen en een veelzijdige collectie.

Mooi bedrijf, waar je je welkom voelt. Fijne mensen en een mooie collectie. Ik zie wel dat bij het maken van een offerte telkens in een vast stramien wordt gewerkt met betrekking tot het opvoeren van extra bijkomende kosten. Komt bij ons een beetje over als een trucje. Tip Doe dit voortaan in samenspraak met de klant!

Al jaren een zeer tevreden klant.

Zo fijn geholpen door de verkoopster, met zeer goede adviezen. Toen we thuis kwamen bleek de bank toch te groot voor onze woonkamer, direct weer contact gehad en werd er weer met ons meegedacht naar een oplossing. Omdat de verkoopster in de zelfde plaats woont, bood zij aan om bij ons thuis te komen meten en overleggen. Ze gaf ons wat tips en advies. Waardoor we nu fantastische eetkamerstoelen en bank hebben wat prachtig bij elkaar staat. De levering ging heel goed en netjes….kortom weer heel blije en tevreden klanten.

Uitstekende service van aankoop tot aflevering.

We zijn erg blij met onze nieuwe eetkamerstoelen. Zeer tevreden over de vakkundige adviezen bij aankoop en het uiteindelijke resultaat. Alles afgeleverd volgens de planning.

Heel blij met de nieuwe bank

De bank is prachtig en zit heerlijk. Alle communicatie is zorgvuldig en vriendelijk geweest. We zijn heel tevreden!

Wij goed geholpen in deze winkel

Denken mee in oplossingen!

Keurig, beleefd, meedenkend.

Niet alle afspraken zijn bevestigd

Ik wacht nog op de creditering ter bevestiging

Voldoende tijd voor de aankoop

Dhr F Snel heeft ons zeer goed geadviseerd Wil nog wel twee stalen van de gekozen leer en stof toegestuurd krijgen Van order C87SHV

Blij met onze mooi meubels en perfect gemonteerd.

De kwaliteit van de meubels is prima en de bezorging en montage van ons meubel ging erg goed. Zeer nette bezorgers en monteurs die meedenken. Wij worden altijd erg goed geholpen bij Piet K en gaan er altijd weer terug.

Lekker relax en ruime keuze

Wij gingen op pad om ons te oriënteren op nieuwe meubels en kwamen ook bij Pet Klerks terecht. Uitgebreide en mooi zaak met veel keuze. Geen hijgende verkopers, maar na de mededeling dat we met v ragen bij hun terecht konden, maar lekker relax ideeën opgedaan. Omdat we niet direct een keuze wilden maken nog enkele zaken bezocht die week, maar uiteindelijk toch teruggegaan naar Piet Klerkx Amersfoort en daar zaken gedaan.

Wij zijn door de verkoper, de gastvrouw en de bezorgers ontzettend klantvriendelijk geholpen

Verkoper nam alle tijd, gastvrouw gaf koffie en bezorgers waren ontzettend netjes, behulpzaam en voorkomend, namen ook netjes alle afval mee. De enige manier om het nog aangenamer te maken voor een klant zou het (gratis of tegen kleine vergoeding) meenemen van de oude bank kunnen zijn, (vergelijk coolblue die je wasmachine naar zolder brengt en de oude mee terug neemt), maar ook nu zijn wij ontzettend tevreden!

Prettig

Er word de tijd voor je genomen, goed advies! Hele fijne ervaring!

Prettig en behulpzaam

Er wordt tijd vrijgemaakt en er wordt meegedacht. Goed advies en efficiënt

TOP!!!!!

Prachtige salontafel gekocht... sneller geleverd, dat is altijd fijn... Wij hebben al meerdere vrienden naar jullie toe gestuurd...

Practisch

Goede info

Prima personeel, prima levering.

Dankzij personeel hebben we een mooie serie meubelen uitgekozen. Er werd goed met ons meegedacht.

Prettig bedrijf qua advies en afhandeling

Goed geholpen. Aanpassingen van onze kant over de bezorgdatum werden goed opgepakt. Goede bezorgers ook.

Zeer goed en correkt

Alles op tijd e goed afgeleverd

Fijne mensen, goede hulp bij keuzes en service achteraf fantastisch

Wij zijn erg goed geholpen, keuzes en vragen worden deskundig beantwoord. Ook leveringen worden goed begeleid en duidelijk gecommuniceerd en informatie is goed. Service achteraf is fantastisch.

Veel keus, prettige mensen en lekker gebak

Na ons eerste bezoek maakten we een afspraak voor een tweede bezoek. De verkoper nam ruim de tijd en spaarde zich geen moeite om allerhande mogelijkheden te bespreken. En uiteindelijk sloten we een deal naar volle tevredenheid. Later werd er op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

Zeer klant vriendelijk

De verkoopster nam allen tijd. Na inventarisatie van onze wensen volgde een deskundig advies. In de showroom diverse opstellingen gezien en op basis van de keuzes werd een offerte opgesteld. Na akkoord werd de koop met een handtekening bezegeld.

Zoek na oplossing

Zij dacht met ons mee en hebben het goede gevonden wat mijn vrouw en ik graag wilden hebben TOPPER

Top ervaring bij Piet Klerkx

Van aankoop tot levering top.

Kom graag terug!

De tijd en aandacht die we kregen bij onze aankoop werd door ons enorm gewaardeerd.

De Brand 1 4

3823LA Amersfoort

Over Piet Klerkx Amersfoort

Bij Piet Klerkx Amersfoort vind je een uitgebreide collectie meubels, van wonen tot slapen en van design tot onze kwalitatieve Huiscollectie. De woonbeleving van Piet Klerkx is één grote bron van inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws voor hun interieur. Hierdoor vind je bij Piet Klerkx ongetwijfeld wat je zoekt. Heb je advies nodig bij jouw inrichting? Kom dan langs in een van onze winkels en laat je adviseren door onze verkoopadviseurs. ​Piet Klerkx heeft service hoog in het vaandel staan en w​ij​ helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht heeft. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen ​bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review ​of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.

Over Piet Klerkx

De geschiedenis van Piet Klerkx gaat terug naar 1929. Piet Klerkx begint dan zijn eigen meubelzaak in Waalwijk: Piet Klerkx Interieurverzorging. Ruim 90 jaar later heeft Piet Klerkx zich ontwikkeld tot dé woonspecialist van Nederland. Met ruim 150 merken en 50.000 producten vind je bij Piet Klerkx alles om van je huis een thuis te maken. In de winkels vind je een aanbod van exclusieve design merken, vertrouwde merken en Piet’s huiscollectie. De woonwinkels nodigen uit om je te laten inspireren: alles voor een persoonlijk interieur van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om banken, bedden, tafels, fauteuils, eetkamers, keukens of badkamers, Piet Klerkx deelt jouw passie voor wonen en lifestyle.